Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де в Орлі поїсти смачно і недорого?

18+ Новини компаній

"Маріо +" - кафе, в яке неможливо не закохатися.

Маріо + - кафе, в яке неможливо не закохатися

Усе найкраще назавжди залишається в наших думках, в наших серцях, в наших словах. Можете не сумніватися: час, проведений в "Маріо +", складе вагому частину приємних спогадів. У це місце неможливо не закохатися. Той, хто побував тут хоча б раз, назавжди перейметься душевною атмосферою і теплотою ... Але про все по порядку.

Кав'ярня-піцерія "Маріо +" знаходиться в центральній частині Орла - в ТЦ "Континент дитинства" на вулиці Рози Люксембург, 4. Вхід сюди веде з залу кафе "Чудо-Вулик". Втім, куди йти, розумієш відразу: запах свіжозвареної кави і аромати апетитною піци краще всяких слів вкажуть шлях. Хочете переконатися в цьому самі?

"Маріо +" - ідеальне поєднання піцерії і кав'ярні. У розпорядженні гостей два зали: нижній з барною стійкою, столиками і м'якими шкіряними диванами і більш камерний верхній. Для тих, хто хоче усамітнитися, передбачений VIP-кабінет.

Тут однаково добре провести час в компанії друзів і знайомих, влаштувати сімейне свято, романтичне побачення або організувати ділову зустріч. Інтер'єр має, якість обслуговування вражає, доступні ціни дивують. А меню оцінять навіть справжні гурмани: різноманітні страви європейської та італійської кухні, найніжніші десерти, неповторні алкогольні і безалкогольні коктейлі, прекрасну каву ...

Але справжня гордість "Маріо +" - італійська піца на дивовижному тонкому тесті. Подумати тільки, більше 40 варіантів відмінного ласощі, включаючи найнесподіваніші. Тут можна спробувати як класичну піцу, так і оригінальну десертну. Але і це ще не все. Якщо жоден із запропонованих варіантів вас не влаштував або ви просто хочете поекспериментувати, - з послугою "Збери піцу сам" немає нічого неможливого. Відчуйте себе справжнім пиццайоло, поєднуйте улюблені інгредієнти і насолоджуйтеся.

Для захоплених спортом і фігурою - "Фітнес меню". Є чим побалувати себе і ласунам. Наявність власного кондитерського цеху дозволяє кухарям кав'ярні балувати гостей неймовірними десертами і пекти торти на замовлення. У призначений день і годину кур'єри доставлять солодкий шедевр до вас на свято, зберігши його ідеальний зовнішній вигляд і декор.

До слова про тортах і тістечок "Маріо +" ... Ці ласощі, від якого неможливо відірватися. Смак і якість підтверджені відгуками вдячних клієнтів і нагородами міжнародних конкурсів. Що не дивно, адже в них немає штучних добавок, консервантів, ароматизаторів. Використовуються тільки натуральні та свіжі продукти, завдяки чому десерти виходять як домашні - завжди смачні, ніжні й ароматні.

"Маріо +" - затишне кафе, куди приємно приходити незалежно від приводу. Якщо ви цінуєте хорошу їжу, комфорт і відмінний сервіс, вам тут сподобається.

Якщо ви цінуєте хорошу їжу, комфорт і відмінний сервіс, вам тут сподобається

Хочете читати наші новини раніше за всіх?

Новини з пріоритетних джерел показуються на сайті Яндекс.Новостей вище інших

Додати

печатка


Коментарі (1)

Хочете переконатися в цьому самі?
Хочете читати наші новини раніше за всіх?

Новости