Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як познайомитися з іноземцем для шлюбу і подорожей?

Багато жінок хотіли б дізнатися, як познайомитися з іноземцем для створення сім'ї. Але мрія так і залишається мрією, тому що прекрасні дівчата не дуже впевнені в собі, не розуміють, з чого почати, і як це взагалі зробити. Чи треба мені говорити по-англійськи? Де знайомитися? Скільки це буде коштувати? Такі питання задає собі кожна жінка, яка хоче дізнатися, як познайомитися з іноземцем. Саме тому зараз я розповім вам про знайомства з іноземцями для шлюбу і подорожей.

В інтернеті величезна кількість сайтів, що спеціалізуються на знайомстві наших співвітчизниць з чоловіками з-за кордону. На них можна помістити свою анкету. Але, на жаль, не всі ресурси працюють ефективно. Тому для пошуку партнера «на все життя» краще використовувати сайти, які відомі своїми результатами - такими, що відбулися парами. Але перед цим треба розібратися, які існують сайти знайомств, і чим вони можуть бути цікаві.

Більшість сайтів міжнародних знайомств дозволять вам розмістити свою анкету безкоштовно Більшість сайтів міжнародних знайомств дозволять вам розмістити свою анкету безкоштовно. Але на одних, щоб написати вподобаному чоловікові, або відповісти на його повідомлення, вам доведеться заплатити. Тільки уявіть, скільки грошей ви витратите на подібне спілкування?

Інші сайти дозволяють тільки одному клієнту «з пари» оплатити членство: або чоловікові, або жінці. На цих сайтах, якщо ви заплатите за членство, ви зможете спілкуватися з усіма іноземними чоловіками, які опублікували там свою анкету. Можна спробувати заощадити: пошукати чоловіків, які оплатили вже розміщення своєї анкети. Але в цьому випадку коло «женихів» буде дуже обмежений.

Треті сайти найбільш цікаві. У цих клубах знайомств членство оплачують тільки чоловіки. Але цікаві вони не тим, що вам обійдеться послуга безкоштовно, а тим, що там найбільш ймовірно зустрінеться чоловік без матеріальних проблем. А хіба не це потрібно жінкам, які мріють познайомитися з іноземцем для серйозних стосунків?

Існують і практично безкоштовні сайти знайомств. Вони заробляють на продажу VIP-статусів і надання додаткових платних послуг. Але купувати їх необов'язково. Ви зможете спілкуватися, редагувати свій профіль, додавати фотографії і багато іншого і без ВІП-статусу. Однак привілейованим користувачам відкриваються великі можливості: індивідуальний дизайн анкети, розсилання анкет нових користувачів.

Саме до таких сайтів відноситься популярна серед жителів Східної Європи мережу знайомств Мамба . Правда, західних іноземців на цьому сайті замало. Але зате співвітчизників і жителів довколишніх держав вистачає. І хто знає, можливо, ваша доля проживає в сусідньому місті? Та й провести час на курорті з російськомовним чоловіком теж цікаво.

Перш ніж зареєструватися на сайті, подивіться, скільки вам обійдеться його використання. Якщо ви не можете собі дозволити оплатити членство, то немає сенсу витрачати час на реєстрацію.

Якщо ви знайшли потрібний сайт, подивіться, чи є у них відгуки задоволених пар, і як давно вони опубліковані Якщо ви знайшли потрібний сайт, подивіться, чи є у них відгуки задоволених пар, і як давно вони опубліковані. Якщо є можливість, вивчіть уважно анкети чоловіків: чи є той, хто вам цікавий.

Переконайтеся, що вік сайту значний. Уважно прочитайте умови договору і правила використання сервісу, щоб потім не виявилося, що ви повинні власникам сайту «як земля колгоспу» тільки за те, що ресурс дозволив вам познайомитися з іноземцем. Також не завадить почитати відгуки про ресурс в мережі. Введіть в пошукову рядок адресу або назву сайту і почитайте, що про нього пишуть в різних статтях, прес-релізах. Тільки так, а не інакше ви зможете вибрати сайт знайомств, на якому зустрінете свою долю.

Якщо сайт вселяє довіру, можете зареєструватися. Для цього вам буде потрібно кілька фотографій і приваблива, але правдива історія про себе. Для початку достатньо написати 4-5 пропозицій. Ви завжди зможете відредагувати цю інформацію пізніше.

Фотографії повинні вам подобатися самій. Бажано, щоб на них ви були відображені в повний зріст і з посмішкою! Повірте, коли ви посміхаєтеся, ви виглядаєте привітною і симпатичною. А тому можна розраховувати на підвищену увагу чоловіків.

Якщо у вас немає відповідних знімків, відвідайте фотоательє. Немає часу або грошей? Зробіть пару фотографій за допомогою мобільного телефону і завантажте їх на сайт. Тільки не забудьте посміхнутися. Пізніше ви зможете додати до свого профілю додаткові фото.

Порада: попросіть хорошу подругу вас сфотографувати. Нехай вона зробить 100-200 знімків. Міняйте для кожної серії фотографій одяг, зачіску, макіяж. Бажано фотографуватися на вулиці, там краще висвітлення. Потім відберіть 3-4 найбільш підходящих знімка і завантажте на сайт.

Пам'ятайте, що ви симпатичніше і веселіше на фото, тим більша кількість чоловіків буде вам писати, а значить, вище шанси познайомитися з іноземцем. Тому на першому етапі вміння говорити по-англійськи не так важливо: чоловіки дивляться в основному на ваші фотографії.

При заповненні інформації про себе, обов'язково вказуйте правильну адресу електронної пошти та мобільний телефон. Ці дані будуть доступні тільки адміністрації, але найчастіше вони необхідні для схвалення вашого профілю.

Що писати про себе? Багато з цим не можуть. Не пишіть заїжджених штампів про бажання «створити сім'ю» і пошук «відносин, заснованих на взаємній повазі і любові». Це само собою зрозуміло!

Пишіть про те, що відрізняє вас від інших: наприклад, ви були професійною спортсменкою, закінчили університет з червоним дипломом або працюєте волонтером в притулку для бездомних тварин Пишіть про те, що відрізняє вас від інших: наприклад, ви були професійною спортсменкою, закінчили університет з червоним дипломом або працюєте волонтером в притулку для бездомних тварин. Навіть якщо ви всього лише вмієте готувати чудовий борщ, вкажіть це! Все, що завгодно, може бути вашої «родзинкою», яка дозволить вам швидко познайомитися з іноземцем, що мріють про сім'ю і розділяє ваші погляди на життя.

Якщо правила сайту дозволяють, пишіть про себе російською мовою. Якщо потрібні анкети тільки англійською, ви можете скористатися онлайн-перекладачем. Так, там будуть «ляпи» і помилки. Але потенційний «наречений» відразу побачить ваш рівень англійської мови.

До речі, почати вивчати іноземну мову найкраще ще до розміщення анкети на сайті. Втім, не пізно піти на курси і в той день, коли ви завантажте свої фотографії в клуб знайомств.

Завантаживши свою анкету і як мінімум 1-2 фотографії, не забудьте записати свій логін і пароль. Інакше як ви потім будете спілкуватися з цікавими чоловіками? Також упевніться, що профіль завантажився і знаходиться на модерації. Пам'ятайте, що якщо ваша контактна інформація невірна, ваша анкета може застрягти в черзі на схвалення надовго.

Зайдіть на сайт через кілька годин і подивіться, схвалений чи ваш профіль Зайдіть на сайт через кілька годин і подивіться, схвалений чи ваш профіль. Якщо так, ви можете починати ним користуватися. Якщо профіль не схвалений протягом 24 годин, перевірте повідомлення від адміністрації сайту. Можливо, їм потрібна від вас ще якась інформація. В цьому випадку, дотримуйтесь вказівок.

Якщо ваш профіль схвалений, тут же починайте самі писати чоловікам. Це дуже важливо! Жінки, які чекають, поки їм почнуть писати чоловіки, сильно знижують свої шанси познайомитися з іноземцем. Не бійтеся свого поганого англійського. Найважливіше - це бажання спілкуватися. Якщо воно є, все інше додасться!

Про що писати чоловікам? Почитайте профіль обранця, відзначте для себе цікаві вам факти його біографії і напишіть відповідь, спираючись на його анкету. Наприклад, «я згодна з вами, що чесність у відносинах понад усе» або «так само, як і ви, я обожнюю плавати і кататися на човнах», або просто запитаєте, як давно він на сайті і що він про нього думає. Можливих тем для початку знайомства існує мільйон! Тільки уникайте таких традиційно складних питань, як політика і релігія.

Як тільки встановиться контакт, запрошуйте чоловіка поговорити за допомогою програми Skype. Це зробить ваше спілкування більш реальним. Після кількох тижнів розмов і листування, запитаєте його думку про особисту зустріч. Якщо він не проти, скажіть, що у вас скоро відпустка, і ви можете знайти недорогий тур в межах 1000 доларів. Наприклад, поїхати в Таїланд або на Кіпр. Не соромтеся прямо сказати, що тільки якщо чоловік готовий оплатити вашу поїздку, ви могли б зустрітися вживу.

Більшість чоловіків бояться приїжджати до наших країн - колишніх республік СРСР Більшість чоловіків бояться приїжджати до наших країн - колишніх республік СРСР. Але вони із задоволенням зустрінуться десь ще. Тур вартістю до 1000 доларів для чоловіків-іноземців вважається недорогим. Особливо, якщо вони дійсно хочуть з вами зустрітися. Самі за тур не платіть! Якщо відчуваєте себе ніяково, запропонуйте заплатити 200-300 доларів з повної вартості, але обов'язково скажіть, що всю ціну цілком вашому гаманцю не осилити.

Врахуйте, що етап організації особистої зустрічі - це найскладніший етап для жінок, які хочуть познайомитися з іноземцем. Саме на ньому більшість «застряє». Найголовніше - не закохуватися в потенційного «нареченого», поки не познайомитеся наживо. Якщо чоловік не готовий навіть просто почати планувати вашу зустріч після 3-4 тижнів знайомства, шукайте когось іншого, а ще краще - відразу листуйтеся з 5-6 чоловіками. Якщо хтось злякається зустрічатися наживо (або не захоче платити за ваш тур), вам не доведеться починати з нуля.

Пам'ятайте, що знайомство з іноземцем реально тільки тоді, коли ви зустрілися особисто. Якщо чоловік після декількох тижнів листування «ще не готовий» говорити про зустріч, то він, швидше за все, ніколи не буде готовий. Шукайте іншого! Їх на сайтах знайомств тисячі: сотні нових чоловіків реєструються кожен день! І хтось із них шукає саме вас!

Щоб познайомитися з іноземцем і не відлякати чоловіка, не розповідайте про те, що ви шукаєте партнера для створення міцної сім'ї. Збережіть в таємниці і своє бажання завести дітей. Всьому свій час. Ці теми ви обов'язково піднімете після того, як дізнаєтеся один одного краще. Якщо ж ви з самого початку тільки й говорите про заміжжя, то виглядаєте, як ніби для вас ця зустріч - «остання спроба вийти заміж».

Ведіть себе невимушено і дійте за планом:

  1. Спочатку знайомство.
  2. Потім зустріч на курорті.
  3. Потім друга і третя зустріч (треба ж приїхати і подивитися, як він живе, яка ви господиня).
  4. Тільки після цього вже можна вирішувати, чи підходите ви один одному в якості «партнера на все життя».

Так, і ще маленька порада: не обов'язково зустрічатися тільки з одним-єдиним чоловіком. Ви можете побачитися з декількома (звичайно, не на одному курорті), а потім вибирати, хто з них краще за вами доглядає і краще до вас ставиться. Коли чоловік знає, що у вас є вибір, він починає набагато більше цінувати спілкування з вами. До речі, чим більше грошей і зусиль він вкладає у ваші відносини, тим важливіше ви для нього. Саме тому не треба платити самій за турпоїздку!

І не турбуйтеся, якщо ви не знайдете собі чоловіка-іноземця. Зрештою, ви зможете цікаво провести час і помандрувати по світу, адже познайомитися з іноземцем вам вже точно вдасться. Тому не кидайтеся на першого чоловіка, який вам напише, якщо він не відповідає всім вашим вимогам. Як кажуть англійці, «в море багато риби» (there is plenty of fish in the sea). І в море чоловіків-іноземців варто пошукати свого єдиного. Він там обов'язково є!

Удачі вам в пошуку!

Про те, як познайомитися з іноземцем, розповіла Олена Аверченко.

Чи треба мені говорити по-англійськи?
Де знайомитися?
Скільки це буде коштувати?
Тільки уявіть, скільки грошей ви витратите на подібне спілкування?
А хіба не це потрібно жінкам, які мріють познайомитися з іноземцем для серйозних стосунків?
І хто знає, можливо, ваша доля проживає в сусідньому місті?
Немає часу або грошей?
Що писати про себе?
Інакше як ви потім будете спілкуватися з цікавими чоловіками?
Про що писати чоловікам?

Новости