Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

чоловічі хрестики

  1. Багатство і пишність виконання ювелірних хрестиків
  2. Купити чоловічий хрестик в Zlato - зручно і престижно

З найдавніших часів хрест вважався сакральним знаком. Ось уже більше двох тисяч років він являє собою святий релігійний символ. Для одних хрестик - є символом віри, інші вважають його оберегом, який приносить удачу. А хтось таким чином слід модним тенденціям сприймаючи хрест як модне ювелірну прикрасу. З найдавніших часів хрест вважався сакральним знаком

Багатство і пишність виконання ювелірних хрестиків

Натільний хрест вважається духовним прикрасою чоловіка, і багато майстрів ювелірної справи зі світовим ім'ям намагалися у своїх моделях наблизити красу і багатство виконання до піднесеної цінності цього виробу. Чоловічі хрестики більш масивні, ніж жіночі, і можуть бути виконані в лаконічній формі, без особливих вишукувань, а можуть мати насичену колірну палітру і витіювате ажурне плетиво.

дуже популярні срібні хрестики з нанесенням позолоти або мають накладки з золота. класичні восьмикінечні православні чоловічі хрестики з алмазної огранюванням, блискучі діамантами , Сапфірами, смарагдами сусідять в нашому каталозі з лаконічними хрестами.

Фантазія дизайнерів ювелірних виробів створює шедеври у вигляді золотих хрестів , Посипаних дорогоцінними каменями, що повторюють контур вироби. Красиві рельєфні хрестики, виконані з комбінацією різних дорогоцінних металів, здатні грамотно доповнити образ елегантного, стильного, успішного, впевненого в собі чоловіка.

Купити чоловічий хрестик в Zlato - зручно і престижно

У нашому каталозі зібрані самі трендові зразки ювелірних виробів для чоловіків, серед яких представлена ​​шикарна колекція, що включає в себе чоловічі хрестики. Вибрати символ віри, що відповідає Вашому смаку і переконанням просто, не виходячи з дому. Зробивши замовлення у нас, Ви будете приємно здивовані вартістю виробів з нашої колекції. Ми здійснимо доставку Вашого замовлення не тільки в Київ, але і в Одесу, Львів, Харків, інші міста.

Новости