Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди поїхати в медовий місяць?

  1. Туреччина
  2. Єгипет
  3. Арабські Емірати
  4. Мальдіви
  5. Сейшели
  6. Таїланд
  7. Кариби
  8. романтична Європа

Весільна подорож - це прекрасна можливість насолодитися неймовірною атмосферою і відпочити разом з коханою людиною в якомусь романтичному місці, далеко від повсякденних турбот.

Екзотичних і романтичних місць на нашій планеті чимало, тому визначитися з тим, де провести медовий місяць, буває неймовірно складно. Для початку потрібно врахувати кілька важливих факторів, від яких буде залежати напрямок для вашого весільної подорожі. Який бюджет ви готові витратити на поїздку? Чи потрібна віза в ту країну, яку ви хотіли б відвідати? Якщо потрібна, то скільки часу потрібно на її оформлення і який список необхідних документів? Яке часу подобається вам обом? Чи хочете ви неспішно засмагати на пляжі або вам більше подобається відвідувати екскурсії та визначні пам'ятки? Відповівши на ці питання, ви зможете істотно звузити список пошуку.

Щоб допомогти вам визначитися, пропонуємо розглянути список найпопулярніших напрямків для весільної подорожі.

Весільна подорож - це прекрасна можливість насолодитися неймовірною атмосферою і відпочити разом з коханою людиною в якомусь романтичному місці, далеко від повсякденних турбот

Туреччина

Тури до Туреччини - одне з найбільш затребуваних напрямів. Привертає своїм прекрасним сервісом за розумною ціною, нетривалим перельотом, широким вибором готелів на будь-який смак і бюджет, різноманітними розважальними програмами та можливістю відпочинку за системою «все включено». Крім цього, в багатьох готелях передбачені спеціальні номери і приємні сюрпризи для молодят.

Крім цього, в багатьох готелях передбачені спеціальні номери і приємні сюрпризи для молодят

Єгипет

Не менш популярний спосіб усамітнитися в приємній і екзотичної атмосфері - тури в Єгипет . У цій унікальній східній країні вас чекають дивовижне Червоне море з прекрасними кораловими рифами і багатим підводним світом, безліч готелів різного класу, романтичні морські прогулянки на яхтах і безліч інших розваг. Як і в Туреччині, адміністрація готелів часто намагається здивувати молодят невеликими приємними подарунками або послугами. Крім того, Єгипет - прекрасний варіант, якщо ви не знаєте, куди поїхати у весільну подорож взимку.

Арабські Емірати

Ще одна країна з неповторною східною культурою, яку часто вибирають молодята - ОАЕ. Тут на них чекають найсучасніші пам'ятки, відомі в усьому світі, і безліч розваг на будь-який смак. Тури в ОАЕ допоможуть побувати у справжній арабської казці, а відпочинок, проведений в цих оазисах посеред пустелі, напевно запам'ятається на довгі роки.

Мальдіви

Мальдівські острови - справжній рай для закоханих. Тож не дивно, що дуже багато молодята хочуть провести свій медовий місяць саме там. Тури на Мальдіви допоможуть поринути в неймовірну атмосферу відокремленості і романтики. Білосніжний пісок, теплі води Індійського океану нереального кольору, екзотична природа і тотальний релакс щорічно привертають безліч закоханих, які хочуть відпочити від суєти.

Білосніжний пісок, теплі води Індійського океану нереального кольору, екзотична природа і тотальний релакс щорічно привертають безліч закоханих, які хочуть відпочити від суєти

Сейшели

Медовий місяць на Сейшельських островах - казка, про яку мріють багато дівчат. Єднання з природою, прекрасні пейзажі, ласкаве сонце і спеціальні номери для молодят зроблять відпочинок на Сейшелах прекрасним початком сімейного життя.

Таїланд

Любителі азіатської культури по достоїнству оцінять весільні тури в Таїланд. Крім незабутнього пляжного відпочинку, Таїланд може познайомити вас з безліччю природних та історичних пам'яток. Не менш екзотичним і захоплюючим буде весільну подорож і в інші азіатські країни: дуже часто молодята вибирають тури на Шрі-Ланку, тури в Індію, тури до В'єтнаму або тури на Балі. Ці напрямки прекрасно підходять для пар, які не знають, куди поїхати у весільну подорож восени.

Ці напрямки прекрасно підходять для пар, які не знають, куди поїхати у весільну подорож восени

Кариби

Ті, хто готовий відправитися за неймовірними пригодами на інше земне півкуля, можуть вибрати для себе тури на Кубу, в Домінікану, Мексику чи численні острови Карибського моря. Тривалий переліт з лишком окупиться унікальною латиноамериканської атмосферою, запальними вечірками з сальсою і прекрасними пляжами.

романтична Європа

Якщо ж ви не хочете їхати надто далеко і вам до душі екскурсії, історичні пам'ятки і затишні міста, то весільні тури в Європу - то, що вам потрібно. Звичайно, дуже багато молоді сім'ї вибирають тури в Париж, адже це місто є чи не найбільш романтичним на всій планеті. Але чимало романтики можна знайти і на вулицях Верони - міста, в якому жили знамениті Ромео і Джульєтта. Венеція з її унікальними водними каналами і прекрасною архітектурою також по праву вважається містом закоханих. А як приємно буде побродити з коханою людиною по звивистих вулицях Праги? Крім цього, в Європі є чимало курортів, відпочиваючи на яких можна поєднувати пляжний відпочинок і романтичні прогулянки. Наприклад, можна відправитися в тури на острови Греції , Тенеріфе або Лазурний Берег Франції.

Який би з варіантів ви не вибрали, ми бажаємо вам незабутнього романтичної подорожі, яке подарує тільки найяскравіші і приємні емоції!

Який бюджет ви готові витратити на поїздку?
Чи потрібна віза в ту країну, яку ви хотіли б відвідати?
Якщо потрібна, то скільки часу потрібно на її оформлення і який список необхідних документів?
Яке часу подобається вам обом?
Чи хочете ви неспішно засмагати на пляжі або вам більше подобається відвідувати екскурсії та визначні пам'ятки?
А як приємно буде побродити з коханою людиною по звивистих вулицях Праги?

Новости