Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсії з Нячанга

  1. Екскурсія в Далат з виїздом з Нячанга
  2. Перший день
  3. Другий день
  4. Екскурсія на острови Няфу з Нячанга
  5. Екскурсія з Нячанга на Янгбай
  6. Екскурсія по Нячанг
  7. Екскурсія з Нячанга в бухту Халонг
  8. Екскурсія з Нячанга в Камбоджу

Якщо ви вибрали в'єтнамський курорт Нячанг як місце для свого довгоочікуваного відпустки, не обмежуйтеся одним лише купанням в морі і відпочинком в готелі. Цей регіон пропонує гостям велику кількість екскурсій. Безліч цікавих пам'яток є мандрівникам, відпочиваючим в Нячанге. Які екскурсії з виїздом з Нячанга вибрати, щоб не пошкодувати про витрачені гроші і час?

Зміст статті

Екскурсія в Далат з виїздом з Нячанга

Існують програми екскурсії на 1 і 2 дня. Краще брати інформаційний тур з ночівлею, в цьому випадку ви зможете докладно і вдумливо ознайомитися з особливостями життєвого укладу корінних жителів і відчуєте всю красу містечка Далат в повній мірі. Добиратися на екскурсію з Нячанга доведеться близько 3 годин, але враження, які ви отримаєте, варті того.

Добиратися на екскурсію з Нячанга доведеться близько 3 годин, але враження, які ви отримаєте, варті того

Екскурсія з Нячанга в Далат

Програма поїздки, розрахована на 2 дні, включає наступні оглядові екскурсії.

Перший день

Що туристи побачать в перший день екскурсії:

  • Подорож по канатній дорозі на шляху до храмового комплексу;
  • Прогулянка по саду квітів. Затишне місце для прогулянок і милування природою в оточенні фонтанів і дивовижної краси квітучих рослин;
  • Відвідування оглядового майданчика, де ви зможете помилуватися панорамою Далата і озером закоханих;
  • Відвідування водоспаду парку дебатів. Тут же ви зможете відвідати невеликий зоопарк і спробувати місцевий кави. Відвідувачам запропонують покататися на слонах, конях, страусів. Водоспад дебатах не дуже високий - всього 20 метрів, але мальовничий і цікавий тим, що його можна пройти наскрізь;
  • Відвідування унікального стилізованого готелю «Крейзі Хаус». Ця будівля входить в 10-ку найбільш незвичайних в світі. Це цілий казковий містечко, екскурсії в який дуже популярні серед туристів всіх країн. Тут же бажаючі можуть забронювати номери і переночувати в цьому дивовижному готелі. Кожен номер також виконаний в своєму божевільному стилі, тут годі й шукати стандартних меблів і звичного класичного дизайну кімнат.


Після закінчення інформаційних екскурсій вам буде запропоновано вечерю, а завершенням вечора стане театралізоване дійство за участю представників в'єтнамських народностей.

Після закінчення інформаційних екскурсій вам буде запропоновано вечерю, а завершенням вечора стане театралізоване дійство за участю представників в'єтнамських народностей

водоспад дебатів


Другий день

Екскурсійна програма другого дня включає в себе наступне:

  • Проїзд по старовинної залізниці з екскурсією в село Трай-Мат. Ця дорога була побудована в 30-х роках минулого століття, в той період вважалася красивим спорудою Індокитаю. Тепер це туристичний об'єкт;
  • Відвідування Лінь Фуоко. Це сучасний храмовий комплекс, поверхня якого прикрашена керамікою і битим склом. Спорудження настільки яскраве і самобутнє, що неможливо відвести очей. Високу вежу пагоди видно ще з дороги і поблизу вона - справжній витвір мистецтва. Можна побувати на будь-якому її поверсі, кожен з яких відрізняється своєрідним колоритним дизайном. Тут же можна загадати бажання, написавши його на записці, яку потім слід приклеїти до дзвону на одному з поверхів;
  • Огляд саду орхідей;
  • Повернення в Нячанг.

Храмовий комплекс Лінь Фуоко

Туристи, які вибрали 2-х денну екскурсію практично завжди залишають про неї позитивні відгуки, а ось в рамках туру на 1 день не завжди вдається розслабитися і перейнятися чарівною атмосферою містечка.


Екскурсія на острови Няфу з Нячанга

На цю екскурсію вам не доведеться витрачати багато часу - вона триває всього 5 годин. Вже до третьої години дня ви приїдете в центр Нячанга з подальшим трансфером в готель. На початку міні-подорожі вас доставлять в порт, з якого річковий трамвайчик довезе туристів до острова мавп.

На початку міні-подорожі вас доставлять в порт, з якого річковий трамвайчик довезе туристів до острова мавп

Екскурсія на острови Няфу з Нячанга


Тут ви зможете викупатися в кристально чистій воді бухти, відвідати контактний зоопарк з оленями, а потім подивитися на азартні собачі перегони. Туристи, відпочиваючі в Нячанге, залишають захоплені відгуки про цю екскурсію, оцінюючи її насичену і цікаву програму.


Екскурсія з Нячанга на Янгбай

В рамках цієї екскурсії ви не тільки зможете помилуватися видами водоспаду Янгбай і викупатися в лагуні, а й побуваєте на крокодилової фермі. Попутно ви відвідаєте торговий центр, де зможете купити вироби з крокодилової шкіри, за відгуками, не найдешевші.

Попутно ви відвідаєте торговий центр, де зможете купити вироби з крокодилової шкіри, за відгуками, не найдешевші

Екскурсія з Нячанга на Янгбай


Для росіян тут організовують театралізоване дійство, де місцеві жителі грають на народних інструментах мелодії з пісень «Катюша» або «Мільйон червоних троянд». Майже кожен російський мандрівник, який відвідав екскурсію, залишає повний здивування відгук на адресу вибору репертуару. Мабуть, місцеві визнали це цікавою «фішкою» для збільшення турпотоку.


Екскурсія по Нячанг

Якщо ви не хочете їхати по екскурсіях на далекі відстані, то цей оглядовий інформаційний тур по центру і околиць Нячанга вам підійде. Ви відвідаєте фабрику шовку, католицький собор, подивіться на пагоду Лонгшон.

Ви відвідаєте фабрику шовку, католицький собор, подивіться на пагоду Лонгшон

Пагода Лонгшон

Особливою популярністю користуються Чамскіе вежі - тут можна згадати бажання, які обов'язково здійсняться. За відгуками, це найбільш актуально серед сімей, які мріють про дітей, і людей, що зазнають труднощів в роботі. Завершальна програму екскурсії пам'ятка - мис Хончонг, який інакше називають мис Закоханих.

Екскурсія з Нячанга в бухту Халонг

Одне з наймальовничіших місць планети, яке повинен відвідати кожен російський турист. Добиратися самостійно з Нячанга досить довго і дорого, проте, враження від екскурсії ви отримаєте незабутні. Спочатку потрібно долетіти на літаку до Ханоя, а потім на автобусі дістатися до бухти Халонг . Щоб дослідити бухту, краще долучитися до групи туристів. Якщо ви покинули Нячанг і добиралися самостійно, то екскурсію можна купити в касах на пристані. У вартість стандартної екскурсії входить плавання на кораблі і снорклінг з ластами і маскою.

У вартість стандартної екскурсії входить плавання на кораблі і снорклінг з ластами і маскою

Екскурсія з Нячанга в бухту Халонг


В інтернеті багато мальовничих фотографій бухти, але мандрівники у відгуках відзначають, що наяву її краса вражає ще сильніше. Кілька тисяч островів в оточенні скель, ніби виросли з води, справляють незабутнє враження. Не відмовляйте собі в екскурсії на Халонг, навіть якщо ви російський турист з віддаленого від бухти курорту Нячанга.


Екскурсія з Нячанга в Камбоджу

Камбоджа приваблює мандрівників своєю самобутністю, красивими пляжами і, звичайно ж, можливістю відвідування храмового комплексу Ангкор-Ват. Дістатися до міста Сієм Ріп, де розташований храм, з Нячанга найкраще через Хошимін. Добравшись до центру Хошиміну, потрібно пересісти на автобус і доїхати до Пномпеня. Звідти також на автобусі ви можете поїхати в Сієм Ріп або Сиануквиль, пляжний район країни. У Камбоджі є все для відпочиваючих. Тут у вас буде можливість культурно збагатитися або відпочити від суєти на пляжах, попиваючи коктейлі. Тут, за відгуками, дуже низькі ціни на алкоголь найвищої якості, продукти харчування, сувеніри.

Тут, за відгуками, дуже низькі ціни на алкоголь найвищої якості, продукти харчування, сувеніри

Екскурсія з Нячанга в Камбоджу

Ангкор-Ват - одне з чудес світу, місце з особливою енергетикою, щоб обійти його територію потрібно далеко не одну годину. Величність архітектури і її розмах заворожують. Обов'язково навідатися сюди на екскурсію, якщо будете відпочивати в Нячанге. Відвідайте храм і залиште свій інформаційний відгук.

Вибираючи Нячанг як місце для відпочинку, постарайтеся приїхати сюди мінімум на 2 тижні, щоб часу відпустки вистачило на огляд визначних пам'яток, купання в морі і вечірні прогулянки по курортній зоні. Тут вам не доведеться знемагати від нудьги в пошуках цікавого заняття.
Якщо стаття виявилася для вас корисною, розповсюдьте посилання на неї в соціальних мережах. Це допоможе розвитку сайту. Голосуйте в опитуванні нижче і оцінюйте матеріал! Виправлення і доповнення до статті залишайте в коментарях.

Які екскурсії з виїздом з Нячанга вибрати, щоб не пошкодувати про витрачені гроші і час?

Новости