Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Bravoavia: купон 600 гривень на покупку авіаквитків всього за 129 гривень (реально працює)

На українському купонному сайті Groupon знову з'явилася акція від агенції Бравоавіа: купон номіналом в 40 євро можна купити всього за 119 гривень (~ 8 євро)! Реальна економія виходить близько 20-30 євро, головне - бути трохи хитріше цього агенства :)

Як знайти недороге житло на новому місці? Дивіться найкращі варіанти:

Акція актуальна на момент публікації.

Отже, всього за 129 гривень ми можемо купити купон , Який дозволяє отримати знижку в 40 євро. Це відмінна пропозиція, адміністрація цього сайту постійно такими купонами користується. Купони куплені зараз будуть активні до 7 серпня, а квитки по ним можна купити на абсолютно будь-які дати. Про те, як ми купували безкоштовні квитки за схожим купону Бравоавіі ми писали ось тут і тут .

Купон пропонує знижку в 40 євро на будь-які авіаквитки туди-назад (або 2-х чоловік в одну сторону) за 8 євро. Акція чесна, але є пару нюансів (нижче).

Для прикладу візьмемо маршрут Київ - Вільнюс - Київ авіакомпанії МАУ. Зараз на 16-19 квітня квитки за допомогою купона можна купити за 25 євро + 8 євро за купон, тобто за 33 євро туди-назад:

Інші агенства і авіакаси продають ці ж квитки мінімум за 61 євро. Тобто економія при покупці цих же квитків з купоном - 28 євро :)

Увага! Варто купувати купон тільки на 600 гривень (40 євро), купон на 20 євро можна отримати абсолютно безкоштовно (про це ми писали докладніше ось тут ).

Увага! Ми чесний сайт, тому не дамо вас обдурити. Читаємо цей текст перед покупкою купонів:

1. Перед покупкою обов'язково перевірте ціну на сайті bravoavia.com.ua (Дійдіть до кінця) - можливо, сенсу в покупці купона ніякого немає. Наприклад, для деяких лоукостів Бравоавіа накидає "сервісний збір" в розмірі 8-12 євро (Ryanair, Easyjet), на деякі - просто завищує ціну (Wizz Air).

2. Ні в якому разі не переходьте на Бравоавію по посиланню з купонного сайту - якщо перейдете то відчуєте на собі десяток цікавих комісій. Я рекомендую кожну нову бронь робити через режим інкогніто в браузері (поєднання клавіш ctrl + shift + N).

3. Якщо ціна авіаквитків нижче вартості купона - не буде застосовуватися комісія за оплату карткою (8-15 євро). Тобто якщо Ви знайдете квитки тієї ж AirAsia до 20 євро на людину - Ви купите 2 квитка за ціну купона (8 євро), якщо ціна квитків буде 22 євро з людини - вам доведеться заплатити 4 євро + комісія за оплату карткою - від 8 до 15 євро .

4. Купон прекрасно працює з класичними авіакомпаніями - реально скинути 30-35 євро. Наприклад, той же Мінськ - Вільнюс - Мінськ виходить 19 євро + 10 євро за купон.

Купити купон можна тільки на группон , Кількість купонів обмежена.

Перейти на Groupon

Де недорого жити в подорож?

Актуальні акції на житло: знижка 28 $ в airbnb.com , знижка 10% на будь-які готелі і хостели в hotels.com , знижка 35 $ на перше бронювання в TravelPony .

Рекомендуємо скористатися сайтом HotelsCombined.com або HotelLook.ru , Які дозволяють порівняти ціни по десятку систем бронювання таким як booking.com . Якщо ви хочете зупинитися в апартаментах або зняти кімнату від господарів (часто це виходить дешевше готелю) - спробуйте Airbnb (Для нових користувачів знижка на перше замовлення - 20 євро).

Хочете отримувати інформацію про акції першим? Підпишіться на нашу групу Вконтакте , на наш Facebook або twitter . А ще на нас можна підписатися по e-mail . Інформація про акції з'являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Ще більше акцій можна знайти на сайті vandrouki.by , Якщо Ви з Росії - Вам напевно будуть цікаві сайт vandrouki.ru .

Приємних подорожей!

Хочете отримувати інформацію про акції першим?

Новости