Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де відпочивати в Іспанії на море? Кращі морські курорти, тури

  1. Де краще відпочивати в Іспанії на море?
  2. Коли краще їхати відпочивати?
  3. Температура води на узбережжі:
  4. Де в Іспанії краще відпочивати з дітьми?
  5. Екскурсійний відпочинок
  6. Недорогі курорти для відпочинку біля моря

Де відпочивати в Іспанії на море краще і у скільки обійдеться поїздка за кордон з дітьми? Розглянемо всі пляжні курорти, дізнаємося яке місто дійсно підійде для відпочинку родиною, куди відправитися на екскурсії, де буде не нудно в плані розваг.

Іспанські морські курорти приваблюють туристів з Європи і всього світу завдяки своїм мальовничим краєвидам, чудовому сервісу і різноманітності розваг на будь-який смак. Теплий клімат, чисті пляжі, приголомшлива місцева кухня і колорит, які поєднуються з абсолютно європейським рівнем сервісу, роблять пляжний відпочинок в Іспанії прекрасним вибором для всієї родини. Велика кількість різноманітних морських курортів дозволить провести чудовий відпочинок як сім'ям з маленькими дітьми, так і компаніям молоді, які віддають перевагу галасливі вечірки.

Протягом року температура води біля узбережжя не опускається нижче 14 градусів, що дає можливість насолоджуватися морським відпочинком круглий рік. Крім теплого моря і білосніжних пляжів туристів чекає автентична і неймовірно темпераментна іспанська культура, смачна кухня, маса розваг і, звичайно, футбол.

Іспанія - країна, в якій кожен турист зможе отримати масу вражень незалежно від бюджету своєї відпустки.

Зміст статті

Де краще відпочивати в Іспанії на море?

Відпочинок в Іспанії здатний вразити навіть самого вимогливого і бувалого туриста. Прекрасна природа, гірські і морські курорти, м'який клімат в будь-який час року ідеально підходять для сімейного відпустки. Велика кількість музеїв і пам'яток дозволить провести пізнавальний і інтелектуальний відпустку, навіть відправитися на дайвінг тури до Тенеріфе .

А любителям футболу і зовсім припаде до смаку перебування в цій країні, до речі, про такі путівки та вартості поїздки можна дізнатися на окремій сторінці .

Пляжні курорти Іспанії вважаються одними з кращих в світі. Знамениті клуби Ібіци або Майорки, білосніжні пляжі Коста-Бланки або скелясті береги і бухти Коста-Брава. Ціни на відпочинок в Іспанії коливаються між середніми і високими. Більшість пропозицій також діє в сегменті люкс. Але можна і заощадити, підібрати гарячі тури або інші вигідні пропозиції , Про які піде мова далі.

Вибір місця і часу перебування залежить від побажань кожного туриста, проте навіть шанувальникам пляжного релаксу рекомендується придбати кілька екскурсій по найвідоміших визначних пам'яток. Чоловіків неодмінно порадує візит на футбольний матч, а жінкам припаде до смаку шопінг, який в країні просто чудовий, особливо в період сезонних розпродажів.

Погодні умови в Іспанії більшу частину року сприяють морському відпочинку. Погода стоїть тепла і сонячна, тому брати з собою багато теплих речей не варто.

Коли краще їхати відпочивати?

В Іспанії понад 250 днів на рік температура повітря тримається на позначці в 25 градусів. Погода в основному сонячна, вологість повітря висока. Якщо при відвідуванні Іспанії планується візит в гори, слід заздалегідь подбати про теплий одяг. Температура в горах разюче відрізняється від температури біля моря.

На деяких вершинах сніг не сходить цілий рік. В цілому погодні умови ідеальні для проведення відпустки на пляжі біля теплого моря і з улюбленим коктейлем, оскільки температура повітря дуже комфортна і рідко досягає дуже високих позначок.

Температура води на узбережжі:

Кращі пляжні курорти Іспанії

Вибрати місце для пляжного відпочинку в Іспанії просто і складно водночас. Велика кількість морських курортів дозволяє вибрати ідеально відповідне місце, але при цьому змушує розгубитися. Всі курорти на морських узбережжях Іспанії можна розділити на такі області:

  • Коста-Дорада
  • Коста-Брава
  • Ібіца
  • Канарські острови
  • Майорка
  • Коста-дель-Соль
  • Коста-Бланка.

Кожен курорт пропонує прекрасні умови для відпочинку в залежності від запитів туристів. Для проведення романтичного вікенду або медового місяця ідеально підійде Коста-Бланка, Канарські острови або Майорка.

Сім'ям з дітьми припадуть до смаку курорти Коста-Дорада і Коста-Бланка, завдяки великій кількості розваг, про курорти детальніше дізнаєтеся з наступного пункту.

Якщо ж стоїть питання: «Де краще відпочивати в Іспанії молоді?», То відповідь, звичайно ж, Ібіца або Майорка. Кращого місця, куди поїхати відпочити в Іспанію в компанії молоді, просто не знайти. Кращі в світі вечірки, концерти відомих гуртів та виконавців, насичене нічне життя - все це чекає туристів на Ібіці - самому тусовочному острові в світі. У денний час відпочиваючих чекають розкішні спа-курорти і прекрасні пляжі.

Де в Іспанії краще відпочивати з дітьми?

Сім'ям з дітьми також вдасться провести відмінний відпустку в Іспанії. На питання: «Де можна відпочити в Іспанії з дітьми», можна відповісти, що практично всі курорти мають розваги для дитини. Однак кращими і найпопулярнішими є Коста-Дорада, завдяки наймасштабнішого в Європі парку атракціонів «Порт Авентура», який за кількістю і різноманітністю розваг для дітей порівнюють з Діснейлендом.

А також Коста-Брава, де діти із задоволенням відвідають зоопарк, який славиться великою кількістю морських тварин, аквапарк або дельфінарій. Практично будь-який прибережний готель має дитячий басейн і дитячий майданчик, а також надає батькам послуги аніматорів. Попередньо уточнивши в готелі всі нюанси, які стосуються відпочинку з дітьми можна уникнути багатьох клопоту і провести відпочинок з комфортом і веселощами.

Саме Коста-Брава і Коста-Дорада є кращими курортами для дітей та батьків як з точки зору ціни на путівки, так і розваг.

Дешеві курорти Іспанії для відпочинку з дитиною як такі складно позначити, вартість відпочинку залежить від обраного готелю і програми розваг. У кожному курортному регіоні присутні готелі різного цінового сегмента, тому відпочити в одній і тій же області Іспанії можна на різну суму.

Де відпочивати в Іспанії на море краще і у скільки обійдеться поїздка за кордон з дітьми

Ібіца

Екскурсійний відпочинок

Для любителів історії та вивчення різних культур Іспанія стане справжнім відкриттям. Це країна з багатою історією і найбільшим культурною спадщиною. Починаючи від античних часів і арабських завоювань до Епохи відродження і творінь Антоніо Гауді, Іспанія є джерелом історичних фактів, творів мистецтва та туристичних вражень.

  • Насамперед варто неодмінно відвідати Барселону - одне з найкрасивіших міст Європи і світу, відомий своїми неймовірними будівлями, створеними Антоніо Гауді. Крім творінь легендарного майстра, вся архітектура міста пройнята середньовічним чарівністю і буквально дихає історією. Безліч музеїв і виставок, Готичний квартал і знаменита Алея мистецтв - все це приваблює в Барселону мільйони туристів з усього світу. Причому, крім екскурсійного подорожі в Барселону можна влаштувати тут і Пляжний відпочинок .
  • У Мадриді туристів приваблює не тільки архітектурні пам'ятки столиці Іспанії, але і музей Прадо з найбагатшою колекцією живопису і скульптури майстрів Іспанського Відродження і інших епох.
  • Незвичайною архітектурою, на яку наклав яскравий відбиток період арабського завоювання, знаменита Севілья, яку називають південною столицею Іспанії. Замок Алькасар і Кафедральний собор є місцями, які мріють відвідати безліч туристів.

Плануючи насичений екскурсіями відпочинок, варто подбати про вибір курорту, розташованого недалеко від місць, які передбачається відвідати. Благо більшість міст оточені курортами або самі мають прибережну курортну зону.

Недорогі курорти для відпочинку біля моря

Відпочинок в Іспанії на двох може обійтися дуже недорого, якщо скористатися палаючими пропозиціями . Так, наприклад, тур на двох, що включає в себе 7-8 ночей в готелі, переліт і сніданки, обійдеться для Коста-Брава і Коста-Дорада від 40 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. За аналогічний відпустку на острові Ібіца доведеться заплатити майже в два рази дорожче. Якщо планувати відпустку заздалегідь і підшукати тур, максимально відповідний за ціною і умовами.

Вигідно відпочити влітку чи взимку в Іспанії можна і самостійно, для цього радимо вивчити окремий матеріал, який допоможе заощадити:

Узбережжя курорту Коста-Дорада

Кращі пляжі Іспанії

Оренда авто, ціни, поради

Де краще відпочивати в Іспанії на море?
Коли краще їхати відпочивати?
Коли краще їхати відпочивати?
Де в Іспанії краще відпочивати з дітьми?

Новости