Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де поїсти в Тіват

На цікавить наших читачів питання «Де поїсти в Тіват» відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

Будемо в Тіват відпочивати, забронювали апартаменти з кухнею, але готувати плануємо тільки сніданки, підкажіть, де поїсти в місті?

01.07.2018 Apex Twin


На цікавить наших читачів питання «Де поїсти в Тіват» відповідає редакція сайту «В Отпуск

Тіват - відмінне місце для відпочинку і прекрасна відправна точка, звідки можна дістатися за 15-45 хвилин до Котора , Будви , півострова Луштіца або, Герцег. У тихому зеленому місті зовсім мало туристів, хоча тут є прекрасні пляжі, вулиці з бутиками, а в міській марині стоять яхти. відпочиваючи в Тіват , Туристи отримують можливість не тільки поплавати в чистому морі і позагоряти, а й прогулятися по набережній і численним ресторанам і кафе, де можна смачно поїсти.
Які ж тіватскіе ресторани найпопулярніші?
Ресторан «Прова» в центрі Тівата виконаний у вигляді корабля і крім традиційних сніданків, обідів або вечерь, пропонує просто приголомшливе шоколадне суфле, пасту, тортильи і сендвічі.
У марині Порто Монтенегро можна знайти заклад на будь-який смак і гаманець. У Dining Room Hotel Regent гостям подають вишукані страви від кращих шеф-кухарів під акомпанемент живого оркестру.
Демократичні ціни на бурек - чорногорський фаст-фуд, - в закладі Buregdzinica «AS», крім того, тут готують непогану піцу. Також популярне містечко і серед місцевих, і серед туристів - «Біг Бен», спецілізація якого - середземноморська та італійська кухня.
У численних гриль-барах біля набережної можна замовити рибу, м'ясо, ковбаски і овочі, приготовані на вугіллі.

Які ж тіватскіе ресторани найпопулярніші?

Новости