Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вибір курорту Іспанії для відпочинку

  1. острівні курорти
  2. континентальні курорти
  3. Відпочинок з дітьми
  4. Місця для молоді
  5. Додавання нового відгуку
Статті про відпочинок Відпочинок в Європі Вибір курорту Іспанії для відпочинку

Сонячна Іспанія вважається одним з лідерів найбільш відвідуваних курортів світу і цінується туристами за унікальний м'який клімат, прекрасні піщані пляжі і яскраве сонце, яким можна насолоджуватися дев'ять місяців в році. Ласкаві іспанські берега приваблюють любителів рівного загару і гучної нічного життя. Територіально знамениті курорти Іспанії знаходяться на континентальній частині і островах.

острівні курорти

Найпопулярніші Балеарські острови - Ібіца, Мінорка, Майорка і Форментера улюблене місце відпочинку знаменитостей. Це один з найбільших середземноморських курортів. Пляжі островів, які омиваються Середземним морем, вважаються найчистішими в Європі. Відпочивати тут можна з квітня по жовтень.

Відпочинок на острові Ібіца вважається найдорожчим в Іспанії. Він підходить для туристів, які люблять розважальні шоу, вечірки, танці та музику цілодобово. Відпочинок являє собою постійну тусовку, тому острів вважається світової клубної столицею. На Ібіці ніколи не буває спекотної пори за рахунок постійно дме прохолодного бризу. Для гостей він пропонує як обладнані пляжі з усіма зручностями, так і дикі.

На Майорку туристів приваблюють білосніжні пляжі, скелясті кручі, гірські хребти, заповідники, зручні бухти, пальми і апельсинові долини. На острові гостей чекає розкіш, катання на дорогих яхтах, гольф-клуби, фешенебельні готелі і безліч сюрпризів.

Клімат узбережжя Канарських островів, які омиває Атлантичний океан, прекрасно підходить для людей із захворюваннями серця. Протягом всього року сюди люблять приїжджати європейці, щоб провести спокійний відпочинок на золотих пляжах і зайнятися водними видами спорту. Вічна весна на семи островах архіпелагу з м'яким кліматом дозволяє купального сезону триває цілий рік. Відпочинок на Канарах вважається недешевим. Але, на найпопулярніших: Тенеріфе, Гран Канарія, Ла Палма, Лансароте, Фуертевентурі, цілком можна знайти недорогі курорти півдня Іспанії, що пропонують висококласний сервіс і прийнятні ціни на проживання. Не забувайте, що завжди є можливість істотно знизити витрати на відпочинок, якщо відправитися в Іспанію самостійно , Так можна дуже гнучко налаштовувати поїздку під свої потреби і під свій бюджет.

Найдешевшим вважається відпочинок на Тенеріфе і Гран Канарія. Рейтинг відвідуваності виводить ці острови на перше місце серед Канарського архіпелагу. Тут прекрасно розвинена курортна інфраструктура, працює маса закладів для проведення дозвілля. Тенеріфе відрізняється великою кількістю кипарисових алей, квітів, лаврових гаїв, посадок канарської сосни. Любителі естетики і різноманітних туристичних програм прагнуть приїхати саме сюди.

континентальні курорти

Більшість континентальних курортів знаходяться на південно-сході країни. Назви більше 22 з них починаються зі слова «Коста». На півдні півострова вони розташовуються в Андалусії, а на сході в Каталонії. Найкращі курорти на узбережжі Іспанії: Коста дель Соль (Берег Сонця), Коста Тропікал (Тропічне Узбережжя), Коста Брава (Дикий Берег), Коста Дорада (Золотий Берег), Коста Бланка (Білий Берег) і Сан-Себастьян (Іспанська Париж) . З недорогих курортів можна назвати Альмерію в Андалузькою провінції, а також Валенсію, Кастельон і Аліканте в Валенсійський Співтоваристві. З каталонських провінцій дешевими вважаються курортні зони Таррагона і Жирона.

На мальовничий Дикий Берег неподалік від кордону з Францією люблять приїжджати любителі активного відпочинку і розваг. Найбільш популярні тут різні фестивалі, які проводяться протягом всього року. Вартість путівки на відпочинок сюди буде набагато нижче, ніж в інші регіони за рахунок холодної води біля узбережжя, де протікає холодна течія. Незважаючи на це клімат залишається досить м'який.

Білий Берег отримав свою назву за надзвичайно білі піщані пляжі, які тягнуться смугою вздовж середземноморського узбережжя і розташовані в провінції Аліканте. Недорогий відпочинок надає можливість відвідування великого числа пам'яток. Курорт вважається центром розвитку спортивного туризму.

Для тих, хто любить поєднувати пляжний відпочинок з екскурсіями прекрасно підійде Берег Сонця на території Андалузькою провінції. Тут також протікає холодна атлантична течія, тому вода біля берега досить холодна для купання.

Сан-Себастьян вважається одним з найкрасивіших міст країни. Він прекрасно поєднує пляжний відпочинок і відвідування визначних пам'яток. На березі можна зустріти білу мушлю в поєднанні з піском.

Відпочинок з дітьми

На відпочинок з дітьми в країну любить приїжджати безліч туристів. Для дітей тут справжнє роздолля: тепла вода, оксамитовий пісочок і нескінченні сонячні дні. Дешеві курорти Іспанії для відпочинку з дітьми зазвичай розташовані біля пам'яток, які зручно відвідувати сімейним парам. Ціни на бюджетний відпочинок припускають проживання в номерах з мінімальним сервісом і зручностями. На всіх курортах дітей чекають ігрові майданчики і зони, де можна їх безпечно залишати, а також безліч розваг, включаючи атракціони, аквапарки. До одним з них ставиться курорт на південно-східному узбережжі Каталонії - Коста-дель-Маресме (Берег Фруктів), оточений садами і полуничними плантаціями. Курорт відрізняють широкі піщані пляжі і мілководді, що дуже зручно для маленьких дітей і початківців любителів дайвінгу. Звідси з дітьми можна легко дістатися до Барсенони. Частиною курорту вважаються знамениті зони для відпочинку Мальграт-де-Мар, Санта-Сусанна і Калелья.

Як і Берег Фруктів, курорт Золотий Берег відноситься до курортів Іспанії поруч з Барселоною, і знаходиться з південної сторони міста. Тут зручно відпочивати сімейною парою. Курорт дарує туристам чисті пляжі, можливість культурно відпочивати і відвідувати місця розваг для дітей. Туристам, які бажають відвідати пам'ятки Барселони, буде недалеко, якщо вони зупиняться в курортній зоні Коста-дель-Гарраф. На цьому курорті в великому місті Сіджес любить проводити час «золота молодь». Найближче до столиці від Каста-дель-Феса, невеликого містечка, розташованого поруч з Барселоною.

Місця для молоді

В Іспанії розвинений молодіжний відпочинок. Відгуки туристів називають п'ять кращих світових курортів, які виправдовують найсміливіші очікування гостей. На курорті Бенідорм нічне життя кипить цілий рік. Він розташований на території Коста Бланка і користується підвищеним попитом. На курорті хмарочосів знаходиться кілька парків розваг, проходять захоплюючі шоу-програми і фестивалі. Ллорет де Маар - невеликий середземноморський містечко, розташований недалеко від Барселони. Характеристика курорту - пляжний відпочинок, різноманітна культурна програма, фестивалі та свята. Тут можна зустріти готелі на будь-який смак і гаманець. Молодіжними курортами на Ібіці можна назвати місто Сан Антоніо, район Плайя-ден-Босса. Гостям тут подобається модний пляж Салінас поруч з соляними полями. Днем на курорті молодь спить, а вночі розважається. На Майорці розташований курорт Магалуф, який привертає більше молоді сімейні пари. Улюбленим місцем відпочинку молоді з Європи вважається курорт Салоу в провінції Каталонія. Він є відомим торговим центром. Тут також розташований парк атракціонів з американськими гірками.

Всі курорти Іспанії пропонують туристам чудовий відпочинок, висококласний сервіс обслуговування, білі, золоті і чорні піщані пляжі, відвідування визначних пам'яток, різноманітність дозвілля і масу розваг. Численні ресторани, бари і кафе зустрічають гостей цілодобово.

Як вибрати, на якому курорті Іспанії краще відпочивати? Країна багатогранна і приваблива для відпочинку в будь-який час року. Наприклад, її південна частина найбільше підійде сімейним парам з дітьми через теплих вод Середземного моря. Любителі розваг повинні неодмінно відправитися туди, де кипить нічне життя. Бажаючим чергувати пляжний відпочинок з екскурсіями краще відпочивати на континентальній частині країни. Для зимового відпочинку Іспанія пропонує гірськолижні курорти. Ті, хто любить глибину і серфінг, повинні обов'язково вибрати відпочинок на березі Атлантичного океану. Якщо з якихось причин ви перехотіли відпочивати в цій сонячній країні, то можете підібрати інше місце для відпочинку на сайті spiritrelax .


Відгуки: Вибір курорту Іспанії для відпочинку

Додавання нового відгуку

Жодного прихильника чи розміщений після перевірки модератором.


наступна стаття: Комфортабельний відпочинок в Італії
Як вибрати, на якому курорті Іспанії краще відпочивати?

Новости