Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Весілля в Таїланді з Липецька

Весілля в Таїланді на островах   Весілля за кордоном: ціни на весільну подорож в Тайланд   Пропонуємо провести Ваше весілля в Таїланді Весілля в Таїланді на островах
Весілля за кордоном: ціни на весільну подорож в Тайланд

Пропонуємо провести Ваше весілля в Таїланді!

Вартість наших послуг (церемонія, свято і фотозйомка) - в середньому від 50.000 рублів.
Вартість авіаперельоту для вашої пари - приблизно 60.000 рублів.

Провести весілля на прекрасному острові, навіть прихопивши з собою гостей - обійдеться вам не набагато дорожче, ніж зіграти весілля в Липецьку або іншому місті Росії. Придбати квитки на переліт з Липецька до Пхукета буде коштувати орієнтовно від 30 000 р. на одну людину. Якщо ж ви подбаєте про покупку квитків заздалегідь, то вартість перельоту може бути істотно нижче.

Весілля в Таїланді з Липецька на сьогоднішній день все більше і більше набирає свою популярність серед жителів цього міста. І це не випадково. Кожна закохана пара унікальна по-своєму, саме тому кожне весілля повинна носити індивідуальний характер, бути неповторною, не схожою на інші. На жаль, до недавнього часу, умови нашої російської дійсності прояву індивідуальності не сприяли, а скоріше навпаки, все, що було особливим, відмінним від інших висміювалось і навіть переслідувалося. До сих пір фраза про те, що все повинно бути «як у всіх» не дає спокою багатьом, а особливо людям старшого покоління. Саме тому, кожне весілля в нашій країні була схожа за одним сценарієм, викуп, ЗАГС, поїздка по місцевих визначних пам'ятках, ресторан, тамада, натовпу підпилих гостей. Все так, як заведено, все, як «у людей». Втомлені до вечора і розчаровані молодята рідко коли залишалися задоволені своїм весіллям.

У женихів і наречених нашого часу є приголомшлива можливість зробити головний день свого життя не просто рядовий весільної вечіркою, однією з багатьох подібних, а саме подією, торжеством з великої літери. Саме такою подією і стане ваше весілля в Таїланді з Липецька. Ніяких шаблонів, ніяких прийнятих незрозуміло ким стандартів, ніяких нудних і утомливих дій. Тільки свобода, задоволення і романтика будуть супроводжувати вас у цей прекрасний день. Весілля в Таїланді стане для вас воістину казковим днем, святом для двох закоханих сердець, яскравим і барвистим торжеством, не схожим ні на які інші побачені вами раніше весілля. Це буде ваш, і тільки ваш день.

Весілля в Таїланді подарує вам бурю радісних переживань і ураган чудових емоцій Весілля в Таїланді подарує вам бурю радісних переживань і ураган чудових емоцій. Незабутні враження та теплі спогади вам гарантовані. Фотографії вашого весілля, будуть прикрасою вашого сімейного архіву. А як же інакше, адже зроблені вони будуть на тлі найдавніших пам'ятників тайської архітектури і недоторканою зелені тропіків, бірюзовою гладі моря і білосніжному піску пляжів, в багряних променях призахідного сонця і в оточенні пишноти екзотичних квітів. Яскраве сонце, безхмарне небо, безкрає море і море задоволення буде вашим, якщо ваш вибір - весілля в Таїланді з Липецька.

Ми пропонуємо перевірити наявність авіаквитків на потрібні дати прямо зараз:

Новости