Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лазурний берег: нерухомість на першій лінії моря

1 вересня 2014

Лазурний берег, поряд з Парижем, - одне з безперечно популярних напрямків для покупки нерухомості у Франції. При цьому найбільш елітний сегмент представлений нерухомістю на першій лінії Лазурного узбережжя. Такі вілли і квартири рідко надходять у продаж і користуються незмінним попитом серед росіян.

Купівля нерухомості на Лазурному березі вважається статусної серед клієнтів, особливо якщо мова йде про таких фешенебельних курортах, як Канни, Кап Ферра, Антіб, Ніцца, Сен-Тропе, а також Рокебрюн-кап-Мартен і Кап д'Айі, розташованих на кордоні з князівством Монако. Поза конкуренцією перебуває нерухомість на першій лінії узбережжя, яка розглядається не тільки як вдале вкладення коштів на тривалий період, але і як серйозне підвищення якості життя. Діапазон цін на такі будинки широкий, від розкішних до найрозкішніших пропозицій. Високий рівень цін пояснюється вдалим розташуванням і стабільно високим попитом, особливо з боку іноземних покупців. часто такі вілли на Лазурному березі можуть похвалитися сучасним оснащенням, панорамними видами і приватним прямим доступом до моря і пляжів.

Нижче представлені деякі з найбільш цікавих і розкішних пропозицій нерухомості на першій лінії Лазурного берега на сьогоднішній день.

1. Затишна трехспаленная квартира-пентхаус в Каннах з панорамними видами на море знаходиться на першій лінії моря, в престижному районі між Палм-Біч і нижньою частиною Каліфорнії. Відмінною рисою апартаментів є великий балкон і засклена тераса, а також місце в підземній парковці. Вартість: € 1,95 млн.

2. Світла трехспаленная квартира-пентхаус в Антібах з прекрасним розташуванням на першій лінії моря в новому комплексі з двох апартаментів. З комфортної тераси з обідньою зоною можна насолодитися видами на море і пляж. Вартість: € 2,195 млн.

3. Розташована на першій лінії узбережжя девятіспаленная вілла поруч з Каннами , Виконана з каменю, з прямим виходом на пляж, дивовижним видом на море і гавань Фігаретт. Головна вілла гармонійно доповнюється окремим гостьовим будинком, апартаментами для охоронної служби і середземноморським садом, в якому знаходиться басейн з налаштовує на відпочинок альтанкою. Сучасний стиль інтер'єру, без зайвого нагромадження деталей. Вартість: € 3,95 млн.

4. Нещодавно відреставрована четирехспаленная вілла поруч з Каннами в стилі прекрасної епохи з вдалим розташуванням на першій лінії моря, просторим басейном і сучасним інтер'єром. Яскраві тони внутрішнього оформлення з оригінальними деталями створюють атмосферу бездоганного комфорту. До додаткових переваг відносяться окремі апартаменти для прислуги. Вартість: € 8 млн.

5. Стильна пятісп ал енная вілла на Лазурному березі знаходиться на першій лінії живописного курорту Теуль-сур-Мер і має в своєму розпорядженні басейном і прямим доступом до моря. До переваг вілли відносяться дві просторі вітальні, окремі апартаменти для прислуги і спортивний зал. Вартість: € 12,8 млн.

6. Дизайнерська шестіспаленная вілла поруч з Монако з відмітним розташуванням на першій лінії моря курорту Кап д'Айі, просторими кімнатами і прямим доступом до моря через підземну галерею. Поруч з віллою - басейн, джакузі. Поверхи вілли з'єднані між собою ліфтом. Планування доповнюється баром, власним нічним клубом, конференц-залом та бібліотекою. Вартість: € 22 млн.

7. Розкішна шестіспаленная вілла в передмісті Сен-Тропе , На першій лінії моря, з окремою гостьової віллою на 12 спалень. Тут зупинялися Едіт Піаф, Бріджит Бардо і принц Альберт. Година їзди до Ніцци і Монако. Вишукане внутрішнє оформлення вілли з м'яким освітленням і витонченими деталями оточують атмосферою справжнього комфорту. Вартість: € 26 млн.

Якщо ви зацікавлені нерухомістю на Лазурному березі і хочете проводити свій час з близькими людьми у власному комфортному будинку з видами на море, зв'яжіться з нашими фахівцями, і вони допоможуть Вам здійснити Вашу мрію.

Новости