Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Драгобрат - курорт круглий рік

Драгобрат

Драгобрат

Драгобрат можна вважати найбільш високогірної бази України, так як курорт розташувався на висоті 1400 метрів над рівнем моря. А так же може похвалитися статусом одного з кращих гірськолижний курортів усієї України.

Гори оточують урочище у вигляді підкови, тому сніг тут лежить з листопада до травня.

Висота снігового покриву - до 3 метрів.

Представлені траси різноманітних рівнів складності - від навчальних до екстремальних для професіоналів.

Якщо Ви хочете насолодитися активним відпочинком і незабутньою красою первозданної природи, тоді Драгобрат саме те, що потрібно! Це один з гірськолижних курортів України. Головна його перевага в тому, що кататися на лижах можна до середини травня! Одного разу потрапивши сюди Вам забезпечено хороше здоров'я і відмінний настрій. Чисте гірське повітря і унікальна природа змусять Вас забути повсякденну рутину і отримати заряд бадьорості на цілий рік вперед!

Крім усього дивовижного, тут:

Драгобратський водоспад, розташований на висоті понад 1450 м, його висота - 7 метрів, вода ніжно сніспадает з каскаду утворюючи невеликий шум.

Драгобратський водоспад, розташований на висоті понад 1450 м, його висота - 7 метрів, вода ніжно сніспадает з каскаду утворюючи невеликий шум

Драгобратське озеро - Справжня хранитель таємниць і легенд карпатських гір. Озеро вражає не тільки мальовничими картинами природи навколо, але і властивостями води - вона тут прозора і мінералізована. Недалеко від озера знаходиться гора квітучих едельвейсів - Близнюк.

Гори, озера і річки Драгобрату подарують Вам незабутній відпочинок в будь-який час року.

Тут Ви можете купуватися в кристально чистих гірських озе рах, взяти участь в піших походах за грибами (грибні тури), зібрати карпатські трави для чаю, навчитися орієнтуватися в горах, зайнятися верховою їздою, полюванням, організувати пікніки, піти в похід з наметами насолодитися зоряними ночами біля багаття, піднятися на Говерлу і Петрос, сходити на полонину до пастухів, де отари пасуться з кінця травня по вересень, спробувати домашньої бринзи і сиру.

Драгобрат цікавий круглий рік. Після активного дня, проведеного на гірськолижних спусках або в захоплюючих походах, бажаючі можуть розслабитися в сауні, пограти в пінг-понг і настільний хокей. На цьому гірськолижному курорті з листопада по травень зазвичай лежить сніг.

Літо в Драгобраті завжди насичене і Цікаво екскурсіями, кінними і пішими прогулянками, катанням на велосипедах і багатьма іншими розвагами.

Взимку - це самі високогірні гірськолижні траси України зі стабільним сніжним кроєм з листопада по травень. Тут расположнени траси різних рівнів складності, від навчальних до екстремальних. Протяжність найдовшої траси на Драгобраті - 1300 м, курорт обслуговує 6 підйомників. Їх кількість постійно зростає. Кількість трас обмежується тільки Вашими бажаннями. Гірськолижний курорт Драгобрат - це рай для сноубордистів. На території курорту знаходиться стадіон для фрістайлу, на якому можна займатися лижним балетом і акробатикою.

Різноманіття туристично-екскурсійних напрямків поблизу Драгобрату порадує відпочиваючих.

Ви можете відвідати:
- село Кваси - більше 2-х сотень джерел мінеральних вод, при цьому доступ до них отркрит. Де відшукати "Квасова" мінералку, ви зможете з'ясувати будь-який місцевий житель.
- село Ясіня - розташувалося біля самого підніжжя курорту Драгобрат і лежить на відстані всього 45 км від географічного центру Європи.
- село Микуличин - в центрі знаходиться відома Приватна пивоварня "Микуличин", фішка пивоварні - фірмове Гуцульське пиво 4 сортів, спробувати яке можна в колоритному дегустаційному залі.
- Ворохта - гуцульські кам'яні віадуки та стародавні храми, що розташувалися на самих гірських схилах в безпосередній близькості до річки.

Ми впевнені, відпочинок в Драгобраті стане для Вас доброю традицією!

Новости