Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Мексика або Мальдіви - що вибрати?

  1. особливості Мальдів

Для мандрівника зі стажем, вибрати для себе черговий тур в ту, чи іншу країну - не проблема. Однак якщо Ви вибираєтеся за кордон рідко, і не маєте можливості «колесити по світу» як це роблять деякі, Вам потрібно більш ретельно підготуватися до поїздки, і вибрати саме те місце, відпочинок в якому принесе тільки позитивні емоції і враження.

Сьогодні ми порівняємо дві такі країни, як Мальдівські острови і Мексика, кожна з яких по-своєму приваблива і цікава для відпочиваючих. Якщо Ви відносите себе до цінителю історичних пам'яток, рясної м'ясної кухні, вина і поїздок по природним мальовничих місцях, тоді Вам потрібно замовити тури в Мексику , Де всі ці розваги пропонуються в достатку.

Мексика - це колиска найбільш загадковою культури, батьківщина текіли і країна найдавніших цивілізацій ацтеків і Майї. Оповита чарівним шлейфом, таємницями і легендами, Мексика, здатна запропонувати різноманітний відпочинок для туристів будь-якого віку. Секрет успіху країни в тому, що за одну поїздку Вам вдасться побачити максимум природної різноманітності: від білосніжних широких пляжів, які омиваються блакитним океаном, до засніжених величних вулканів і пишною тропічної зелені.

Клімат Мексики різноманітний, і це не дивно, так як територія країни величезна. Узбережжя Тихого океану і Карибського моря знаходиться у владі тропічного клімату, якому характерна коротка тепла зима і довге сонячне літо. Щоб насолодитися пляжним відпочинком або побачити історичні місця, можна вибирати будь-який час року. Найхолоднішим місяцем є січень, коли денна температура повітря становить +25 градусів.

особливості Мальдів

Мальдіви - це романтична мрія, здійснити яку, в своєму житті, повинен кожен. На Мальдівах Ви не знайдете примітних памятніковісторіі, захоплюючої архітектури, рукотворних пам'ятників або тривалих екскурсійних поїздок. Сюди приїжджають не за культурно-пізнавальним відпочинком, а щоб зайнятися ледачим релаксом в оточенні тропічного раю, поплавати з аквалангом або здійснити вояж по крихітним Перлинка-островам.

Якщо Вам до душі бірюзові хвилі, золотисте узбережжі, розлогі пальми і повна відсутність туристів - тоді замовляйте дешеві гарячі тури на Мальдіви в Пегас Туристік. Завдяки теплому клімату і панівному тут льоту, на протязі цілого року, туристичний потік не припиняється ніколи. Температурні коливання води протягом роки незначні + 26 ... + 30 градусів. Температура повітря в середньому + 28 ... + 30.

Новости