Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Купити тури і путівки в Абу-Дабі в липні 2019. Ціни на відпочинок в Абу-Дабі в липні 2019. Пам'ятки і готелі Абу-Дабі

  1. Старий форт АльхХусн
  2. Набережна Абу-Дабі
  3. Центр міста і ресторан «Аль-Фанар»
  4. верф
  5. Культурно-етнографічне село

Абу-Дабі - найбільший з семи еміратів, що входять до складу ОАЕ.

Він займає територію в 80 тис. Кв. км, це 87% території країни. Населення більше 1 млн осіб на 2000 рік Тут зосереджено 95% нафтових запасів країни і все родовища природного газу в ОАЕ.

Два головних міста емірату - діловий центр Абу-Дабі, розташований на узбережжі, і місто-оазис Аль-Айн, в 150 км на схід від столиці. Населення більш 348 тис. (На 2003 р) Абу-Дабі - один з найзеленіших міст на узбережжі Перської затоки. У центрі міста розбиті парки з чудово оформленими фонтанами і скульптурами, що розповідають про історію та культуру країни. Абу-Дабі недарма називають Містом садів Перської затоки. За останні десятиліття Абу-Дабі став одним з найбільш розкішних міст світу. Абу-Дабі - це сучасний центр туризму і торгівлі, спорту та відпочинку, що зберіг східне чарівність.

Абу-Дабі - це сучасний центр туризму і торгівлі, спорту та відпочинку, що зберіг східне чарівність

Старий форт АльхХусн

Старий будинок в Абу-Дабі, одне з небагатьох міських будівель, чий вік перевищує 30 років. Форт споруджений в кінці XIX століття; сьогодні в ньому розміщений центр вивчення старовинних документів, в якому працюють історики. Тут же зберігається архів. Відкритий для відвідування щодня, крім п'ятниці.

Набережна Абу-Дабі

Гарне місце для того, щоб оцінити масштаби любові місцевих жителів до свіжій траві і листі, - все рослини в прибережних парках зрошуються опріснення водою. Увечері по набережній добре гуляти, насолоджуватися вечірньою прохолодою.

Центр міста і ресторан «Аль-Фанар»

У центрі Абу-Дабі ідеально прямі вулиці, вздовж яких височіють ефектні будівлі офісів і готелів. Один з них, Le Royal Meridien Abu Dhabi, варто відвідати ввечері, коли запаляться вуличні вогні. Панорамний ресторан «Аль-Фанар», розташований на поворотній платформі 31 поверсі цієї будівлі, - найкраще місце для того, щоб насолодитися чудовою кухнею і захоплюючими видами вечірньої столиці.

верф

Корабельний двір Абу-Дабі - місце споруди традиційних арабських човнів доу. Поблизу від неї розташований рибний ринок.

Культурно-етнографічне село

ОАЕ - дуже молода держава, в якому трепетно ​​зберігають традиції минулого. У передмісті столиці країни, в районі Аль-Мусаффа, відтворений уклад життя корінних жителів і традиційний побут. У вихідні та святкові дні тут виконуються традиційні танці та пісні.

Новости