Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де краще відпочивати в Таїланді

Розглянемо, куди краще їхати на відпочинок в Таїланді.

на відпочинок в Таїланді

Починати з'ясовувати, де в Таїланді краще провести свій відпочинок, слід зі з'ясування того, що взагалі являє собою ця країна з точки зору туризму. Це дивовижне держава, яка існує завдяки туристичній інфраструктурі практично повністю. Тут максимально сприятливий для відпочинку клімат, чиста атмосфера і можливості для найрізноманітніших розваг.

Куди краще поїхати в Тайланд?

У цій країні багато місць, які приваблюють туристів своїми пляжами і казкової інфраструктурою. Ось найпопулярніші з них:

  • Самуї
  • Пхукет
  • Крабі
  • Бангкок
  • Паттайя

Відпочиваємо в Самуї

Курорт з пляжами еталонної чистоти, сучасно обладнаний, долає своїх гостей екологічно досконалої атмосферою і дивовижною природою, острів Самуї по-справжньому неповторний. Самуї - безсумнівний лідер рейтингу місць, де краще відпочивати як з сім'єю, таки з друзями, адже тільки тут відпочинок буде первозданним, різноманітним і незабутнім. Він ідеально підготовлений для обслуговування туристів - місцева інфраструктура сформована на ідеальному європейському рівні.

Або краще відпочити в Пхукеті?

Або краще відпочити в Пхукеті

Можливо, не ідеальний з точки зору інфраструктури, курорт Пхукет все одно залишається найпопулярнішим серед туристів зі всієї земної кулі. Можливо це тому, що острів об'єднує в собі як можливості пляжного проведення часу в чудової незайманої цивілізацією природи, так і сучасні розваги. Тут гостей чекає відпочинок в атмосфері веселощів, від якого можна втекти на піщані пляжі.

Крабі

Тут туристи можуть займатися буквально всім, чим захочуть. Острівний туризм, пляжний відпочинок, чудовий дайвінг, скелелазіння, нічне життя - провінція Крабі настільки різноманітна, що в це навіть важко повірити. Щоб переконатися в цьому і, крім усього іншого, насолодитися місцевими послугами неперевершеного тайського масажу, обов'язково варто сюди приїхати.

Бангкок - контрастний відпочинок

Бангкок - контрастний відпочинок

дивовижний Бангкок зустрічає своїх гостей непередбачуваністю і неповторністю. У ньому злилися воєдино риси традиційного колориту і тайської культури, а також сучасна інфраструктура, готова задовольнити побажання найвимогливіших туристів. Бангкок - місто, в якому однаково приємно займатися шопінгом, відвідувати екскурсії, розважатися в ресторанах і барах. Це - центр туристичної життя країни, центр всіх його розваг. Навіть якщо ви вирішили відпочивати в Таїланді на пляжному курорті, то все ж варто зазирнути на кілька днів в Бангкок.

Паттайя

Паттайя - місто, в якому рано чи пізно виявляється кожен гість Таїланду. Це найкраще місце для того, щоб зануритися в нічне життя у всій її різноманітності. Ресторани, клуби, бари, розважальні комплекси, і все це далеко не повний список всього того, що чекає тут туриста. У Паттайя потрібно обов'язково побувати, щоб оцінити, наскільки вона щедра і багата.

Наостанок наведемо коротку таблицю, де буде вказано, що вас чекає на кожному курорті.

Куди краще поїхати на відпочинок в Таїланді? Самуї Чисті пляжі, зручна інфраструктура, порівняно високі ціни. Пхукет Порівняно високі ціни, але менш зручна інфраструктура в порівнянні з Самуї. Доступний як пляжний відпочинок, так і сучасні розваги. Крабі Пляжі, дайвінг, скелелазіння і нічне життя. Бангкок Центр тайської культури. Дивовижні ресторани і бари. Відмінне місце для шопінгу. Паттайя Порівняно низькі ціни. Ресторани, бари і клуби прикрасять нічне життя.

Куди краще поїхати в Тайланд?
Або краще відпочити в Пхукеті?
Куди краще поїхати на відпочинок в Таїланді?

Новости