Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Доступний відпочинок на острові Пхукет в Таїланді

  1. Де знаходиться острів Пхукет
  2. Який клімат на острові Пхукет
  3. Пляжі і визначні пам'ятки Пхукета
  4. Розваги на Пхукеті
  5. Де розташований острів Пхукет на мапі

А знаєте яке місто вважається кращим курортом в Андаманському морі Таїланду, найдоступнішим курортом і найпопулярнішим відпочинком? Це місто Пхукет!

Де знаходиться острів Пхукет

Острів Пхукет - найбільший острів, який розташований на півдні Таїланду. Ще його називають перлиною, але не через дивовижної природи, а через те, що він схожий на перлину!

Неповторні і унікальний пейзажі, зелені пагорби, каучукові плантації і кокосові гаї, прекрасні пляжі і кристально чиста морська вода - все це тут є.

Який клімат на острові Пхукет

На острові Пхукет всього дві пори року - сезон тропічних злив і жаркий сезон. Тобто клімат досить «терпимий» для відпочинку. Так що там терпимий, він ідеальний! Ви, напевно, вже подумали, що в сезон дощів там робити нічого. Але це далеко не так! Лівні тривалістю в кілька годин. Трохи прохолодно. А після того, як дощик припиниться, можна спокійно прогулятися по пляжу. Зробити пару запливів в море і насолодитися прохолодою.

Якщо ж ви не любитель вологого повітря і відпочинку в дощову погоду, то для вас, мабуть, найкращим часом буде період з листопада по лютий. В цей час температура коливається від +22 до +34 градусів Цельсія.

В цей час температура коливається від +22 до +34 градусів Цельсія

Пляжі і визначні пам'ятки Пхукета

Але Пхукет, в першу чергу, відомий своїми пляжами. Більшість райських пляжів знаходиться на західній стороні острова і, до речі кажучи, їх місце розташування дуже зручно для плавання, віндсерфінгу і, звичайно ж, відпочинку.

На західному узбережжі Пхукета знаходиться велика кількість пляжів з білосніжним піском, які омиваються кришталево чистими бірюзовими водами Андаманського моря.

На західному узбережжі Пхукета знаходиться велика кількість пляжів з білосніжним піском, які омиваються кришталево чистими бірюзовими водами Андаманського моря

Найрозкішніший і шикарний пляж - це Банг-Тао. Він нагадує невеликий окреме містечко, що живе своїм тихим і мирним життям. Саме тут, в знаменитому готельному комплексі Laguna Phuket, зупиняються і відпочивають заможні люди з усіх куточків земної кулі.

Саме тут, в знаменитому готельному комплексі Laguna Phuket, зупиняються і відпочивають заможні люди з усіх куточків земної кулі

Пляж Сурін теж незвичайний по-своєму. Він навіває атмосферу тайської села. Тут будуються окремі торгові та готельні комплекси, розвивається своя інфраструктура. Та й з кожним сезоном популярність його зростає все більше і більше.

Та й з кожним сезоном популярність його зростає все більше і більше

Камал-Біч - найкрасивіший пляж. Це відмінне місце для усамітнення з самим собою. Тут знаходиться атракціон «Phuket FantaSea» - улюблений атракціон туристів.

Тут знаходиться атракціон «Phuket FantaSea» - улюблений атракціон туристів

Пляж Патонг також популярний серед туристів. Численні готелі, ресторани, гестхауса, масажні салони і дискотеки. Відпочинок тут підійде більше для активних, енергійних, молодих туристів.

Відпочинок тут підійде більше для активних, енергійних, молодих туристів

Розділений мисом Карон-Біч вважається найбільш незвичайним, красивим і чистим місцем для відпочинку в Таїланді. Шикарна широка набережна була реконструйована, і на ній розмістили ресторани, бари, магазини, нічний ринок. Цей пляж можуть відвідати ті, хто вважає за краще комфорт під час відпочинку, і молоді подружжя.

Цей пляж можуть відвідати ті, хто вважає за краще комфорт під час відпочинку, і молоді подружжя

Бухта Найн-Харн - живописне містечко у південній частині острова. Там всього один готель, який «з'єднаний» з яхт-клубом - 5-зірковий Le Meridien Yacht Club.

Там всього один готель, який «з'єднаний» з яхт-клубом - 5-зірковий Le Meridien Yacht Club

Rawai Beach - улюблене місце аборигенів. Приїжджають сюди, навіть щоб просто посидіти з друзями, влаштувати пікнік або організувати приємний відпочинок з сім'єю. Хоч пляж і не дуже хороший, але зате море дрібне. А це зручно для сімей з маленькими дітьми. Тут також розташувалася невелике рибальське село Равай.

Тут також розташувалася невелике рибальське село Равай

Пляж Най-Янг - трьохкілометрова смуга з піску, де в 2003 році знімали фільм Щоденник Бріджит Джонс. Взагалі, старожили і багато жителів Таїланду розповідають, що тут величезні двометрові черепахи 20 років тому відкладали яйця. Уявляєте! Значить це місце особливе.

Значить це місце особливе

Всього 10 хвилин на човні і ви на пляжі Freedom Beach, на одному з найбільш необикновеннх і ізольованих пляжів острова. Тут ви забудете про буденні проблеми і справах. Ви повністю присвятіть себе природі і відпочинку від мирських справ. Але не забудьте маску і ласти! Тутешня морська фауна, яка населяє неземної краси коралові рифи, - одна з найцікавіших і незвичайних на острові.

Тутешня морська фауна, яка населяє неземної краси коралові рифи, - одна з найцікавіших і незвичайних на острові

Розваги на Пхукеті

На островах є послуги навчання підводному плаванню. Місця магазини запропонують вам сучасне обладнання напрокат. Один день таких занять обійдеться вашому гаманцю в 3000 бат (це десь 90 доларів). Таке райське місце як Пхукет призначене для організації незабутньої весільної церемонії. Подумайте і про це. І звичайно ж, знайдіть час поласувати вишуканими стравами місцевої кухні.

А якщо вам на Пхукеті вам буде мало пальм, то в іспанської пальмовій лісі Ельче їх дійсно багато, подивіться самі!

А якщо вам на Пхукеті вам буде мало пальм, то в   іспанської пальмовій лісі Ельче   їх дійсно багато, подивіться самі

Відпочинок тут дійсно дуже доступний! До того ж дозволяє зберегти душевний спокій і рівновагу.

Де розташований острів Пхукет на мапі

Де розташований острів Пхукет на мапі

Неможливо передати словами те, що можна подивитися на власні очі, наприклад, в цьому відеоролику:

Новости