Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де можна відпочити в січні на море за кордоном недорого 2017?

  1. Пропонуємо переглянути відео про відпочинок на морі в січні за кордоном:

Продовжити новорічне свято і зануритися в січні в тепле, солоне море - мрія кожного туриста. Такий відпочинок надовго залишиться в пам'яті всієї родини. Отримати загар відпочинку під пальмами - це відмінна ідея, яку напевно підтримають всі друзі і рідні. Щоб відпустку за кордоном на море в січні був наповнений різноманітними цікавими подіями, потрібно добре підготуватися!

Щоб відпустку за кордоном на море в січні був наповнений різноманітними цікавими подіями, потрібно добре підготуватися

Де можна відпочити в січні на море за кордоном недорого в 2017 році? Це перше питання, над яким варто добре подумати. Слід розглянути не тільки ціни турів, але і погодні умови, доступні розваги в передбачуваному місці відпочинку. Такий підхід допоможе змінити зимові січневі пейзажі на тепле узбережжя моря і сонячний пляж!

Пропонуємо прочитати новину: Відновлення польотів до Єгипту - новини сьогодні.

Одне з найпоширеніших помилок - це висока ціна відпочинку на морі в січні. Багато необізнані туристи вважають, що в цей період кудись поїхати за кордон недорого і без зайвих труднощів просто неможливо. Однак це не так. Відпочити в січні на море недорого в 2017 році цілком реально сім'ї з середнім достатком. Ось кілька рекомендованих напрямків, а саме:

На Мальдівах можна добре провести час, насолоджуючись підводним плаванням.

  1. Мальдіви в січні порадують туристів малолюдними пляжами, приємним сонцем і теплою, прозорою водою. Відпочинок на морі не буде зіпсований поганою погодою, небо на Мальдівських островах завжди в січні чисте, опадів і вітру немає. Температура води - близько + 24-25 ° С, а повітря прогрівається до + 27-30 ° С. У січні 2017 року на островах НЕ буде гучних вечірок і дискотек до світанку. Тут можна добре провести час, насолоджуючись підводним плаванням, комплексом оздоровчих процедур і різноманітною розважальною програмою, організованою в готелі. Для романтиків пропонується здійснити подорож на кораблі на один з безлюдних островів або вирушити на пізнавальну екскурсію. На Філіппінах в січні завжди тепло, а відпочити можна недорого.
  2. Філіппіни в січні зустрінуть туристів своїм сліпуче білим піском і теплою погодою. Температура води - близько + 26-27 ° С, а повітря - + 29 ° С. Відпочиваючи на Філіппінах, кожен турист може освоїти серфінг і від душі покататися на хвилях замість звичного снігу. Розважальна програма, що включає шоу, концерти, екскурсії та морські розваги, не залишить часу для нудьги. Наприклад, круїз по островах дозволить познайомитися з іспанською архітектурою. До одного з переваг відпочинку на Філіппінах можна віднести відсутність необхідності для росіян оформляти візу. Індонезія - пляжний відпочинок в січні на сонячних островах.
  3. Індонезія - це один з найкращих варіантів, де можна відпочити в січні на море за кордоном недорого. Індонезійські острови Ява і Балі користуються неймовірною популярністю. Екватор зими на островах Індонезії супроводжується невеликими дощами, але вони завжди теплі. Повітря на Балі в січні прогрівається до +30 ° С, а вода не менше + 28-29 ° С. Крім екскурсій по островах, заповідникам і найдавнішим храмам, туристи можуть веселитися в галасливих клубах, на дискотеках до ранку або відмінно провести час в готелі, відвідавши пінну вечірку. Багатьох туристів лякає тривалий переліт з Москви, але пляжний відпочинок взимку на сонячних островах того варто. Погода на Домініканських курортах завжди суха і тепла. Відпочинок тут не буде зіпсований!
  4. Домінікана відмінно підійде в якості відпочинку в січні, особливо для любителів потанцювати. Музика і запальні латиноамериканські танці точно запам'ятаються надовго. Погода на Домініканських курортах завжди суха і тепла, не дивлячись на те, що мова йде про зимовому місяці. Відпочинок туристів при температурі повітря і води + 30 ° С буде супроводжуватися ще одним незвичайним подією. У цей період любителів подорожей розважають кити, які припливають до місцевих затоки для розмноження. Неодмінно варто поцікавитися культурою і побутом країни, а також підводними печерами з мальовничими сталактитами, комплексом водоспадів, оволодіти мистецтвом танцю меренге.

Рекомендуємо прочитати: Де відпочити взимку на морі за кордоном недорого?

Пропонуємо переглянути відео про відпочинок на морі в січні за кордоном:

Де можна відпочити в січні на море за кордоном недорого в 2017 році? Варіантів маса. Щоб відпочинок припав до душі всім друзям і членам сім'ї, можна всім разом заздалегідь розглянути можливі напрямки і вибрати недорогий і оптимальний курорт. Продовжити читання на сайті youtourist.ru.

Де можна відпочити в січні на море за кордоном недорого в 2017 році?

Новости