Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гонконг

  1. Виставки в Гонконзі
  2. населення
  3. Віза
  4. Переліт і час
  5. Митні формальності
  6. Валюта, кредитні карти
  7. Мова
  8. транспорт
  9. клімат
  10. покупки
  11. штрафи
  12. Генеральне консульство Росії:
  13. Веселий гороскоп на 2012 рік від Управління по туризму Гонконгу
  14. острів Гонконг
  15. Детальніше про Ocean Park
  16. район Коулун
  17. нові Території
  18. острови

Гонконг - колишня колонія Великобританії, з 1 липня 1997 року - спеціальний адміністративний район (САР) Гонконг - колишня колонія Великобританії, з 1 липня 1997 року - спеціальний адміністративний район (САР)   КНР КНР. На суші з півночі Гонконг межує з китайською провінцією Гуандун, а з півдня омивається Південно-Китайським морем. До складу САР (загальна площа 1104 кв. Км) крім острова Гонконг входить півострів Коулун і Нові території, що включають в себе близько 250 островів, з яких найбільш великими і освоєними є Лантау і Елої

Для тих, хто там не був, він часто представляється містом-легендою, чимось фантастичним, позамежним. У тих же, кому щастило його побачити, це місто викликає цілу гаму почуттів - від захоплення до розчарування, від подиву роздратування. Але ніхто залишається байдужим до цього сучасного дива. Швидше за все, на Землі немає другого подібного місця, де на несколькіхклочках землі, на дев'яносто відсотків зайнятих горами, розташованих в районі, що зібрав більшість «подарунків природи» - землетрусу, цунамі, тайфуни, Для тих, хто там не був, він часто представляється містом-легендою, чимось фантастичним, позамежним шторми; місця, де при майже стовідсоткової вологості і виснажливої ​​жари виник і процвітає один з найбагатших міст світу; місця, де Європа і Америка перемішана з Азією, де при шаленому ритмі життя зберігаються і бережуться стародавні китайські традиції.

Ті європейці, переважно англійці, які народилися і виросли в Гонконзі, вже не зовсім європейці. Це нова спільність людей, народність, яку місцеві китайці називають «gwailo». Після передачі в 1997 році Гонконгу Китаю, багато з них повернулися на «історичну батьківщину» і там виявили, що вони і місцеве населення - це далеко не одне і те ж, що ментальність у них інша, і європейська культура, в її сучасному вигляді, їм чужа. І потягнувся потік у зворотному напрямку. А що ж корінне населення? Вони вже не зовсім китайці, а також щось інше. Ось що вийшло від змішування двох, здавалося б несумісних, культур.

Сьогодні у Гонконгу найвищі в світі темпи економічного зростання. За запасами валюти він знаходиться на третьому песто. У 2000 році вони становили близько 104 мільярдів доларів, не рахуючи золота, і це при семи мільйонах жителів. Високий рівень життя забезпечується за рахунок статусу безмитного порту. Сьогодні у Гонконгу найвищі в світі темпи економічного зростання Тут також розташована величезна кількість банків і інвестиційних компаній. На кожні 3000 жителів припадає по банку. Щорічно в Гонконгу проводяться найбільші міжнародні виставки і ярмарки. Для ділових людей - це можливість укладення вигідних контрактів. Через Гонконг проходить майже шістдесят відсотків китайського експорту. Яке це кількість можна собі уявити, заглянувши майже в будь-який машин світу.

Виставки в Гонконзі

Після передачі в 1997 році Гонконгу Китаю, в житті цієї країни майже нічого не змінилося. Так, саме країни, а не міста. Що знаходиться на південному сході КНР, «вільна економічна зона» Гонконг складається з двох великих островів Сянган і Лантау, півострова Коулун, що переходить в територію КНР і близько двохсот п'ятдесяти невеликих острівців, що виходять в Південно-Китайське море, яке переходить в Тихий океан. Колись, не так вже й давно, майже до середини дев'ятнадцятого століття, ці місця славилися піратськими набігами, а острова служили постійними або тимчасовими притулками для флібустьєрів і, можливо, до сих пір скарби, заховані піратами, чекають своїх колишніх господарів. Крім того, тоді цей район вважався основною перевалочною базою, де наркотики, які англійці вивозили з внутрішніх районів Індії, обмінювалися у китайців на срібло, фарфор і чай. Китайські імператори намагалися врятувати своїх підданих. Але стара потужна Європа їх випередила. Перемігши в «опіумної війни», англійці силою «орендували» Гонконг на термін до 99 років. Ймовірно, справжньою метою було все-таки приєднання черговий колонії до Британської імперії. У 1997 році управління Гонконгом - «особливою зоною» - цілком цивілізовано перейшло до Китаю. Тим самим це місце стало частиною «Великої Землі», при цьому поки зберігши свій статус.

Між КНР і Гонконгом проходить під охороною межа, для перетину якої необхідна віза, головним чином - для громадян Китаю. У Гонконзі залишилося свій уряд, герб, прапор, закони, валюта і повна економічна незалежність.

Інтернет-сайт гонконгського Управління по туризму виконаний на декількох мовах, в тому числі і на російській і, в особі Джекі Чана - місцевої живої легенди, надає перелік всілякої інформації, а також повний розклад святкових заходів.

Те, що багато хто уявляє собі як місто Гонконг - ліс дзеркальних висотних будинків на березі моря - це насправді північна частина острова Сянган і називається по-англійськи місто Вікторія, як і сам острів, а по-китайськи - місто Сянган Те, що багато хто уявляє собі як місто Гонконг - ліс дзеркальних висотних будинків на березі моря - це насправді північна частина острова Сянган і називається по-англійськи місто Вікторія, як і сам острів, а по-китайськи - місто Сянган. Щільність забудови тут настільки висока через дефіцит і, як наслідок, дорожнечі землі, що це місце називають «гонконгських лісом».

Протилежна, південна, сторона острова, що виходить на Південно-Китайське море, має зовсім інший вигляд. Ліси, що спускаються з гір і доходять до самого берега, невеликі містечка, судячи з їхнього вигляду, з далеко небідними жителями, а вздовж морського узбережжя приліпилися до гір рибальські села, більше схожі на атракціон для туристів. Тут же і парки розваг, і фешенебельні ресторани, такі як, Протилежна, південна, сторона острова, що виходить на Південно-Китайське море, має зовсім інший вигляд наприклад, чотириповерховий корабель «Джамбо», у вечірній час особливим чином підсвічений так, що неможливо описати словами це фантастичне видовище. Навпаки північній частині острова, на іншій стороні протоки Вікторія, видається в море мис - частина півострова Коулун, з однойменним містом, що становить разом з Сянганом єдиний мегаполіс із загальною інфраструктурою. Тут, на південній точці півострова, власне і є туристична частина Гонконгу - початок знаменитої «Золотої милі», що переходить далі в Монг-Кук - район нічних ринків, де можна знайти практично все.

Землі на північ від міста Коулун до самого кордону з КНР займають «Нові території» - сільськогосподарські райони країни. Від часу переходу цих місць під управління англійців в 1897 році фактично і почався відлік терміну «оренди». Другий великий острів - Лантау - національний парк, місце відпочинку з численними невеликими містечками, тихими бухтами і пишними вічнозеленими лісами. Коли знаходишся тут, на Лантау, важко повірити, що поруч вирує найбільший мегаполіс, місто майбутнього, Китай XXII століття. Але чудеса зовсім близько, набагато ближче.

населення

Населення Гонконгу (близько 7 млн.) На 95% складається з китайців, крім того, там проживають близько 400 тис. Іноземців: філіппінці, індонезійці, американці, канадці, тайці, індійці, австралійці та англійці. Щорічний темп приросту населення становить приблизно 1,3% при дуже низькій народжуваності, головним чином за рахунок емігрантів з материкового Китаю (квота на в'їзд - 150 чоловік в день. Або близько 54 тис. На рік). Очікувана тривалість життя -76,8 років у чоловіків і 82,4 року у жінок. Рівень грамотності - 92,2%.

Віза

З 1 липня 2009 року громадянам Росії не потрібна віза для туристичних поїздок тривалістю до двох тижнів

Переліт і час

Прямий переліт з Москви триває 10 годин. Різниця в часі з Єкатеринбургом становить 2 години.

Митні формальності

Обмежено ввезення тютюну, спиртного і косметики. Дозволено ввозити 200 сигарет або 50 сигар, або 250 гр. тютюну на людину; 1,0 л спиртного і парфумерну продукцію для особистого користування.

Валюта, кредитні карти

Національна валюта - гонконзький долар (позначається як НК $ і просто $). В 1 НК $ -100 центів. Раніше гонконгський долар був жорстко прив'язаний до долара американському, проте з недавніх пір курс став плаваючим. 1 US $ = 6,8 НК $. В обігу є банкноти трьох різних банків (всього шість видів кожної з банкнот) номіналом 10, 20, 50, 100.500 і 1000 гонконзьких доларів і монети 10,20,50 центів, 1,2,5 і 10 НК $. Без комісії валюту можна обміняти в обмінних пунктах, але по кілька заниженим курсом. В аеропорту курс ще менш вигідний. У банках ж, якщо ви не є їхнім клієнтом, стягується плата за обмінну операцію. В країні має ходіння тільки національна валюта. До оплати скрізь приймаються кредитні картки, але в деяких місцях, особливо на ринках, ціна товару при оплаті готівкою нижче.

Мова

Офіційні мови: кантонскій і англійська. Англійська мова залишається в активному вжитку, і всі написи дубльовані. Оголошення в транспорті даються на трьох мовах: кантонським, англійською та китайською.

транспорт

У Гонконзі найбільший в світі парк двоповерхових автобусів, одноповерхових на рейсових маршрутах У Гонконзі найбільший в світі парк двоповерхових автобусів, одноповерхових на рейсових маршрутах   «Вертикального» міста мало «Вертикального» міста мало. Виняток - подоба наших маршруток, якими там є автобуси «Тойота Коастер» з кольоровими дахами. У центрі острова курсують старовинні двоповерхові трамваї. Напис «subway» позначає підземний перехід, а метро слід шукати під написом «MTR». Метро - недорогий, чистий і безпечний транспорт. Для оплати проїзду потрібно вибрати станцію на схемі квиткового автомата, автомат покаже суму, яку необхідно в нього завантажити. Квиток зберігайте до кінця поїздки, так як на виході його потрібно буде знову пропустити через турнікет. Весь транспорт ходить чітко і часто, але наземний в години пік може потрапляти в пробки. Рух лівосторонній. Орендувати машину туристам не рекомендується. Існує так само поромне сполучення, як між островом Гонокнг і півостровом Коулун (знаменитий історичний паром Star Ferry за 2-3 долари перевозить з берега на берег цілий день з дуже великою частотою), так і до інших, зовнішніх, островів.

сайт MTR

Щоб не плутатися з ціною на квиток, рекомендуємо придбати безконтактну картку оплати Octopus. По ньому проїзд буде навіть дешевше в деяких випадках. Щоб не плутатися з ціною на квиток, рекомендуємо придбати безконтактну картку оплати Octopus Продаються такі карти в аеропорту, на станціях метро. Поповнювати баланс можна в цих же точках, в численних автоматах на станціях, а так же, наприклад, в магазинах 7-eleven, які зустрічаються буквально на кожному розі. Октопус можна розраховуватися на вході багатьох достопрі- мечательно, в Макдональдсі і деяких інших точках швидкого харчування, в магазинчиках 7-eleven, сувенірних магазинах музеїв і ще в дуже багатьох місцях. Просто дивіться, де є помаранчевий логотип Октопус! Це дуже легко, зручно і вигідно. Кожен раз при оплаті ви побачите поточний баланс, щоб не пропустити момент, коли потрібно поповнити свій пластиковий «гаманець».

сайт Octopus

таксі

Таксі в Гонконгу - зручний вид транспорту. Спіймати машину можна за 2-3 хвилини (дивіться на розмітку, водій ніколи не Таксі в Гонконгу - зручний вид транспорту зупиниться підібрати вас, якщо для цього йому буде потрібно порушити правила). Якщо водій не знає, як проїхати, то сам зв'яжеться з диспетчером і доставить вас точно до потрібного будинку. Пам'ятайте, що проїзд по тунелях і багатьом іншим штучним спорудам оплачується додатково. Червоні таксі з сріблястою дахом курсують по Гонконгу і Коулун. Сині - по Новим територіям, а зелені - по Лантау.

клімат

Клімат субтропічний. Жарке і вологе літо починається в кінці травня і закінчується в середині вересня. Найкращий час року -осень, яка триває тут з кінця вересня до початку грудня. Зима триває з середини грудня по лютий, і температура опускається до +15 ° С вдень і +8 «С вночі (з огляду на вологість, це досить холодно). Весна починається в березні.

покупки

Складну аудіо-, відео- і фототехніку надійніше купувати у великих торгових центрах, шкіряні сумки і валізи в маленьких спеціалізованих магазинчиках, одяг - в Складну аудіо-, відео- і фототехніку надійніше купувати у великих торгових центрах, шкіряні сумки і валізи в маленьких спеціалізованих магазинчиках, одяг - в   відповідних магазинах торгових центрів, де часто бувають сезонні розпродажі, а також в мережі магазинів місцевих торгових марок «Bossini», «Baleno», «Giordano» і ін відповідних магазинах торгових центрів, де часто бувають сезонні розпродажі, а також в мережі магазинів місцевих торгових марок «Bossini», «Baleno», «Giordano» і ін. Райони з торговими центрами - Central, Causeway Bay, Tsim Sha Tsui. Ринки та лавочки можна знайти навколо станції метро Mong Kok, тут же відомий ринок Ladie's Market, а нічний ринок знаходиться на Temple Street, поруч зі станцією метро Jordan.

штрафи

За куріння в громадських будівлях (аеропорт, магазини, метро) стягується штраф врозмірі 5000 НК $. Близько 1500 НК $ може обійтися кинутий повз урну недопалок або плювок на вулиці.

Генеральне консульство Росії:

тел .: (852) 2877-7188; факс: (852) 2877-7166

Веселий гороскоп на 2012 рік від Управління по туризму Гонконгу

острів Гонконг

Абердін

Являє собою рибальське село, що складається з численних джонок, в яких до цих пір проживають потомствені рибалки і їх сім'ї. Величезний мегаполіс, вируючий поруч, не доторкнувся до них традиційного побуту. Тут все, як і 100 років тому ... Відвідування Абердіна дасть вам часткове розуміння життя простих жителів Гонконгу.

Адміралтейство

Це один з найбільш престижних районів міста з фешенебельними ресторанами і магазинами.

Causeway Bay

Торговий центр міста з численними невеликими магазинчиками, де продається дешевий одяг і сувеніри. Тут розташовано багато хороших ресторанів китайської і азіатської кухні. У парку Вікторія вранці можна бачити численних шанувальників китайської гімнастики Тайцзіцюань, що являє різновидом активної медитації.

Hong Kong Park

Зелений оазис серед кам'яних джунглів міста, що займає територію в 10 га з басейнами, фонтанами, унікальними садам Музеєм чайного посуду та амфітеатром Зелений оазис серед кам'яних джунглів міста, що займає територію в 10 га з басейнами, фонтанами, унікальними садам Музеєм чайного посуду та амфітеатром. Відкритий для відвідування з 6.30 до 23.00. Вхід вільний.

Монастир Мань Мо

Знаходиться в старій частині міста Знаходиться в старій частині міста. Побудований на честь даоських богів Літератури (Мань) і Бойових мистецтв (Мо), що сидять поруч на головному вівтарі. Символізують єдність освіченості і сили.

Музей чайного посуду

В даний час є частиною Ноng Kong Park. Побудований в 1844-1846 рр. У музеї зібрана унікальна колекція китайської порцеляни і печаток. Відкритий щодня, крон понеділка, з 10.00 до 17.00.

Океанічний Парк / Серединної королівство / Водний світ

Так по-різному називається одне з найкрасивіших місць Гонконгу Так по-різному називається одне з найкрасивіших місць Гонконгу. Самий довгі у світ за загальною протяжністю зовнішні ескалатори, океанічний театр з дельфінами, акваріум з акулами, екзотаріум з рифовими рибами, дитячий аквапарк, екскурс в 5000 річну історію Китаю за допомогою сценічних персонажів і багато іншого побачите ви в цьому парку. Тут же можна подивитися на панд. Проїхатися з однієї частини парку в іншу на красивій канатній дорозі, покататися на атракціонах для дітей і дорослих. А перед закриттям насолодитися дивовижним шоу води і вогню Сімба. Відкрито зазвичай з 10.00 до 20.00, необхідно уточнювати на сайті .

Детальніше про Ocean Park

пік Вікторія

У ясний день ви можете оглянути кругову панораму Гонконгу з оглядового майданчика на висоті 373 метра У ясний день ви можете оглянути кругову панораму Гонконгу з оглядового майданчика на висоті 373 метра. На вершину піку вас доставить гірський трамвай, долає відстань в 3,5 км за 8 хвилин під кутом нахилу в 45 °. На вершині піку знаходяться ресторани і магазини. Трамваї працюють з 7.00 до 00.00. Рекомендуємо відвідати оглядовий майданчик як в денний час, так і після заходу сонця. Обидва види прекрасні, але істотно відрізняються.

Бухта Repulse Bay

Пляжі бухти - одні з найкрасивіших в Гонконзі. Тут збереглися клуби традиційних китайських рятувальників. Рятувальники знаходяться на чергуванні з квітня по жовтень. Визначною пам'яткою бухти є старий колоніальний Repulse Bay Hotel, а також відреставровані магазини та ресторани.

St. Johns Cathedral

В оточенні дерев розташований англіканський кафедральний собор, побудований в 1849 році, одне з найстаріших будівель європейської архітектури на території Гонконгу. Виконано в готичному стилі ранньої англійської архітектури 13 століття.

Зоологічний і Ботанічний сади

Сади засновані в 1864 році і зберегли свій первозданний вигляд. Представлені багаті флора і фауна. Численна колекція птахів - понад 900 особин, 280 видів. З тварин представлені ягуари, леопарди, кенгуру і найбільша в світі колекція красноскулих гібонів. Вхід вільний. Відкрито з 6.00 до 22.00.

район Коулун

Сад Птахів

Тут продаються співочі птахи Тут продаються співочі птахи. Ціни відображають їх співочі можливості.

ринок нефриту

Знаходиться на перетині вулиць Kansu Street і Battery Street. Ринок відкритий з 10.00 до 15.30 щодня. Кращий час відвідування - ранок. Не рекомендується самостійно купувати дорогі вироби з нефриту без експерта. Широкий вибір сувенірів.

Kowloon Mosque and Islamic Centre

Мусульманська мечеть, яка примикає до парку Коулун, побудована в 1984 році для мусульман індійців, хто перебував на військовій службі Британської армії і розквартированих в Гонконзі. Мінарети і купола виконані в класичному ісламському стилі.

Kowloon Park

Класичний зразок саду Південного Китаю, що привертає увагу своїми скульптурами, камінням, павільйонами і доріжками, обрамленими квітами і деревами. Парк відкритий з 6.30 до 23.00. Вхід вільний.

Tin Hau Temple (Yau Ma Tei)

Даосский монастир, головний храм якого присвячений даоської Богині Моря - Тянь Хоу (Tin Hau). Побудований був більш століття назад, в декількох метрах від морського берега, створюючи ілюзію підводного храму, який піднявся з моря ... Символ захисту мореплавців і кораблів від морської стихії.

Won Tai Sin Temple

Чинний буддійський храм. Яскраво барвистий традиційний китайський монастир з червоними колонами і золотий черепичним дахом, бірюзовими бордюрами, гратчастими конструкціями і різьбленим орнаментом. Пахощі, ворожильні палички і молитви.

Ladies 'Market (Tung Choi Street)

Вуличні «розвали» з широким вибором недорогого жіночого одягу, джинсів, сумок, біжутерії та різних аксесуарів Вуличні «розвали» з широким вибором недорогого жіночого одягу, джинсів, сумок, біжутерії та різних аксесуарів. Можна торгуватися!

Tsim Sha Tsui і Tsim Sha Tsui East

Райони розташування готелів, магазинів, нічних клубів і ресторанів, які працюють до пізньої ночі. Центр вечірньої та нічного життя Гонконгу.

Нова пам'ятка Гонконгу - Небесна тераса Sky 100

На 100-му поверсі найвищої Будівлі в Гонконзі, Центру міжнародної торгівлі (the International Commerce Centre, ICC) відкрілася Оглядовий майданчик Sky 100. Висота Будівлі Центру На 100-му поверсі найвищої Будівлі в Гонконзі, Центру міжнародної торгівлі (the International Commerce Centre, ICC) відкрілася Оглядовий майданчик Sky 100 міжнародної торгівлі ставити 490 метрів над рівнем моря, воно налічує 118 поверхів. 100-й поверх будівлі, на якому відкрилася оглядовий майданчик, знаходиться на висоті 393 метра, завдяки чому Sky 100 - найвища закрита оглядовий майданчик в районі. Ця нова визначна пам'ятка пропонує гостям огляд знаменитої бухти Вікторія і центру міста з висоти пташиного польоту на 360 градусів.
Крім оглядової площадки, в Sky 100 можна подивитися мультимедійну виставку, яка познайомить гостей з історією та культурою міста, і завдяки якій туристи зможуть дізнатися більше про визначні пам'ятки району і вибрати найцікавіші. Крім цього, тут є конференц-зал, в якому можна, наприклад, проводити корпоративні семінари або відсвяткувати ювілей.
Як і інші визначні пам'ятки цього сучасного мегаполісу, Sky 100 пропонує заздалегідь спланувати свій візит і купити вхідний квиток на сайті, попередньо обравши час відвідування, щоб уникнути черги в квиткову касу. До того ж, для тих, хто бронює квиток в режимі он-лайн, передбачені знижки і бонуси.
А для тих, хто ще не запланував подорож до Гонконгу, оглядовий майданчик Sky 100 пропонує безкоштовну віртуальну екскурсію. Все, що потрібно для того, щоб побачити захоплюючу панораму Гонконгу - зайти на сайт http://www.sky100.com.hk

музей науки

Як влаштовані люди, як працює магніт, як бачать світ риби і ще безліч найрізноманітніших цікавих дослідів! Для маленьких чомучок - просто знахідка! Але і дорослим буде цікаво спробувати і побачити все самим.

нові Території

Монастир Бамбукового Ліси

Побудований в 1927 році. На території храму розташовані три з найбільших в Гонконзі статуй «Дорогоцінні Будд».

Ching Chung Koon

Один з найбільш відомих Даоських монастирів Гонконгу. Побудований на честь одного з 8 Безсмертних китайської міфології. В саду монастиря павільйони, альтанки, лотос і чудова колекція карликових дерев (бонсай).

Che Kung Temple

Даосский храм, присвячений захисту місцевості від різних лих.

Miu Fat Monastery

Буддійський храм. Вхід охороняють скульптури драконів. На території численні статуї Будди, а так само вегетаріанський ресторан.

Монастир Десяти тисяч Будд

Понад 400 сходинок ведуть до вершини пагорба монастиря, в якому знаходяться 12 800 статуй Будди, жодна з яких не повторюється. Монастир був заснований Юе Каєм, який написав 96 книг з буддизму. Монастир тимчасово закритий на ремонт.

Kam Tin Walled Village

Традиційна китайська село, заснована на початку 17 го століття, до сих пір населена нащадками клану Тан, що зберегли традиції й уклад своїх предків. Вхід на територію села платний.

The Yuen Yuen Institute

Монастир, на території якого представлені три основні релігії (ідеології) Гонконгу - буддизм, даосизм і конфуціанство. Найбільш приваблива точна копія Храму Неба, розташованого в Пекіні.

острови

Найбільші острови, розташовані поблизу Гонконгу і цікаві для відвідування, це острів Cheung Chau, 12 км на захід від Гонконгу, острів Lamma, третій за величиною і острів Lantau, в два рази за площею перевищує острів Гонконг, і найбільший з островів.

Населення островів нечисленне, приділяється велика увага екології Населення островів нечисленне, приділяється велика увага екології. У літній час можливе купання. Небезпеку становлять акули, тому місця купання обгороджені сітками. На обладнаних пляжах чергують рятувальники, є безкоштовні душі і переодевалки. Прекрасний курортний відпочинок можна знайти, наприклад, на острові Елої. 20 хвилин на поромі - і Ви на тихому острівці, де заборонено автомобільний рух. Піші прогулянки, обладнані або дикі пляжі, прекрасні ресторанчики з морепродуктами. А як тільки захочеться цивілізації - 20 хвилин на поромі - і Ви знову в центрі мегаполісу!

На острові Лантау знаходиться буддійський монастир Ро Lin, розташований на висоті 520 метрів. Монастир являє собою комплекс, що складається з храму і трьох статуй Будди, включаючи найбільшу в світі статую сидячого Будди, виконану з бронзи в 1993 році. На території монастиря - вегетаріанський ресторан. Рекомендуються відвідування чайного саду, а також піша прогулянка (півтори години) в форт Tung Chung з На острові Лантау знаходиться буддійський монастир Ро Lin, розташований на висоті 520 метрів відвідуванням монастиря Hau Wong, побудованого 200 років тому. До статуї можна піднятися на канатній дорозі Ngong Ping 360. Рекомендуємо вибрати Cristal Cabin - кабіну з прозорим дном, щоб милуватися морем, лісом і горами, що пропливають під Вами. сайт атракціону

Крім того, на Лантау так само знаходиться і Діснейленд.

Діснейленд в Гонконзі


А що ж корінне населення?

Новости