Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Туристична віза в США. Відкрити візу в США. Допомога, Консультації

  1. Туристична віза в США - що потрібно знати? Віза b1 / b2 США - дає право на в'їзд в країну. Щоб її...
  2. Вартість і терміни
  3. Необхідні документи
  4. Важлива інформація

Туристична віза в США - що потрібно знати?

Віза b1 / b2 США

- дає право на в'їзд в країну. Щоб її отримати, потрібно відправитися в консульство США в Україні з максимально повним пакетом документів, а також бути готовим пройти інтерв'ю і сплатити консульський збір. Всі особисті речі потрібно залишити за межами консульства, в спеціальних камерах, заходити в приміщення дозволено лише з прозорою папкою, в ній повинні бути зібрані всі необхідні документи. Як правило, проблем з візою b1 / b2 в США не виникає. Якщо всі папери оформлені правильно, а також є закордонний паспорт і підтвердження успішного заповнення анкети, то, швидше за все, ви отримаєте заповітний пропуск на в'їзд до Америки. Але більшу роль відіграє також наявність в паспорті поїздок за кордон, офіційне працевлаштування, заброньовані місця в готелі і квитки на літак. Тому якщо у вас є прострочені паспорта з проставленими візами, їх теж варто взяти з собою.
Для початку Вам варто заповнити анкету зразка DS-160. Перед співбесідою ви оплачуєте консульський збір в банку. Пам'ятайте, що він не повертається, якщо вам відмовили в візі b1 / b2.

Туристична віза США на 10 років

На сьогоднішній день, посольство США абсолютно нормально відкриває візи в США для українських громадян. Більш того, їх кількість зростає з кожним роком. Тури в США з України стають трендом 2015 і 2016. При успішному проходженні співбесіди Ви отримуєте візу в США на 10 років.
Отримати туристичну візу в США насправді зовсім не складно - є декілька правил які потрібно дотримуватися, а також дотримуватись рекомендацій наших менеджерів.
У процесі отримання візи в США є 2 найважливіших етапи:
1. Заповнення анкети DS-160;
2. Особисте інтерв'ю туриста в посольстві. Для успішного проходження ми збираємо разом з туристами додатковий пакет документів, а також готуємо їх до розмови з офіцером.
Повна вартість послуг з отримання візи в США - $ 200:

  • Оплата консульського збору ($ 160);
  • Заповнення електронної анкети DS-160;
  • Запис на співбесіду в посольство;
  • Підготовка пакету документів, а також ваучерів і авіаквитка;
  • Підготовка туриста до співбесіди з візовим офіцером.

Вартість і терміни

Ціна за дорослого: 200.00 USD Ціна за дитину: 200.00 USD

Необхідні документи

Туристична віза в США для українців вимагає наявності такого пакета документів:


  1. Довідка з робочого місця. Вона підтвердить, що ви їдете в США не для працевлаштування, і не хочете залишитися там жити, так як перед виїздом до Америки практично всіх туристів розглядатимуть, як можливих емігрантів. З довідкою про працевлаштування цих підозр можна буде уникнути. Туристична віза в США для українців з більшою ймовірністю видається працевлаштованим громадянам.
  2. Довідка про доходи. Як правило, на місці роботи вам проблем видадуть довідку про зарплату (необхідна довідка про отриманої оплати за 6 місяців).
  3. При наявності рахунку в банку, принесіть в консульство виписку про рух коштів (як кредитних, так і дебетових).
  4. Якщо у вас є власна нерухомість або машина, беріть з собою ксерокопії прав на майно або довідку про наявність авто.
  5. Копія свідоцтва про шлюб, а також сведетельсво про наявність дитини / дітей. Є більше шансів отримати позитивну відповідь, якщо в країні, звідки ви виїжджаєте, залишаться члени сім'ї. Для консульства це знак про те, що ви не плануєте виїжджати зі країни надовго.
  6. Фотографії. На сайті Держдепартаменту Америки чітко прописані всі вимоги до фото. Важливо їх врахувати, якщо вам необхідна туристична віза США.
  7. Правильно заповнена анкета DS-160. Знайти її також можна на сайті Держдепу США. На її заповнення йде від декількох годин до декількох днів. Важливо зберігати анкету з частково заповненим відповідями якомога частіше, мати під рукою адресу готелю, який ви забронювали, а також заздалегідь підготувати цифрове фото, що відповідає всім вимогам. Якщо ви все зробили правильно, для вас видається підтвердження успішного заповнення. Його потрібно роздрукувати і не забути взяти в посольство.

Туристична віза в США для українців з дітьми


Для отримання візи b1 / b2 в США для дитини необхідно мати закордонний паспорт батьків, в якому він зареєстрований, свідоцтво про народження, внутрішні паспорти кожного з батьків, а також проїзний документ для дитини. У разі якщо в посольство приходить один батько, необхідно нотаріально завірений дозвіл другого про виїзд дитини за кордон.
Віза b1 / b2 видається після співбесіди. Зазвичай воно триває 5-7 хвилин. Будьте впевнені і не панікуйте, щоб справити хороше враження.
Термін оформлення - від 5 робочих днів після співбесіди в посольстві США на вул. Сікорського 4.

Важлива інформація

Якщо вам потрібна туристична віза в США, ви можете звернутися в туристичну компанію «Єременко і партнери». Ми допоможемо вам здійснити ваші мрії і відправитися в унікальну подорож, яке залишить після себе незабутні враження. Америка - країна контрастів і величних природних ландшафтів, розкішних мегаполісів і унікальних пам'яток, вона покаже вам свою багатогранність і зможе здивувати. Все, що для цього потрібно, це виконати всі умови і без проблем отримати візу, а про планування індивідуального подорожі згідно з вашими побажаннями потурбується туроператор по США «Єременко і партнери»!
Радимо також ознайомиться з простими порадами як після прибуття в аеропорт можна заощадити на оренді авто в США
Ще одним великим перевагою для власників візи в США є те, що якщо Ви захочете відвідати Мексику, то віза в Мексику Вам вже не потрібна. Тобто американської візи буде достатньо для візиту в країну текіли і сомбреро.
Найголовніше, пам'ятайте, що навіть відмова під час співбесіди ні на що не вплине крім втрати грошей ($ 160) за консульський збір. Ваш паспорт залишиться чистим. Записатися повторно можна хоч на наступний день, хоча краще це зробити, коли у туриста з'явиться якась нова інформація.
Суттєво впливає на результат отримання туристичної візи в США наявність старих шенгенських, британських віз у паспорті туриста, а також документи показують спроможність.

Туристична віза в США - що потрібно знати?

Новости