Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де смачно поїсти в Барселоні: гід від Євгенії Качалова

  1. Vinitus Це, мабуть, одне з небагатьох місць, яке працює без перерви на сієсту. Але всіх бажаючих...
  2. Martinez
  3. Bar Mut
  4. Bardot

Vinitus

Це, мабуть, одне з небагатьох місць, яке працює без перерви на сієсту. Але всіх бажаючих бар все одно вмістити не здатний, тому будьте готові відстояти чергу. Вітрина з морепродуктами, пропозиція дня, основне меню і вітрина з тапас - вибір страв великий і дуже
цікавий. Беріть тріску в трьох структурах: під часниковим кремом з медом, томатами і в квітці цукіні, восьминога по-каталански і рагу з баклажана, томату, перцю і чорносливу під козячим сиром.

Cu-Cut

Іспанська таверна. Витягнутий зал, стійка при вході, за якою можна перекусити. Все продумано до дрібниць - від інтер'єру до меню, де є найпопулярніші іспанські закуски. Любителям вина на замітку : Тут просто відмінна сангрія.

Martinez

Ресторан для вечірнього відвідування. Особливо хороша тераса. Якщо у вас побачення або ви просто хочете провести романтичний вечір удвох, то вам сюди. Місцезнаходження - Манжуік, тому вас чекають чудові краєвиди на порт Барселони і все місто. З гастрономічною точки зору все теж на висоті.

Bar Mut

Простий інтер'єр з лишком компенсує атмосфера, сервіс і їжа. Краще бронювати заздалегідь, ажіотаж навколо місця не вщухає вже досить давно. Приготуйтеся заплатити трохи більше середнього, але є за що, замовляйте «бомбочки» з горгонзола, тунця в вершках з зеленню і черешнею і білу спаржу з горіхами і соусом з апельсина. І обов'язково візьміть келих Макабео.

Bardot

Ресторан, що складається з двох зон: барною і основного залу. Дуже стильний інтер'єр! Основне меню невелике, але завжди є кілька страв дня з сезонних продуктів, куплених на ринку особисто шеф-кухарем. Ідеальні бичачі хвости, гамбургер з фуагра і яблуками і кальмари по-Андалузії точно вас порадують. У погребі понад 700 вин, але акцент зроблено саме на вина, вироблені в Каталонії.

Новости