Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Онлайн реєстрація на рейс Аерофлоту за електронною номеру квитка: за скільки годин це можна зробити в 2019 році

  1. Інформація про компанію
  2. Підготовка до процесу реєстрації
  3. Алгоритм проходження процедури
  4. Онлайн-реєстрація з мобільного телефону
  5. особливі випадки


Реєстрація Аерофлоту (онлайн-режим) - зручний сервіс для пасажира. Перед тим як зробити замовлення, необхідно дізнатися особливості покупки квитка і необхідні документи. Кожен наступний замовлення буде проводитися легше, особливо тепер, коли запущений новий мобільний сервіс замовлення квитка Аерофлоту онлайн.

Інформація про компанію

Це національний перевізник, на літаку якого подорожували вантажі ще в 1910 році. Тепер це цивільний авіаційний перевізник. Компанія Аерофлот знаходиться в м Москві в аеропорту Шереметьєво. Забронювавши місце в літаку, пасажир може подорожувати в 131 пункт 50 країн. Реєстрацію на рейс можна пройти не лише в столиці, а й в будь-якій філії Аерофлоту: Перм, Санкт-Петербург, Владивосток і Калінінград.

Реєстрацію на рейс можна пройти не лише в столиці, а й в будь-якій філії Аерофлоту: Перм, Санкт-Петербург, Владивосток і Калінінград

Аеропорт Шереметьєво

Компанія має молодий флот з 170 авіалайнерів:

  1. Airbus A320.
  2. Airbus A330.
  3. Sukhoi SuperJet-100
  4. Boeing 737.
  5. Boeing 777.

Boeing 777

Аерофлот постійно розвивається і покращує якість свого сервісу, впроваджуючи нові інформаційні технології. Будь пасажир може придбати квиток в будь-якій точці світу. Для цього достатньо скористатися послугами інтернет-покупки квитка, а також онлайн-реєстрацією на рейс компанії навіть з мобільного телефону.

Особливі відгуки отримує соціальна політика компанії. Авіалінія щороку дарує ветеранам безкоштовну можливість зробити переліт в будь-яке місто країни або в колишню радянську країну, деякі європейські країни. Крім того, Аерофлот бере участь в благодійних акціях, підтримує спорт і надає допомогу хворим дітям, людям, які потрапили в скрутне становище.

Крім того, Аерофлот бере участь в благодійних акціях, підтримує спорт і надає допомогу хворим дітям, людям, які потрапили в скрутне становище

Мобільний додаток авіакомпанії Аерофлот

Підготовка до процесу реєстрації

Щоб потрапити на літак без нудного стояння в черзі, процес реєстрації можна пройти в режимі онлайн, отримавши на руки код бронювання. Така маніпуляція зараз можлива при покупці квитка на будь-який рейс: внутрішній або трансатлантичний.

Для реєстрації квитка авіалінії Аерофлот необхідний комп'ютер або мобільний телефон з доступом до інтернету. Щоб заповнити квиток, під рукою потрібно мати паспорт, звідки будуть переписані такі дані:

  • ПІБ.
  • Серія і номер.
  • Найменування організації, яка видала паспорт.

Перед початком онлайн-реєстрації необхідно знати точний напрям маршруту, номер рейсу і електронного квитка . Пасажир має можливість забронювати місце, яке йому найкраще підходить. Але зробити це можна з наявного на сайті списку, а там найчастіше деякі місця будуть відзначені сірим кольором (недоступні) незалежно від часу реєстрації.

Забронювати квиток на рейс Аерофлоту можна не завжди. Є деякі випадки, при яких онлайн-реєстрація неможлива. Наприклад, пасажир, який подорожує з твариною, замовлення зробити не зможе. Ця ж ситуація загрожує дітям, які намагаються придбати квиток без супроводу одного з батьків або опікуна, тяжкохворі і люди з обмеженими можливостями зареєструватися в режимі онлайн не зможуть.

До цієї ж особливій групі пасажирів відносяться люди, які планують перевозити з собою небезпечний вантаж. Не вдасться провести реєстрацію з мобільного або комп'ютера пасажирам, у яких оформлення квитків відбувався через туристичні фірми, при покупці більше 9 квитків.

Алгоритм проходження процедури

На офіційному сайті авіалінії Аерофлот приведена повна інструкція про те, як пройти реєстрацію на рейс. Компанія стверджує, що почати процедуру можна за добу до рейсу, в деяких випадках за 3-6 годин), а закінчити за 30-40 хвилин до вильоту.

Компанія стверджує, що почати процедуру можна за добу до рейсу, в деяких випадках за 3-6 годин), а закінчити за 30-40 хвилин до вильоту

Інструкції онлайн бронювання на сайті Аерофлот

Сама процедура гранично проста:

  1. Введення прізвища та коду броні.
  2. Перевірка даних і вибір пасажира для реєстрації.
  3. За номером карти програми Аерофлот Бонус можна заробити бонуси, якщо постійно вводити ці дані.
  4. Вибір місця в літаку.
  5. Роздруківка талона для посадки.

посадковий талон Аерофлоту

З цієї роздруківкою можна не підходити до стійки регістраціі.Кроме реєстрації в режимі онлайн, сервіс дозволяє подивитися онлайн-табло і розклад рейсів. Пасажир може перевірити бронь, подати заявку на групову перевезення, круїз, обміняти або повернути авіаквиток. Дуже зручно з офіційного сайту бронювати авто, номер в готелі. За допомогою калькулятора розрахувати необхідні дані і загальну суму. У разі втрати багажу пасажир може в режимі онлайн переглянути статус розшуку.

Вирушаючи на посадку, людина обов'язково повинна мати на руках роздрукований посадковий документ.Еслі не вдалося цього зробити вдома, роздрукувати документ можна в кіосках самостійної реєстрації в самому аеропорту.

Якщо не виходить зайти на сайт і почати процедуру або форма завантажується з помилками, варто перевірити браузер, за допомогою якого відкривається адресу. Так як сервіс працює на платформі HTML5, відкрити вікно онлайн-реєстрації можна в таких браузерах:

  1. Chrome28 +.
  2. Internet Explorer10 +.
  3. Opera12 +.
  4. Firefox22 +.
  5. Safari5 +.

Процедура реєстрації починається з ознайомлення з правилами, після чого пасажир повинен внизу сторінки поставити галочку про прочитання. Після цього на екрані з'явиться форма, куди потрібно буде ввести номер броні авіакомпанії та ініціали мандрівника. Проводити запис потрібно в точності з маршрутної квитанцією.

У формі може бути 3 різних номера броні. Пасажиру для реєстрації необхідний номер броні авіакомпанії. Крім цього значення, там буде номер броні глобальної системи дистрибутивів (перевірка авіаквитка) і бронь агентства. Вибравши номер, пасажир повинен ознайомитися з переліком заборонених речовин і предметів, які не можна перевозити з собою. Потім слід продовжити реєстрацію.

Наступний крок - вибір пасажира і місця (права крайня кнопка). Тут же можна вводити номер карти Аерофлот Бонус, натиснувши на кнопку з назвою «Номер учасника FFP». У цій частині процедури відкриється карта розміщення місць в салоні літака. Тут потрібно бути гранично акуратним. Всі місця, пофарбовані в сірий колір, вибрати не вийде, так як ці крісла або зайняті, або заблоковані авіакомпанією. Зазвичай це місця у аварійного виходу і перший ряд.

Якщо місце вибрано, воно буде виділено, а його номер з'явиться біля прізвища пасажира. Після вибору місця слід натиснути на кнопку «Реєстрація». Процедура практично завершена, залишилося тільки роздрукувати посадочний квитанцію. Тут же буде виділена кнопка з аналогічним написом.

Онлайн-реєстрація з мобільного телефону

Онлайн-реєстрація за допомогою комп'ютера і мобільного відрізняється. Перша відмінність - адреса сайту. Для мобільного замовлення доступний спеціальний сайт, який зручно переглядати на пристроях IOS (iPhone), Windows Phone і Android. Якщо послуга не працює, варто переглянути технічні налаштування пристрою і знову замовляти місце на рейс Аерофлот.

Зареєструвати місце можна за 45 хвилин до кінця вильоту або за добу до початку.

Після завершення замовлення пасажир отримає код бронювання у вигляді 2D-виробник. Цю процедуру можна зробити в будь-якому терміналі аеропорту Шереметьєво, отримавши код бронювання.

Існують обмеження при мобільної реєстрації. Так, не можна зареєструватися людям, які потребують додаткових послугах, при виборі аеропорту, що не включеного до списку доступних. Пасажир повинен знати, що в аеропорту Шереметьєво можна здати багаж на спеціальних стійках Dropp Off, але не пізніше закінчення реєстрації.

Важливо пам'ятати, що пройти онлайн-реєстрацію можна, якщо пасажир вибирає рейс до Індії або США. Батькам з дитиною віком до 2 років онлайн-реєстрація на рейс будь-якого напрямку недоступна.

Багато мандрівники встигли оцінити це нововведення і залишити свої позитивні відгуки.

особливі випадки

Бувають у цій авіакомпанії і скасування маршрутів. Так, людина придбала квиток на 10 квітня через Санкт-Петербург в Єреван. Пізно ввечері 27.03 чоловік отримав дзвінок про скасування рейсу Пулково-Єреван на 10 квітня. А ось СМС про скасування прийшло тільки через 2 дня. Співробітники швидко знаходять заміну рейсу. Правда, і цей рейс авіакомпанія скасувала. Така помилка коштувала людині поїздки.

Серед нововведень авіакомпанії можна не помітити скасування повернення дешевих авіаквитків, як і такси на них. Багато пасажирів випробували цю опцію повернення, і вона дійсно працює. Гроші повертаються на карту приблизно через тиждень. Тому погані відгуки про роботу цієї послуги відсутні.

Для гостей аеропорту Внуково були встановлені особливі правила, які пов'язані з доглядовими заходами на пасажирських терміналах. Тому посадка для таких пасажирів починається дещо раніше, адже варто врахувати можливі затримки в черзі аеропорту Внуково.

Аеропорт Пулково не відстає від інновацій, активно запроваджує процедуру, при якій код бронювання можна отримати в режимі он-лайн. Ця послуга доступна на рейс з Санкт-Петербурга в Москву. Онлайн-реєстрація на рейс проводиться за добу до початку і за 1,5 години до закінчення реєстрації і здійснення вильоту з аеропорту Пулково.

Зареєструватися на рейс онлайн можна не тільки в будь-якій точці світу, а й в самому аеропорту Пулково в кіосках самостійної реєстрації. Це 1-3 хвилини. Існують кіоски, в яких можна зареєструватися на рейс тільки однієї авіакомпанії «Росія» або на рейси багатьох. Відшукати такі кіоски можна в зоні «Відправлення» на 3 поверсі. Повз них не проходить жоден пасажир, який поважає і цінує свій час.

Якщо відбувається скасування рейсу, про це інформує спеціальне табло. Тому слід час від часу вивчати відомості на екрані.

Деякі відгуки свідчать про непрацюючій системі онлайн-реєстрації. Люди шукають вихід із ситуації і придумують свої алгоритми заповнення форми, щоб після введення всіх даних не побачити на екрані напис: «Помилка». Тому перед оформленням необхідно завжди перевіряти бронь. Слід знати, що іноді система просто буває недоступною для реєстрації. Не варто втрачати терпіння при натисканні на кнопку «Refresh». Через 10-15 разів вона все одно спрацює.

Такі непорозуміння і проблеми зустрічаються практично у кожної авіалінії, тому виділяти і негативно відгукуватися про це перевізника не варто. Компанія прагне до кращої якості і до максимальної зручності для клієнта.

Компанія прагне до кращої якості і до максимальної зручності для клієнта

Новости