Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Про Приморську

  1. Дзвонимо в Приморськ
  2. Як дістатися в Приморськ

Приморськ - курортне місто на південному сході Запорізької області, в 30 км від Бердянська і 80 км від Мелітополя, райцентр Приморського району. Розташований на річці Обіточної. Приморськ - курортне місто на південному сході Запорізької області, в 30 км від Бердянська і 80 км від Мелітополя, райцентр Приморського району

Приморськ це невелике містечко з населенням всього 14 тисяч осіб і площею 25 квадратних кілометрів, без аеропорту і залізниці. Це робить його відмінним місцем для відпочинку від міського шуму, пилу і суєти. До того ж, бази відпочинку Приморська знаходяться за межами самого міста, в декількох кілометрах від нього, уздовж берега моря. Деякі пляжі баз відпочинку Приморська з містками і лиманами, деякі ні. У нас же море в 10 заходи від будинку (без містків і лиманів)

Основний профіль Приморських баз відпочинку і пансіонатів - сімейний відпочинок з дітьми та оздоровлення. Цьому також сприяє теплий клімат, відносно неглибоке, рано прогрівається сонцем море, велика кількість сонячних днів, що в загальному сприятливо впливає на здоров'я

Тут поки немає галасливих дискотек і аквапарків, але для тих, хто цінує спокійний неквапливий відпочинок далеко від суєти, Приморськ - це якраз те, що потрібно. Основну частину відпочиваючих в Приморську складають батьки з маленькими дітьми.

Лікувальні властивості Азовського моря тут підкріплені безпосередньою близькістю лиману, що створює сприятливі умови для бажаючих оздоровитися. У Приморську діють декілька баз відпочинку і пансіонатів, що надають лікувальні процедури і курси. До поліпшення самопочуття також мають у своєму розпорядженні великі, добре озеленені території, характерні для Приморських пансіонатів.

Оксамитовий сезон на узбережжі Азовського моря - чудовий і дуже тривалий, іноді він розтягується до середини жовтня. На вулиці досить прохолодно, але біля самого моря зігріває. Тепло, яке увібрало в себе море за все літо, потім щедро віддає всім. Це відмінна пора влаштувати пікнік на пляжі.

Сприятливий приморський-степовий клімат і повітря, насичене озоном, йодом, бромом, різними корисними мікроелементами, запахами моря і степового різнотрав'я, мають цілющі властивості і створюють чудові умови для оздоровлення та відпочинку.

Зараз інфраструктура баз відпочинку Приморська активно розвивається, будуються нові комплекси і реконструюються старі.

Дзвонимо в Приморськ

Міжнародний телефонний код України: +380.

Телефонний код Приморська: +380 6137.

Таким чином, щоб зателефонувати в Приморськ на міський телефон, потрібно набрати: + 380-6137- (міський номер).

Щоб зателефонувати на мобільний телефон українського оператора стільникового зв'язку, потрібно набрати: + 38- (код оператора) - (мобільний номер).

Як дістатися в Приморськ

1. Якщо Ви будете добиратися поїздом: беріть квитки до ст. Мелітополь або Бердянськ (Розклад поїздів по цих станцій). З усіх станцій ходять маршрутні таксі, рейсові автобуси і таксі прямо до Приморська.

2. Можна дістатися на автобусі - або прямо до Приморська, якщо такий маршрут з вашого міста є, або добиратися до Мелітополя або Бердянська, а далі, як зазначено в п.1.

3. Для подорожуючих на своєму транспорті:
Найбільші траси України (Харків-Сімферополь (Е105) і Одеса-Ростов (Е58)) проходять через м.Мелітополь. З Мелітополя в Приморськ веде Одеса-Ростов (Е58) (східний напрямок). Приморськ знаходиться в 75 км від Мелітополя.

4. Здалеку можна дістатися на літаку: аеропорт є в м Бердянську (або в м.Запоріжжя). З цих міст можна дістатися до Приморська прямим рейсом автобуса

КООРДИНАТИ для GPS навігатора:

46 ° 44'00 "пн. ш. 36 ° 21'00 "в. д. / 46.733333 ° с. ш. 36.35 ° сх. д. (G) (O)

Новости