Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де знаходиться республіка Казантип?

  1. Де проводиться Казантип
  2. Казантип - це стан душі

Хто не любить багато букв, але шукає інформацію про Свіжий Казантип, раджу прочитати статтю: де і коли пройде Казантип 2019

Всі ми звикли говорити: «республіка Казантип», «республіка щастя», а де територіально знаходиться ця казкова країна? Чому Казантип можна знайти на карті світу? А чи знає хоч хтось, де знаходиться Казантип? У світлі недавніх подій визначити навіть його поточне місце розташування - завдання не з легких, а вже де він пройде в наступний раз і поготів. Зате, дуже навіть цікаво спробувати відшукати цю точку в просторі.

Пропоную почати з того, де Казантипу немає в даний час. Наприклад, незважаючи на те що на карті легко виявити як мис Казантип (гугль МЕП), так і Казантипський залив (карта Яндекс), самої республіки там немає. Як таке може бути? Дуже просто, перша стаття Конституції невизнаної республіки дарує їй права вільно переміщатися в просторі, в ті місця, де буде краще її народу. Більш того, недавня поправка дозволила Казантипу вибирати місця не тільки на суші, але і в будь-якій точці простору, в тому числі на кораблі. Таким чином республіка покинула місце свого народження і попрямувала слідом за беззмінним президентом - Микитою Маршунком, так і крокують вони по планеті в пошуках землі обітованої, назустріч мріям, всупереч поневірянь та негараздам.


Як все прекрасно знають, історія республіки Казантип дійсно почалася з однойменного мису в далекому 1983 році. Хто про це не чув, може легко знайти докладну інформацію на офіційному сайті Казантипу - передруковувати чужі статті заради ледарів не маю бажання. Сам же я очевидцем подій настільки давніх, на жаль, не є, відповідно навряд чи напишу, більше і краще, ніж ті, хто це вже зробив. Пропоную просто швиденько пробігтися по географії переміщень непосидючого держави.

  • 1983 - перше знайомство Микити з Казантипом: Знайомтеся. Казантип, це Микита. Микита, це Казантип. Ви сподобалися один одному?
  • 1984-1995 Мис Казантип, з радістю приймав компанію серферів, серфери відповідали йому взаємністю.
  • 1995-1999 в семи кілометрах від Щолкіно виявляється недобудована атомна станція, яка протягом кілька років була центром уваги розвивається рейв культури, зробивши Казантип значущою подією в електронній музиці
  • 2000 тимчасова зупинка в одній з бухт поблизу Судака
  • 2001-2013 селищна період республіки , Що приніс не тільки славу, але створив цілу культуру споживання Казантипу в великих кількостях
  • 2014 Тимчасова зупинка в Грузії , Вперше отримала настільки негативну оцінку з боку великого народу . Про те як республіку занесло в дику село Анаклиа, я писав в окремої стати
  • 2015 (зима) Спроба телепортації республіки Казантип в Камбоджу на приватний острів поблизу Сиануквіля. Перший Казантип, який вдалося заборонити , Перший Казантип, якого не було, але один з найкращих
  • 2015 (літо) тріумфальне повернення республіки Казантип в Поповку, в новому обличчі Бефуза - справжній сільській дискотеки .
  • 2016 (літо) сільська дискотека для друзів в Поповці, читайте в статті: як пройшов Казантип в Поповці 2016
  • 2016-2017 (зима, новий рік) Казантип у В'єтнамі на острові Фукуок, читайте: де пройде Казантип 2017
  • 2017-2018 Казантип знову спробував пройти на острові Фукуок, але був замінений Епізодом
  • 2018-2019 Епізод вже повністю відокремився від Казантипу. А республіка щастя організувала малий філія на час травневих свят в Щолкіно
  • 2019 рік Казантип знову обіцяє всіх прийняти, на цей раз в Хорватії на острові Крк

Як легко переконатися, республіка Казантип, далеко не те місце, яке просто відзначити точкою на карті. Досить складно встежити за тим, де проходив черговий Казантип, а з недавніх пір, стало практично неможливо зрозуміти, де буде проводитися наступний. Хтось панічно починає шукати інформацію, оформляти закордонні паспорти і збирати грошики на нову поїздку, хтось продовжує вірити, що Казантип - це люди і їде в село

Де проводиться Казантип

Якщо офіційну географію ще якось можна уявити, то врахувати всі філії та підпільні агентства республіки, завдання непросте. Почати з того, що практично в кожному великому місті Росії і України, напередодні нового сезону щорічно проводитися препаті Казантипу, з обов'язковим залученням великого народу, правда часто - це всього лише жалюгідні підробки, але в окремих випадках можна наштовхнутися і на тусовку вищого суспільства. По завершенню сезону, так само неминучі Z - афтерпаті.

Неприємно усвідомлювати, що під виглядом Казантипу, всякі дрібні підприємці намагаються розгорнути свій бізнес, знайшовши, як вони вважають, золоту жилу. Шкода засмучувати, але золото зустрічається вкрай рідко і добути його завдання не з простих, а ми в результаті отримуємо всякі: антіказантіпи і недотіпи і навіть зборів відеоблогеров з ДавайЛайма . Придивіться, можливо, в найближчому до вас великому місті вже почалася чергова вечірка, а ось наскільки вона пов'язана з Казантип запитайте у досвідчених товаришів.

Що стосується офіційності, то легко помітити прагнення республіки до сонця і моря. До сих пір згадуються слова, які надихають нас на подвиги, змушують подорожувати слідом непосидючою республіки Казантип вже не перший рік:

мнгновеніе любові ... тепла і свободи ... подарують мені щастя прихід ... і скажуть нам знову небо, сонце і море Ну, здрастуй, Великий народ

Крім того, згідно з офіційною конституції республіки щастя :

Республіка Каzантип має межі, але не має території, будучи державою, яке час від часу вільно переміщається в просторі. Столицею Республіки є будь-який населений пункт, який, нехай і несподівано для себе, виявився в самому центрі Республіки.

Казантип - це не просто місце - всі бажаючі могли в цьому переконатися в 2014 році відвідавши Поповку , А в лютому 2015 Камбоджу. В обох випадках, великий народ зміг самоорганізуватися, як робить це останні роки на зимівниках - маївка , Як зробить і майбутнім літом, якщо, звичайно, буде потрібно, хоча чутки ходять позитивні.

Казантип - це стан душі

Казантип - це стан душі

Як і будь-яке інше держава, зрозуміти Казантип практично неможливо. Ніхто ж не буде настільки дурний, щоб робити висновок, скажімо про Німеччину, виглянувши у вікно поїзда або про Китай, чекаючи стикувального рейсу. Для того щоб дізнатися країну, недостатньо бути туристом-пікетники, які приїхали гарячим туром погостювати на пару тижнів. Республіка Казантип, точно таке ж держава, зрозуміти і відчути яке досить складно і дано не всім. Одного разу приїхав на пару тижнів, ви відвідаєте лише ще один непоганий фестиваль молодіжної музики. Спілкуючись на форумі і групах, я не раз переконувався, що безліч людей не розуміють, куди приїжджають з року в рік: з піною у рота доводячи свою неповторність, вони навіть не підозрюють, наскільки далекі від статусу, яким самі себе наділяють. Можна було всі ці роки відвідувати республіку щастя, але так і не стати щасливим, як відвідування Африки не зробить вас негром, якщо звичайно ви не афроамереканец. З іншого боку, подібно уникнути голокосту єврею, потрапити в Ізраїль після довгих років репресії, кожен істинний представник великого народу, може з подивом знайти свою маленьку батьківщину лише одного разу переступивши кордон республіки. У той час як щороку тисячі туристів приїжджають потусити на Казантипі, щоб більше ніколи не повернутися, лише сотні, а то й десятки, знаходять те, чого так довго шукали.

Так де ж перебувати, ця дивовижна республіка Казантип? Чому після декількох невдач, Казантип все ще залишається настільки популярним і значущою подією? Відповідь, на мій погляд, очевидна - у кожного свій Казантип (так, так у кого-то з азартними іграми і розпусними жінками), у кожного такий Казантип, якого він заслуговує, кожен несе частинку щастя в собі, а ті хто готовий їм поділитися , збираючись разом і створюють, то неповторна подія, яку всі ми називаємо республіка Казантип.

Обов'язково розкажіть про нас друзям

Чому Казантип можна знайти на карті світу?
А чи знає хоч хтось, де знаходиться Казантип?
Як таке може бути?
Ви сподобалися один одному?
Так де ж перебувати, ця дивовижна республіка Казантип?
Чому після декількох невдач, Казантип все ще залишається настільки популярним і значущою подією?

Новости