Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Осінній відпочинок в Росії: куди поїхати в жовтні-листопаді?

Куди відправитися відпочити восени Куди відправитися відпочити восени?

Незважаючи на те, що літо залишилося позаду, оксамитовий сезон теж минув, але грядуть листопадові свята і все частіше постає питання осіннього відпочинку. Звичайно, осінь в середній смузі нашої країни вельми непередбачувана і багато резонно побоюються дощової і вогкою погоди, але, як свідчить хороша російське прислів'я, «вовків боятися - в ліс не ходити». І, якщо розібратися, ті люди, які скептично ставляться до відпочинку в Росії восени, багато втрачають.

Наприклад, є цілком меркантильні міркування, які можуть підштовхнути вас відправитися відпочивати восени. Найпростіше отримати відпустку саме в таке непіковий час, так як колеги вже вийдуть з відпусток і візьмуться за роботу. До речі, багато турів восени відчутно дешевше разом з платою за проїзд до місця відпочинку (наприклад, в РЖД восени перестають діяти літні коефіцієнти на вартість проїзду). Важливо вибрати правильне місце для відпочинку. У середній смузі Росії в жовтні починається сезон дощів і стає прохолодно, тоді як на півдні все ще світить сонце.

У середній смузі Росії в жовтні починається сезон дощів і стає прохолодно, тоді як на півдні все ще світить сонце

Значить вирушаючи в екскурсійні тури по Золотому кільцю Росії , Варто утеплитися і прихопити з собою парасольку. А ось узбережжі Чорного моря ( Анапа , Геленджик , Сочі , Ахаза та інші) зустріне вас теплом і сонцем. Прекрасними місцями для відпочинку стануть також Крим і Севастополь . Відпочити і набратися сил перед новим робочим роком ви зможете в Ялті або Євпаторії, де безліч цікавих екскурсій не залишать вас байдужими.

Відпочити і набратися сил перед новим робочим роком ви зможете в Ялті або Євпаторії, де безліч цікавих екскурсій не залишать вас байдужими

Якщо у ваші плани не входить шоколадну засмагу, і ви швидше віддасте перевагу оздоровчий відпочинок, то можете відвідати центральну частину Росії, де розташовано безліч пансіонатів і санаторіїв, які функціонують практично в будь-який час року. Особливо популярні санаторії Підмосков'я. Крім насолоди прекрасним кліматом і новітніми технологіями оздоровлення організму ви зможете також насолодитися красою російської природи, відвідуючи різноманітні екскурсії або беручи участь в локальних спортивних змаганнях. Також своїми санаторіями славиться і Білорусь. До речі, білоруські санаторії можуть бути трохи дешевше вітчизняних.
Також цієї осені вас можуть приємно здивувати тури в Калінінград з відмінними екскурсійними програмами.

Куди відправитися відпочити восени?

Новости