Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куба на карті світу | Інфокарта - всі карти мережі

Куба

Куба. Острівна держава в Карибському морі. За часів холодної війни слово Куба читали як абревіатуру - Комуністи У Берегів Америки. Бо це маленька держава зіграло свою роль у великій холодній війні.

Куба - це в основному рівниці, але присутні і гори, такі як гірський масив Сієрра-Маестра, він простягнувся по узбережжю на 250 кілометрів, найвища точка тут пік Туркино - тисяча дев'ятсот сімдесят дві метра.

Карта Куби з супутника

Куба на карті світу

Карта Куби російською мовою

На Кубі є безліч цікавих печер, дрібних і дуже великих, для любителів подібного роду подорожей Куба стане відкриттям, так як карст там досить розвинений. Для тих же, кого цікавить більш традиційний відпочинок - є, що тягнуться на багато кілометрів, піщані пляжі. Один з головних курортів в цьому плані - курорт Варадеро, на півострові Икакос. Клімат Куби з основному тропічний, пасатний, тут дуже тепло круглий рік і навіть взимку позначка термометра рідко падає нижче 22 градусів за Цельсієм.

Що стосується культури чи архітектури - на цьому острові особливо похвалитись нічим. Є танці, музика, але, знову ж таки, містечкового розливу. Тут швидше вабить дух пригоди, досліджувати острів , Проникнути в саму глибоку печеру і забратися на найвищу вершину, окинути поглядом цей дивовижний острів з висоти пташиного польоту - це мрія хлопчаків, які грають в розбійники на вулицях таких нудних і сірих міст.

Однак люди тут здобувають освіту, вчаться, займаються дослідницькою діяльністю. Функціонує 170 науково-дослідних інститутів. Бо жити тут важко і важко, тому уряд вкладає гроші в кадри, в здоров'я людей, охорону здоров'я.

Острів повільно, але вірно розвивається. Старий мудрий Фідель відвоював це місце і все-таки перетворив його в гідний будинок для багатьох і багатьох громадян Куби. Нехай без імперських замашок чи історичних пам'яток-пам'яток світового рівня .... зате з хорошою освітою, медициною і перспективами. Це працьовиті та старанні люди, деякі з них вибиваються в своїй професії на перші місця. Тут можна тільки порадіти.

__________________________________________________________________________

Якщо ви любите подорожувати по Росії - вам, ймовірно буде цікава інформація про проживання. Ось тут знаходиться готель в Астрахані www.gold-jin.ru
Щоб подорож була зручним - краще заздалегідь все розпланувати, в тому числі і проживання та харчування і сервіс. Так ось тут ви зможете отримати гідне обслуговування.


Новости