Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель "Дельфін" - затишний котедж на курорті Кароліно - Бугаз

  1. Запрошуємо на відпочинок на море в Кароліно-Бугазі на базі відпочинку "Дельфін"!

Запрошуємо на відпочинок на море в Кароліно-Бугазі на базі відпочинку "Дельфін"!

Курорт Кароліно - Бугаз - інтенсивно розвивається туристичний і оздоровчий центр України, розташований в 60 км на південний - захід від Одеси на мальовничій косі, що знаходиться між Чорним морем, Дністровським лиманом і солоними озерами. Ця піщана смуга протягнулася на два десятки кілометрів, завжди вважалася елітним місцем відпочинку: простір, тепле море, яскраве сонце, мікроклімат лиману, вбрався, здається, всі запахи південного степу.

Протягом всієї коси - чудові пляжі шириною більше 100 метрів з чистим дрібним піском. Сприятливе географічне положення, віддаленість від індустріальних центрів і повна відсутність промислових підприємств дозволили цьому району стати одним з найбільш екологічно чистих місць на Чорноморському узбережжі.

Пологе дно моря створює прекрасні умови для купання. Курортний сезон триває з середини травня до середини вересня. Д ля шанувальників оксамитового сезону - залишаться незабутні враження від відпочинку проведеного у нас в цей час. Середня денна температура води 20-25 градусів. На багато кілометрів тут тягнуться чудові мілководні пляжі із золотистим кварцовим піском. Повітря тут просто унікальний - гаряче дихання степу, пом'якшується м'яким дотиком морського бризу.

Наш котедж "Дельфін" розташований в затишному тихому місці, 5 хвилин ходьби до моря, де можна не тільки відпочивати, але й активно проводити час.

Прогулянки до моря піщаним пляжем, кристально чиста морська вода, піднімуть Ваш настрій і залишать незабутнє враження про наш райському куточку. Особливо добре у нас відпочивати з дітьми - територія для прогулянок безпечна. Ми розташовані далеко від центру, і тому чисте морське повітря завжди підніме настрій, а шлейф морської хвилі додасть енергію і бадьорість. Наш котедж розташований на другій лінії від моря !!!

Сучасна архітектура котеджу приємно дивує своєю оригінальністю, вишуканим смаком і комфортом.

У нас Ви можете не турбуватися про незручних номерах і стандартних стравах - у нас трьох-разове харчування, кожен день нове меню, яке задовольнить навіть найвибагливішого гостя, - смачна домашня кухня, чудова випічка, все по домашньому - спокій, затишок і тепло.

Наш доброзичливий персонал запропонує Вам смачні страви домашньої кухні, а також страви, приготовані на мангалі.

Ласкаво просимо в готель "Дельфін"! Ми раді Вам завжди !!!









Новости