Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Погода на Криті в липні - ціни на відпочинок в 2014 році

  1. Погода на острів в липні
  2. Як провести відпочинок на острові Крит
  3. Ціни на відпочинок на Криті в липні

Чудовий, таємничий, комфортний острів Крит не зможе залишити нікого байдужим. Тому що це ідеальне місце для відпочинку з коханими, дітьми та друзями. Найкраще поїхати на Крітське узбережжі в липні.

Липень вважається одним з найспекотніших місяців літа. Тож не дивно, що туристи намагаються вибратися відпочити в цю пору року на найкращі курорти світу. Саме таким є острів Крит (Греція). Це чарівне місце, яке не дасть скучити жодній людині на Землі. Таємничі печери, кращі піщані пляжі, мальовничі пейзажі, привітні жителі, насичені екскурсійні програми і багато іншого допоможе прикрасити відпустку. Багато туристів вважають за краще приїжджати на Крит на початку липня. Це пов'язано з тим, що даний період вважається найвдалішим для відпочинку з дітьми і прекрасних розваг.

Погода на острів в липні

Погода на острів в липні

Погода в цей час не може не порадувати приїжджих. Дні стоять довгі і теплі, а в море можна купатися навіть вночі - температура води в липні становить +25 градусів. У цей період літа настає по-справжньому спекотна пора. Тому зовсім не дивно, що практично всі люди купаються, приймають сонячні ванни і насолоджуються байдикування, вживаючи прохолодні напої. Погода в липні більш детально представлена ​​в наступній табличці:

Погода на Криті в липні 2014 року

температура

значення

днем

+ 27 ... + 29

вночі

+ 19 ... + 24

води

+24

Позитивним також є те, що вологість повітря значно зменшується і складає 56%. Також в кінці липня можна відчути подих злегка прохолодного вітерця, яке здатне врятувати туриста в жарку погоду. Острів Крит розташований так, що з усіх боків його обдуває морський бриз. І, звичайно ж, освіжитися допоможе прозора, чиста вода в морі.

Рекомендуємо також ознайомитися з погодою на острові по місяцях .

Як провести відпочинок на острові Крит

Як провести відпочинок на острові Крит

Після прибуття на острів, туристу буде складно вибрати одне заняття з десятків запропонованих. Місцевість сповнена не тільки відомими своєю розкішшю і чистотою пляжами, але і великою кількістю пам'яток, таємничих печер і розваг. На острові Крит можна повеселитися як маленькій дитині, так і літнім людям. Існує рейтинг найяскравіших і стоять подивитися місць , Які повинен відвідати кожен:

  • Кносський палац;
  • Іракліон;
  • Ущелина Самарія;
  • Височина Ніда;
  • Гортіна.

Острів Крит сповнений чудес і несподіванок.

Крім перерахованих вище пам'яток, рекомендується побувати в містах Ханья, Ретімно, Гурни. Крім того, популярністю користується монастир Аркаді, після відвідин якого у деяких туристів навіть змінюється поняття про прекрасне. Щоб відчути історію грецького народу, подивитися на розкопки минойских міст, потрібно відправитися в Фестоса, малью і Гортис. Любителям підводного світу пропонують відвідати Критський акваріум. Чудовим місцем вважається озеро Заріс і виноробня Стіронас. Для маленьких дітей справжнім святом стане похід на ферму «Іпікос Омілос». Більш того, острів багатий різними музеями, чудовими ущелинами, благодатними монастирями і неперевершеними пляжами.

Ціни на відпочинок на Криті в липні

Ціни на відпочинок на Криті в липні

липень і Серпень вважаються найдорожчими місяцями для відпочинку на острові Крит. Це пов'язано з тим, що середина літа - самий розпал сезону. Люди з різних куточків планети прилітають в Грецію, щоб відпочити на одному з кращих курортів світу. Тому вартість путівки в липні коливається від 450 € до 850 € на одну людину. Порівнюючи ціни на поїздку на острів з червнем місяцем, можна з упевненістю сказати, що вони підвищуються на 10-20%. Залежно від обраного готелю і кількості днів відпочинку, вартість путівки збільшується.

Новости