Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де в Болгарії краще відпочивати

  1. Сімейний відпочинок з дітьми
  2. Екскурсійний відпочинок
  3. оздоровчий відпочинок

Перш ніж приступити до упаковки валіз, треба гарненько подумати про те, куди і для чого ви зібралися їхати. Наприклад, в Болгарії багато різнопланових курортів, які враховують потреби своїх відвідувачів. У цій затишній і теплій країні можна відпочивати практично скрізь, але перш ніж купувати квиток на літак, дайте собі відповідь на декілька питань:

  • в якій компанії ви відправляєтеся в подорож? Готелі для сімейного та молодіжного відпочинку мають деякі відмінності;
  • який вид відпочинку вам більше до душі: пляжний, екскурсійний або оздоровчий? У Болгарії ви знайдете варіанти для кожного напрямку;
  • який бюджет вашої майбутньої поїздки? Цінові пропозиції залежать від багатьох факторів. Вони можуть регулюватися в масштабах одного санаторію, а можуть бути специфікою цілого курорту.

Якщо в цьому ви розібралися, то можна спокійно приступати до підбору місця для вашого ідеального відпустки.

Сімейний відпочинок з дітьми

Головними перевагами такого курорту повинні бути: чиста вода, пляж з м'яким і дрібним піском, спокійне море і спуск у воду без стрімких перепадів Головними перевагами такого курорту повинні бути: чиста вода, пляж з м'яким і дрібним піском, спокійне море і спуск у воду без стрімких перепадів. До того ж було б непогано уточнити, чи є в готелі аніматори, і як організований дитяче дозвілля . У цю категорію входять такі курорти як: Албена, Еленіте, Дюни, Огляд, Поморіє. І об'єднує їх усіх, звичайно ж, прекрасна екологічна обстановка. Молодіжний відпочинок.

Тут все набагато простіше. Велика кількість клубів і дискотек, затишних кафе і стильних ресторанчиків здатні прикрасити дозвілля будь-якої пари або цілої компанії. Також важливий активний відпочинок, можливість зайнятися дайвінгом. Наступні курорти пропонують все це в надлишку: Золоті піски, Сонячний берег. У цих місцях життя вирує цілодобово.

Екскурсійний відпочинок

Созополь, Несебр і Балчик - це древні міста або просто місця, які становлять культурну та архітектурну цінність. Любителям вивчати світ сподобатися таке поєднання пляжного відпочинку з насиченою пізнавальною програмою.

оздоровчий відпочинок

Велінград, Девін, Хісар, Санданські, Поморіє, Стара Загора - це курорти, які розташовані по всій території Болгарії. Ви можете спокійно вибрати морське повітря, насичене мінералами, або ж відправитися до підніжжя гір і оздоровитися в термальних водах. Все залежить від наявних проблем зі здоров'ям. перед оздоровчим відпочинком треба обов'язково проконсультуватися з лікарем.

PPBG.RU

Новости