Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Річкові круїзи в Санкт-Петербург з Самари, ціни на навігацію 2019

Безперечно, круїзи в Санкт-Петербург мають найбільший попит і популярними серед річкових подорожей в Росії

Безперечно, круїзи в Санкт-Петербург мають найбільший попит і популярними серед річкових подорожей в Росії. По маршруту Москва - Санкт-Петербург ходять практично всі судна з іноземними туристами, дуже багато аналогічних рейсів і для росіян. А круїзи з Самари в північну столицю взагалі давно вже потрапили в розряд елітних подорожей.

Варто зауважити, що відразу кілька теплоходів, які працюють в Самарі, в цьому році здійснять рейси в Санкт-Петербург. А теплохід « Дмитро Пожарський », Скажімо, навідається за навігацію-2018 в Пітер не один раз. Так що зробити «круїз мрії» цілком реально.

Втім, треба врахувати, що круїзи з Самари в град Петра, звичайно, досить довгі і дорогі. Але є варіанти заощадити і час, і гроші. По-перше, можна здійснити подорож тільки в одну сторону, а назад повернутися на поїзді, побувши до того ж кілька днів безпосередньо в Санкт-Петербурзі, або навіть поєднавши водну подорож з екскурсійним туром до Скандинавії. А, по-друге, можна відправитися в круїз до Пітера з Москви. Такий тур буде істотно коротше.

А тепер пару слів про те, за якими річках і озерах належить Вам пройти в круїзі з Самари в Петербург. До Рибінська теплохід йде, зрозуміло, по Волзі, а потім, в Рибінському водосховищі, йде на пітерську «трасу». Далі Вас чекають мальовничі річки і озера півночі Росії. Спочатку Шексна, потім Біле озеро, річка Ковжа, 6 шлюзів «класичного» Волго-Балта, Витегра, Онезьке озеро, річка Свір, Ладозьке озеро і, нарешті, Нева. Від одного перерахування дух захоплює! А якщо додати до цього ще й міста, в яких будуть стоянки, а також два найкрасивіших острова - Валаам і Кижи, то вийде просто дивовижне по насиченості подорож.

Власне, саме тому круїзи в Санкт-Петербург і вважаються «вершками» круїзного бізнесу. І плюс, звичайно, сам Пітер, по праву вважається найкрасивішим містом нашої країни. Хоча б раз у житті побувати в ньому, пройтися по Невському проспекту, побачити експонати Ермітажу, заглянути в Казанський собор, прокотитися по річках і каналах граду Петра однозначно варто. Чого б це не коштувало! ..

компанія « Акварель-круїз »Із задоволенням допоможе Вам у здійсненні мрії. Ми підберемо влаштовує Вас по всіх параметрах круїз в Санкт-Петербург, при необхідності допоможемо з бронюванням готелю в Пітері і подбаємо про екскурсійну складової Вашої поїздки в північну столицю. Не сумніваємося, що ця подорож залишиться в Вашій пам'яті назавжди! ..

Новости