Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туристу на замітку: де під Києвом влаштувати кемпінг

  1. Ясногородка
  2. Лебедівка
  3. Ровжі
  4. Хотянівка
  5. Новосілки
  6. Пірнове
  7. Літки і Літочки
  8. Корнин
  9. Снітинка
  10. Ржищів
  11. Горенка

Щоб влаштувати відмінний відпустку, необов'язково їхати далеко. Для любителів відпочинку в наметах є безліч відмінних варіантів неподалік від Києва.

інформатор зібрав ТОП місць, де можна насолодитися природою, пейзажами і чистим повітрям, поживши в наметі. Це прекрасний варіант, щоб втекти від міської суєти і цивілізації і провести незабутній вікенд або навіть відпустку.

Однак перед тим, як відправитися в таку подорож, слід скласти план і зібрати все необхідне. Продумайте свій маршрут і вид транспорту. Також не забудьте закупити продукти, адже деякі місця можуть бути далеко від цивілізації. Обов'язково візьміть з собою аптечку, теплий одяг, ковдру, підстилки і засоби від комах. Крім цього, можна захопити мангал, м'яч, ракетки та інші елементи для активного проведення часу. Зібравши все це, можна вирушати в подорож, визначившись, яке місце вам більше до душі.

Ясногородка

З Києва треба їхати по головній дорозі до Димера ( детальніше подивіться на карті ), А заїхавши туди, на першому Т-образному перехресті повернути праворуч, потім проїдете Глібівка і доїдете до села Ясногородка. Через пару кілометрів буде поворот з головної дороги направо в ліс, де можна доїхати до Київського водосховища і зупинитися. Вас зустріне сосновий ліс і піщаний берег. Там мало людей, тому спокійний відпочинок вам забезпечений.

Там мало людей, тому спокійний відпочинок вам забезпечений

Ясногородка

Лебедівка

Лебедівка знаходиться на протилежному березі Київського моря від Ясногородки. Вас також здивують ці прекрасні місця для відпочинку з наметами.

Вас також здивують ці прекрасні місця для відпочинку з наметами

Лебедівка

Ровжі

Це село також розташовано в Вишгородському районі трохи північніше від Лебедівки. При бажанні вихідні з наметами можна влаштувати і там - ліс, вода і тиша.

При бажанні вихідні з наметами можна влаштувати і там - ліс, вода і тиша

Ровжі

Хотянівка

Їхати вам треба буде зовсім недалеко, адже Хотянівка розташована майже відразу ж при виїзді з Києва. Добиратися дуже зручно як громадським, так і своїм транспортом. Однак, людей в Хотянівці буде більше, ніж в більш віддалених північних місцях.

Однак, людей в Хотянівці буде більше, ніж в більш віддалених північних місцях

Хотянівка

Новосілки

Наступне за Хотянівка місце, де можна розташуватися. Через близькість до столиці тут також будуть сусіди з наметами. Якщо бажаєте більш тихого відпочинку, можна проїхати далі.

Якщо бажаєте більш тихого відпочинку, можна проїхати далі

Новосілки

Пірнове

У цьому селі на березі Десни є кілька пансіонатів і баз відпочинку, але це не заважає вам знайти гарне містечко біля річки і зупинитися там зі своїми наметами.

У цьому селі на березі Десни є кілька пансіонатів і баз відпочинку, але це не заважає вам знайти гарне містечко біля річки і зупинитися там зі своїми наметами

Пірнове

Літки і Літочки

Тут знаходяться непогані пляжі, також є місця для наметового містечка. Природа і свіже повітря чудово підійдуть для активного відпочинку. Тут знаходяться і бази відпочинку, тому поруч є продовольчі магазини.

Тут знаходяться і бази відпочинку, тому поруч є продовольчі магазини

Літки

Корнин

Корнин знаходиться на відстані 120 кілометрів від Києва і відноситься вже до Житомирської області. Проте, біля цього селища є ліс і дуже красива річка, які залучають киян.

Проте, біля цього селища є ліс і дуже красива річка, які залучають киян

Корнин

Снітинка

Сюди можна приїхати і зупинитися з наметами не тільки на автомобілі, але і електричкою (зупинка перед Фастовом). Місце підходить для молоді, поки ще не має власного транспорту. Кругом ліс і тиша. Також тут багато озер.

Також тут багато озер

Снітинка

Ржищів

Це місто на півдні від Києва, куди крім автомобіля можна доїхати маршруткою від автостанції на Подолі. Місто знаходиться на правому березі Дніпра, і якщо взяти човен, то можна заплисти на один з безлічі островів, які розташовані поруч. Ось тут вже точно ніхто не завадить вам спокійно розташуватися і відпочити.

Ось тут вже точно ніхто не завадить вам спокійно розташуватися і відпочити

Ржищів

Горенка

Село знаходиться зовсім недалеко від Києва. А там є кар'єр з блакитною водою, який давно облюбували жителі столиці. Там же розташований і обладнаний платний пляж. На іншому березі менш людно, але і немає пологого входу в воду.

На іншому березі менш людно, але і немає пологого входу в воду

Горенка

Якщо їхати за місто ви не бажаєте, відпочити з палатками цілком реально в парку «Муромець» (раніше Парку Дружби народів), де ви знайдете відповідні місця. До слова, на території зараз проходить реконструкція. Як він виглядав до ремонту, можете подивитися в репортажі .

Також влаштувати кемпінг можна і на Трухановому острові. Там же зручно покататися на велосипеді, розмістившись в лісі чи на березі Дніпра. Там також проведуть реконструкцію пляжу, а Інформатор публікував фото і відео, як виглядає острів з висоти пташиного польоту .

Там також проведуть реконструкцію пляжу, а Інформатор публікував фото і відео,   як виглядає острів з висоти пташиного польоту

Труханів острів

Раніше ми писали, що взяти з собою, як готуватися і одягнутися на фестиваль . Інформатор опублікував ТОП рад для виживання на музичному фесті.

Іванна Шовкун

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Новости