Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де краще відпочивати в Іспанії в 2019 році

  1. Де відпочити в Іспанії - 2019
  2. Екскурсійний відпочинок
  3. Відпочинок з дітьми
  4. Де відпочити в Іспанії недорого
  5. Огляд кращих курортів Іспанії
  6. Коста-Бланка
  7. Тенеріфе (Канарські острови)
  8. Коста-Дорада
  9. Коста-Брава
  10. Майорка
  11. Ібіца
  12. Барселона

Куди краще поїхати на відпочинок в Іспанії в 2019 році? Розповідаємо про кращих курортах країни: де відпочити в Іспанії на море, куди відправитися за екскурсіями, яке місто вибрати для поїздки з дітьми.

У першій частині статті - огляд курортів Іспанії за видами відпочинку (пляжний, екскурсійний, недорогий, з дітьми).

У другій частині - детальна інформація та відгуки про найпопулярніші місця відпочинку.

Як знайти недорогий тур до Іспанії? Спробуйте сервіси Travelata і Level.travel - вони порівнюють вартість путівок у всіх туроператорів знаходять оптимальні варіанти по співвідношенню ціна / якість.

Як заощадити:

Де відпочити в Іспанії - 2019

Пляжний відпочинок

Куди краще поїхати в Іспанії заради пляжного відпочинку на морі в 2019 році? Для цієї мети підходять практично всі регіони країни, особливо на півдні - і материкова частина, і острова.

У більшості регіонів Середземне море прогрівається для комфортного купання на початку і середині червня, сезон триває до жовтня. Деякі туристи загоряють і плавають вже в травні, але вода в цей час ще досить холодна.

Кращі материкові курорти Іспанії на море в 2019 році - Коста-дель-Соль, Коста-Брава і Коста-Дорада. Серед островів хороші відгуки отримують пляжі на Тенеріфе, Майорці і Ібіці.

Серед островів хороші відгуки отримують пляжі на Тенеріфе, Майорці і Ібіці

Фотографія: © Arran Bee / flickr.com

Екскурсійний відпочинок

Практично в кожному іспанському місті є архітектурні пам'ятки, які буде цікаво подивитися любителям екскурсійного відпочинку.

Особливо багато таких пам'яток в регіонах Коста-Дорада і Коста-Брава: старовинні церкви, кріпосні стіни, римський акведуки.

Якщо основна мета вашої подорожі в Іспанію - екскурсії та визначні пам'ятки, можна поїхати в один з великих міст на зразок Барселони, Севільї або Мадрида. Там є і природні, і архітектурні пам'ятки, багато музеїв.

Відпочинок з дітьми

З маленькою дитиною краще їхати в тихі регіони Іспанії з хорошими пляжами і пологим входом в море, наприклад в Коста-Дораду або Коста-дель-Маресме. Добре відпочивати і в Коста-Браві (особливо на курортах Тосса-де-Мар і Бланес) - там є комфортні готелі на першій лінії, анімація, атракціони.

Дітям постарше будуть цікаві розваги, тому можна поїхати відпочивати на південь Іспанії - в Коста-Бланку (багато парків атракціонів) або місто Салоу на море поруч з Барселоною (найбільший в Європі парк Порт Авентура ).

Відпочинок з дітьми на островах (Майорка, Канарські острови) теж можливий, але вийде дорожче, ніж в материковій частині Іспанії.

Їдете у відпустку всією сім'єю? Вам буде корисний наш матеріал про Відпочинок в Іспанії з дітьми - в ньому ми розповідаємо про найкращі курорти та готелі для сімейного відпочинку. І не забудьте оформити туристичну страховку !

Де відпочити в Іспанії недорого

Бюджетний пляжний відпочинок в Іспанії в 2019 році можливий на курортах Коста-Брави, Коста-дель-Маресме і Коста-Дорада. Там нижче ціни на готелі та на їжу в кафе і ресторанах.

Відпочинок на Ібіці, Канарських островах і в регіоні Коста-дель-Соль вважається дуже дорогим - там відпочивають, в основному багаті туристи.

Фотографія: Порт Л'Аметлья-де-Мар, Каталонія © candi ... / flickr.com

Огляд кращих курортів Іспанії

Коста-дель-Соль

Найпівденніший, теплий і дорогий пляжний регіон Іспанії. Купальний сезон в цій частині Іспанії триває довше, ніж в інших областях країни (з червня по середину жовтня).

На узбережжі Коста-дель-Соль краще поїхати для відпочинку на морі з дітьми, а також для занять дайвінгом, віндсерфінгом і гри в гольф. На узбережжі багато хороших готелів 4 і 5 зірок.

Найпопулярніші курорти регіону Коста-дель-Соль в Іспанії - Марбелья, Беналмадена, Фуенхирола.

Коста-Бланка

Це молодіжний регіон, насичений подіями і вечірками. На узбережжі м'який клімат і багато хороших пляжів. Основні курорти в 2019 році - Аліканте, Бенідорм, Торревьеха.

Тенеріфе (Канарські острови)

Тенеріфе популярний у туристів завдяки м'якому клімату без виснажливої ​​спеки і відсутністю затяжних дощів. На півдні острова погода сонячніше і тепліше, ніж в його північній частині.

На острові можна поєднувати пляжний відпочинок з відвідуванням розважальних комплексів і національних парків, оглядів вулкана Тейде. Вода в морі на Тенеріфе холодніше, ніж на курортах материкової частини Іспанії, але в липні, серпні та вересні купатися в ній цілком комфортно.

Дістатися до острова легше, ніж до інших іспанських курортів: на Тенеріфе розташований аеропорт, куди літають прямі рейси з Москви.

Дістатися до острова легше, ніж до інших іспанських курортів: на Тенеріфе розташований аеропорт, куди літають прямі рейси з Москви

Фото: Аудиторіо-де-Тенеріфе © Kent Wang / flickr.com

Коста-Дорада

Регіон Коста-Дорада дозволяє поєднати пляжний відпочинок з відвідуванням старовинних архітектурних пам'яток. Хороший варіант для тих, хто вибирає, куди поїхати в Іспанію в перший раз.

Регіон часто вибирають для відпочинку з дітьми через хороших пляжів, готелів, розвиненої інфраструктури та наявності розваг (наприклад, великого парку атракціонів Порт Авентура).

Основні морські курорти в 2019 році - Салоу і Ситжес. Якщо наявність розваг для вас не критично і хочеться більш спокійного відпочинку на пляжі - можна поїхати в невеликі містечка на кшталт Таррагони або Ла Пінеда.

На замітку: Як дістатися з Салоу в Барселону

Коста-Брава

Коста-Брава вважається самим «холодним» регіоном для пляжного відпочинку в Іспанії, але з червня по жовтень купатися і загорятися також добре, як і в інших місцях. У високий сезон (липень, серпень) погода не така спекотна, як на інших іспанських курортах (+ 26 ... + 28 ° C).

Більшість курортів Коста-Брава розташовані недалеко від Барселони, тому можна відправитися на екскурсії або провести кілька днів у столиці Каталонії. Туристи їдуть, в основному, в Ллорет-де-Мар, Бланес, Тосса-де-Мар.

Фото: маяк Faro Cabo de Palos © Ian_woodhead1 / flickr.com

Майорка

Острів багатий своєю природою: чудові пляжі, гірські масиви і велика заповідна зона. На Майорку туристи їдуть за пляжним відпочинком, дайвінгом, скелелазінням, гольфом.

Обстановка на курорті спокійна, нічного життя майже немає - тому Майорку часто вибирають для відпочинку літні туристи і сімейні пари з дітьми.

Пляжів на острові багато: є маленькі, розташовані в бухтах, є і піщані, і навіть трав'яні.

Більшість цікавих місць Майорки можна відвідати самостійно: ферми з вирощування штучних перлів, монастирі, старовинні міста і музеї. Якщо взяти напрокат машину, то переїзд через весь острів займе півтори години.

На острові висока вологість, тому літня спека переноситься нелегко (особливо в липні), а восени часто йдуть дощі. На відпочинок краще їхати в червні або у вересні і на початку жовтня: спека не така сильна, туристів менше, вода в морі тепла.

Чи плануєте відвідати в Іспанії кілька регіонів або курортів? Найзручніше зробити таку подорож на машині. Дізнайтеся ціни на прокат авто і особливо водіння в країні: Оренда автомобіля в Іспанії .

Ібіца

На Ібіцу варто їхати за молодіжним відпочинком: життя на острові вирує і вдень, і вночі. Численні кафе, бари, клуби в високий сезон працюють цілодобово. Два з десяти наймодніших в світі клубів - Privilege і Space - знаходяться саме на Ібіці. Квитки в них краще купити заздалегідь по інтернету, щоб уникнути довгої черги.

Плюси Ібіци: пляжний відпочинок, розвинена інфраструктура, велика кількість хороших готелів і безліч розваг (в тому числі віндсерфінг та дайвінг). З іншого боку, острів вважається одним з найдорожчих в Європі.

Пляжі на Ібіці впорядковані, уздовж берегової лінії розташовано безліч кафе і ресторанів.

Якщо взяти напрокат машину, можна побувати на тому боці острова, де немає дискотек і барів. Тут спокійно і дуже красиво: вічнозелені сосни і блакитне море.

Фото: вид на Ібіцу © Mark Lehmkuhler / flickr.com

Барселона

Один з найпопулярніших курортів в Іспанії - Барселона. Відпочинок в Барселоні дозволяє і оглянути всі визначні пам'ятки, і повалятися на пляжі. Найбільш популярні у туристів райони Старе місто, Монжуїк, Грасия і Ешампле.

До того ж до Барселони легше добиратися з Росії - є прямі перельоти з Москви і Санкт-Петербурга, а також можливість недорого долетіти лоукостерами з країн Прибалтики.

Відвідати більшість цікавих місць міста можна самостійно на туристичному автобусі Bus Turistic . При бажанні з Барселони можна легко дістатися до популярних пляжних курортів Іспанії на море (наприклад, до Коста-Брави).

По темі: 20 кращих екскурсій в Барселоні на російсько мовою

Фотографія: Platja de Sant Sebastià, Барселона © cat_collector / flickr.com

Корисна інформація

Як знайти недорогий тур до Іспанії?
Їдете у відпустку всією сім'єю?

Новости