Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі готелі Мілана. Де зупинитися, якщо ви опинилися в Мілані.

Мілан - місто можливостей і перспектив. Саме сюди намагаються перебратися ті жителі південної частини Італії, які мріють реалізувати себе і побудувати кар'єру. Туристи ж вважають його істинної столицею моди, і відправляються в Мілан на покази нових колекцій, для шопінгу і просто чудово провести час, прогулюючись околицями цього футуристичного міста, не позбавленого італійського шарму.

Опинившись тут, ви запросто знайдете собі гідне місце для ночівлі, адже в мегаполісі зосереджено чимало готелів, які заслуговують на увагу.

Four Seasons (Via Gesù, 6/8, 20121)

Досконалість розкоші і комфорту в самому центрі Мілана. 118 номерів, завдяки майстерно підібраним деталям від провідних італійських дизайнерів, поєднують в собі простір і вишуканість. Продуманий дизайн Спа-центру створює атмосферу затишку, а значний вибір різних процедур для обличчя і тіла задовольнить побажання самого вимогливого клієнта.
Архітектура старовинної будівлі 15-го століття, в якому розташувався Four Seasons, дарує унікальну можливість насолодитися тишею в самому центрі жвавого Мілана, адже вікна більшості номерів і трьох ресторанів виходять на затишний внутрішній дворик або приватний сад.

Архітектура старовинної будівлі 15-го століття, в якому розташувався Four Seasons, дарує унікальну можливість насолодитися тишею в самому центрі жвавого Мілана, адже вікна більшості номерів і трьох ресторанів виходять на затишний внутрішній дворик або приватний сад

Palazzo Parigi (Corso di Porta Nuova, 1, 20121)

У 2013 році в будівлі старовинного особняка в центрі Мілана відбулося відкриття готелю Palazzo Parigi Hotel & Grand Spa. Цей вишуканий особняк, неподалік від Академії витончених мистецтв, перетворився в новий розкішний готель з власним садом завдяки зусиллям відомого метра дизайну та архітектури П'єра-Іва Рошона. В інтер'єрі готелю відомий дизайнер Паола Джіамбеллі дивним чином створила гармонію найкращих і характерних рис Мілана і Парижа. Панорамні вікна і просторі тераси 65 номерів і 33 сьютов відкривають погляду мальовничий вид на дахи і сади Мілана. Максимальний комфорт гостей для готелю це не тільки розкішні номери, Grand Spa, вишукана кухня в гастрономічному ресторані Gourmet, а й увагу до особистих потреб, які відображаються в широкому спектрі додаткових послуг.

Armani (Via Alessandro Manzoni, 31, 20121)

Це суворе елегантна будівля неможливо не помітити, адже воно підноситься в самому серці Мілана, виблискуючи на сонці або в вогнях міста своїм прозорим куполом. Готелем однойменний легендарний дизайнерський бренд і повністю йому відповідає. Номери прикрашені предметами декору з колекції Armani Casa.

Тут все ретельно продумано до самих дрібниць, що дозволяє готелю оточити гостя бездоганним сервісом і вишуканим стилем. В готелі всюди панує атмосфера непомітного шику: в 95-ти номерах, розкішному СПА центрі, ресторанах і навіть бізнес-центрі.

Mandarin Oriental (Via Andegari, 9, 20121)

Готель займає комплекс з чотирьох старовинних будівель 18-го століття, який розташований в самому серці Мілана, в пішій близькості від знаменитого оперного театру Ла Скала. Незабутній стиль 104 номерів і люксів Mandarin Oriental був створений знаменитим італійцем Антоніо Читтерио. Вишукана строгість італійського дизайну вигідно підкреслюють вкрадливі вкраплення східних ноток, які проявляються то в соковитих відтінках текстилю, то в несподівано яскравих елементах декору. Атмосфера розкоші і комфорту супроводжує гостям готелю, де б вони не вирішили провести вечір, будь то Спа-люкс або відкрита тераса одного з ресторанів.

Атмосфера розкоші і комфорту супроводжує гостям готелю, де б вони не вирішили провести вечір, будь то Спа-люкс або відкрита тераса одного з ресторанів

Park Hyatt Milan (Via Tommaso Grossi, 1, 20121)

Вирушаючи в Мілан на шопінг, зручніше за все буде зупинитися в цьому готелі, так як він знаходиться в центрі модного району, навпроти знаменитого торгового пасажу Galleria Vittorio Emanuele. 106 просторих номерів і пропонований готелем сервіс забезпечить гостей усім необхідним для максимально комфортного відпочинку після продуктивного і насиченого дня.

Manzoni (Via Santo Spirito, 20, 20121)

Готель розташований в престижному торговому районі Мілана і оснащений всім необхідним для повноцінного відпочинку під час туристичної або ділової поїздки. Тут є невеликий ресторанчик з міжнародної та традиційної італійською кухнею, де можна спробувати фірмові міланські страви і кращі вина.
Для гостей працює оздоровчий центр з сучасними фітнес залами, турецькою лазнею і гідромасажною ванною. В готелі всього 47 номерів, але всі вони прекрасно облаштовані у вишуканому італійському стилі.

В готелі всього 47 номерів, але всі вони прекрасно облаштовані у вишуканому італійському стилі

Starhotel Rosa (Piazza Fontana, 3, 20122)

У двох хвилинах ходьби від кафедрального собору, в самому серці Мілана, розташувався Starhotel Rosa. Гостей тут чекають 3 вишуканих ресторану, сучасний оздоровчий центр і стильно оформлені 330 номерів. Частина номерів мають приголомшливий вид на площу Piazza Fontana.


The Square Hotel Milan (Via Alberico Albricci, 2/4, 20122)

The Square Hotel Milan вважається одним з найпопулярніших готелів 4 * в Мілані. Розмістився він в історичній будівлі всього в 5 хвилинах від Міланського собору та опери Ла Скала. Це торговий район Мілана, тому тут можна зупинитися, якщо ви запланували грандіозний шопінг. У готелі 117 номерів, прекрасно облаштованих і оформлених в витонченому стилі.

У готелі 117 номерів, прекрасно облаштованих і оформлених в витонченому стилі

Dei Cavalieri (Piazza Giuseppe Missori, 1, 20123)

Відпочинок в цьому готелі безумовно буде комфортним і незабутнім. Гідний сервіс обслуговування, приємний дизайн інтер'єру з перших же хвилин налаштовують на позитивну хвилю. Приємним доповненням буде приголомшливий панорамний вид на Рим, який відкривається з тераси ресторану, розташованого на верхньому поверсі. Важливу роль у виборі цього готелю відіграє безпосередня близькість до основних міських визначних пам'яток.

Cavour (Via Fatebenefratelli, 21, 20121)

Власники готелю, сім'я Галлія, на протязі ось вже 4-х поколінь передають високі стандарти гостинності, яке незмінно відчувається гостями Cavour. Крім 113 елегантних і комфортних номерів, готель приваблює ідеальним розташуванням. Він рівновіддалений від двох станцій метро - Turati і Montenapoleone, в пішій доступності від площі Дуомо, театру Ла Скала, Галереї Вітторіо Еммануеля, а також поблизу відомого «міланського квадрата», який буде цікавий шанувальникам брендових магазинів. Вечори, після насиченого дня гості готелю із задоволенням проводять в ресторані Conte Camillo, який незмінно дивує "новою культурою" кулінарного мистецтва різних областей і регіонів Італії.

Вечори, після насиченого дня гості готелю із задоволенням проводять в ресторані Conte Camillo, який незмінно дивує новою культурою кулінарного мистецтва різних областей і регіонів Італії

Додати коментар

Новости