Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де знаходиться аеропорт Доха? на порталі Паблік Тревел Володимир

Де знаходиться аеропорт Доха?

Міжнародний аеропорт «Доха» знаходиться в однойменному місті - столиці держави Катар.

Аеропорт постійно модернізується, в 2006 році був відкритий новий пасажирський термінал і перший в світі термінал «Преміум» для пасажирів першого і безнес - класу.

Часто поїздки в Азію проходять через ОАЕ. Зокрема Доху. Багато чула про те, що в Досі жахливий аеропорт. Це зовсім не так! Можна приємно і зручно провести час в аеропорту, якщо Ви летите транзитом через Доху.

Отже, приліт в Доху. Якщо Ви летите Qatar Airways, то при реєстрації Вам видадуть квитки в конвертах різного кольору - зелений, оранжевий, жовтий - в залежності від тривалості стикування.

Аеропорт пропонує мандрівникам широкий вибір послуг, включаючи магазини duty free, ресторани, кафе, дитячу ігрову зону, представництва готелів, банків.

Ми були в Досі в кінці березня минулого року, тобто ще не минуло й року. Наш транзитний рейс летів з Хітроу в Гонконг. Термінал був як і раніше жахливо переповнений, навіть в 03-00 ночі в ньому дуже багато пасажирів. До нашої великої радості, в терміналі досить багато сидячих місць, вони знаходяться всюди і немає проблеми, щоб посидіти. Перевірка безпеки зайняла всього кілька хвилин, при цьому прибуло відразу кілька широкофюзеляжних літаків. Величезний плюс організації і персоналу на цьому сегменті. Персонал в Досі хороший, дуже важливий, не рівня російському. Туалети залишаються чистими недовго, не дивлячись на те, що прибиральники дуже багато працюють. Вони просто не можуть впоратися з брудом, яку залишає цей величезний обсяг пасажирів. Магазини були дешеві в порівнянні з іншими аеропортами. Особливо порадувала ціна на воду в пляшках. Найбільша проблема, це поїздка на автобусі з літака і до літака. Один раз я навіть заснув в дорозі і встиг подивитися сон). Упевнений, що це найдовший шлях і найдовша їзда в світі, відстані в аеропорту катастрофічно величезні! Оголошення по гучномовцю робляться дуже рідко, тому дуже багато пасажирів пропускають свої рейси.

Посадковий талон на Ваш рейс з Дохи ви отримаєте на початку Вашої подорожі до Домодєдово (або, на зворотному шляху, із закордонного аеропорту), тому немає необхідності звертатися на стійку реєстрації транзитних пасажирів, а досить відразу після оголошення про початок посадки пройти до виходу (GATE № - вказано в посадковому талоні).

Де знаходиться аеропорт Доха?

Час виходу на посадку також зазначено в посадковому талоні.

Де знаходиться аеропорт Доха?

Де знаходиться аеропорт Доха?
Де знаходиться аеропорт Доха?
Де знаходиться аеропорт Доха?

Новости