Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де знаходиться острів Крит на карті світу? Детальна карта Криту з курортами і містами російською мовою

  1. Де знаходиться острів Крит на карті світу?
  2. Де знаходиться Крит на мапі Греції і Європи?
  3. Курортні райони Криту
  4. Інтерактивна карта Криту з курортами і містами
  5. Географічне положення Криту
  6. територія Криту
  7. Аеропорти Криту на мапі

Детальна карта Криту російською мовою. Карта доріг, міст і областей на карті Криту. Показати на карті Крит.

Де знаходиться острів Крит на карті світу?

Крит - найбільший великих з грецьких острів і п'ятий за розмірами острів в Середземномор'ї. На карті світу він розташувався між трьома материками: в ста кілометрах від Європи, в ста сімдесяти кілометрах від Азії і в трьохстах кілометрах від Африки. Острів є одним з популярних місць для пляжного відпочинку в Європі. Географічні координати Криту: 35 ° 18'35 "пн. ш .. і 24 ° 53'36 "в. д. Крит - найбільший великих з   грецьких   острів і п'ятий за розмірами острів в Середземномор'ї

Крит на карті світу

Де знаходиться Крит на мапі Греції і Європи?

Острів знаходиться практично в самому центрі Середземномор'я, а географічно його зараховують до Європи. Найближчими європейськими країнами є Італія, Туреччина і Кіпр.

Найближчими європейськими країнами є Італія, Туреччина і Кіпр

Крит на карті Європи

В даний час Крит формує одну з 13-ти областей Греції і входить в число найбільш економічно і культурно розвинених центрів країни. Крім того, острів - найпівденніший курорт Греції.

Крит на мапі Греції

Курортні райони Криту

Існують кілька туристичних районів, на які умовно ділять острів. Так, найбільш популярними курортними його районами є: район Лассіті: (міста Агіос, Елунда і Ніколаос), район Іракліон (міста Малья, Херсоніссос, Сталида і Гувес), район Ретімно (міста Ретімно, Балі і Панормо) і район Ханья (Агия Марина , Георгіуполіс і Платаньяс).

Інтерактивна карта Криту з курортами і містами

Щорічно острів відвідують мільйони відпочиваючих, щоб насолодитися прозорим морем і красивими пляжами, мальовничою природою та вражаючими древніми пам'ятниками міст-палаців. На інтерактивній карті Ви зможете знайти різні туристичні об'єкти: міста і курорти, готелі і ресторани, храми та інші пам'ятки. Для зручності карту можна збільшувати або відкрити в новому вікні.

Географічне положення Криту

Крит розташовується в південній Європі і омивається трьома морями (Критським, Лівійським і Іонічним). Острів має гористу поверхню, чому іноді здається більші, ніж є в реальності. Більше половини площі височіє вище ніж на 200 метрів над рівнем моря. Берегова лінія порізана, тут можна зустріти велику кількість мисів і бухт.

територія Криту

Площа Криту становить близько восьми тисяч квадратних кілометрів, а довжина прибережної лінії дорівнює тисячі кілометрів. Острів простягається на 260 кілометрів зі сходу на захід, а в найширшому місці відстань досягає 60 кілометрів.

Аеропорти Криту на мапі

Тут знаходяться два міжнародні аеропорти: аеропорт в Іракліоні (6 км від міста) на півночі острова і аеропорт в Ханьї (14 км від міста) на північному заході острова.



Де знаходиться острів Крит на карті світу?
Де знаходиться Крит на мапі Греції і Європи?
Де знаходиться острів Крит на карті світу?

Новости