Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Порадьте, де відпочити в Криму

На цікавить наших читачів питання «Порадьте, де відпочити в Криму» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Хочу поїхати в Крим, але не можу визначитися з курортом. Допоможіть!

17.02.2018 Руслан


На цікавить наших читачів питання «Порадьте, де відпочити в Криму» відповідає редакція сайту «В Отпуск

Часто просять порадити, де можна відпочити в Криму і отримати при цьому максимум задоволення. Щоб назвати курорт, який напевно вам сподобається, потрібно знати трохи більше про ваші уподобання.

Якщо ви любите тишу і спокій, то вам точно не підійдуть гучні і багатолюдні курорти Південного берега Криму , Куди, часом здається, з'їжджається весь світ. На пляжах там ніде яблуку впасти, а в ресторанчиках немає вільних місць, починаючи з 12 години дня. Зате в крокової доступності від курортів ПБК знаходяться основні визначні пам'ятки Криму - як природні типу гори Ай-Петрі, так і рукотворні (царські палаци, Нікітський ботанічний сад, парки, церкви, зоопарк і т. Д.). Тому, якщо вас цікавить не тільки пляжний відпочинок, то варто все-таки вибрати собі житло на курортах Великий Ялти .

У пошуках усамітнення вирушайте в селища Привітне між Судаком і Алуштою, Мисове за Феодосією, Щолкіно там же, Коктебель , Який не потребує представлення.

Якщо ви плануєте поїздку в Крим з дітьми, то кращого місця, ніж Євпаторія , Ви не знайдете. Плавний спуск в дрібне море, добре прогріта вода, безліч розваг для дітей зроблять відпустку незабутнім для всієї родини.

Новости