Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Великий вибір туристичних наметів Alexika. Купити туристичний намет

Mark 66T

Вітростійкий намет-купол.


намети для туризму

При виборі туристичного намету зверніть особливу увагу на наступні важливі деталі: надійність і комфорт туристичного намету і оптимальне поєднання всіх елементів конструкції.

В іншому випадку ви або переплатите гроші, або будете мучитися від холоду і протікає тенту. Недорогі туристичні намети використовують фібергласові або дюраполовие дуги. Ці дуги дешевше, але важче і можуть іноді розшаровуватися. Кращий вибір - це міцні, легкі і еластичні алюмінієві дуги, але вони досить дорогі. Намет для походу в помірному кліматі повинна мати тент з водонепроникністю не менше 2 000 мм водяного стовпа. Але бажано, щоб був запас як мінімум удвічі. Так, туристичні намети Alexika мають паспортні показники не менше 4 000 мм водяного стовпа, але на нових тенти водонепроникність перевищує 10 000 мм. Якщо ви подорожуєте в регіонах з частими дощами, великою кількістю комах і різким падінням температури, буде не зайвим купити намет з вітрової спідницею (пологом). Намети для туризму повинні надійно фіксуватися до землі, інакше ваш намет понесе разом з речами при першому ж сильному пориві вітру. Все трекінгові намети Alexika мають розвинену систему двоточкових відтяжок для більшої стійкості навіть при сильному вітрі.

Не купуйте одношарові намети для багатоденних подорожей. Незалежно від вентиляції всередині них буде утворюватися конденсат. Якщо ваша туристичний намет двошаровий, то внутрішній намет надійно захистить вас від конденсату, і ви будете спати в сухості і комфорті. Серед конструкцій туристичних наметів найбільш популярні півсфери (купола), так як вони можуть стояти навіть без фіксації, і намети-напівбочки, які дозволяють значно збільшити внутрішній простір. Не забувайте при цьому такий намет фіксувати по торцях. Останнім часом стали популярні автоматичні намети, але більшість з них не надійні, і в разі поломки їх неможливо швидко полагодити.

Професійні туристичні намети ви можете вибрати в розділі екстремальних наметів, а великі сімейні - в кемпінгових наметах. Купити туристичний намет ви можете в нашому інтернет-магазині. Ви також можете замовити доставку по Росії або самостійно забрати намет Alexika зі складу в Москві.

Новости