Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Горілка Finlandia ( «Фінляндія»)

  1. Тест горілки Finlandia Дата тестування: март 2012 р експерти: доктор Шнапс , Дедулік Висновок...

Тест горілки Finlandia

Дата тестування: март 2012 р

експерти: доктор Шнапс , Дедулік

Висновок за результатами тесту.

Горілка «Фінляндія» (Finlandia) розливається в оригінальну пляшку білого скла з круглим перетином (точно в таку ж розливається і настоянка «Фінляндія» ). Пляшка легка як в прямому, так і в переносному сенсі: немає масивного дна, схоже, що скло досить тонке; і в цілому товар виглядає якось легко і лаконічно, може, завдяки хвилястою поверхні пляшки.

Олені і сонце на пляшці Finlandia.

Етикетка у горілки Finlandia виконана на напівпрозорої плівці, контретикетка - на непрозорою. На шийці є ще кільцева срібляста етикетка з зображенням двох буцається оленів і червоного сонця над ними (такі ж олені і сонце є і на ковпачку).

Тепер про укупорке: створюється враження, що гвинтова кришка у «Фінляндії» алюмінієва, але при найближчому розгляді виявилось, що це фарбований пластик. Є запобіжне кільце. На горлечко «Фінляндії» установлений дозатор зі скляним 10-мм кулькою-клапаном.

На горлечко «Фінляндії» установлений дозатор зі скляним 10-мм кулькою-клапаном

Гвинтовий ковпачок на пляшці «Фінляндії».

Ну що ж, горілка «Фінляндія» виявилася легкою не тільки зовні, але і всередині. На наш погляд, вона має приємний, тонким, абсолютно не б'є в ніс і не відштовхуючим горілчаним запахом. Смак у горілки відмінний, чистий, без сторонніх присмаків. П'ється Finlandia, як то кажуть, на одному диханні, легко, м'яко і невимушено, особливо якщо дати їй охолонути до потрібної температури, що не переморажівая, звичайно. Загалом, вважаємо, що «Фінляндія» - не хороша горілка . Вона відмінна. Тестували її паралельно з горілкою Saimaa і горілкою «Білуга» і думаємо, що серед них вона перша.

Підсумкова оцінка горілки Finlandia - «відмінно».

Відгуки про горілку Finlandia

Шановні відвідувачі! Нам важлива Ваша думка щодо горілки Finlandia. Будь ласка, залиште свій відгук (нижче) або проголосуйте (вище, під зображенням горілки).

Новости