Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як оригінально відзначити день народження дитини? «М'який кінотеатр» в допомогу!

Гарна завдання: скласти розважальну програму, та при тому зуміти смачно нагодувати гостей. І, головне, щоб дітям було весело: це повинно йти в ногу з часом.

Слава богу, зараз час змінився, і організувати сімейне свято стало набагато простіше! Є прекрасні альтернативи проведення торжества (одні інших краше) для самих маленьких і трохи більший.
Слава богу, зараз час змінився, і організувати сімейне свято стало набагато простіше

Одне з таких місць - ТРК «Сімейний парк». Варіантів, як відзначити іменини, чим здивувати, чим поласувати і чим потім похвалитися більш ніж достатньо!
Одне з таких місць - ТРК «Сімейний парк»

Ось вам така пропозиція: «М'який кінотеатр».

Відвести своїх гіперактивних дітей і їх гостей в затишний зал - відмінне рішення!

До юним глядачам тут підійшли з великою увагою - ви завжди знайдете який фільм подивитися. Найкраще, якщо це буде пригодницький фільм, казка або мультик. Запропонуйте дитині кілька варіантів - нехай обирає сам. Безумовно, краще вибрати такий фільм, який ще ніхто не бачив. Але не біда, якщо хтось із дітей вже встиг його подивитися - від повторного перегляду кіно у веселій компанії однолітків навряд чи хто-небудь відмовиться.
До юним глядачам тут підійшли з великою увагою - ви завжди знайдете який фільм подивитися

Перед сеансом загляньте в кінобар: цукрова вата, морозиво і цікава іграшка складуть компанію дітям в перегляді обраного мультфільму.

Значних розмірів екран, великі широкі крісла в м'якому кінотеатрі здадуться дітям диванами, де так приємно потопати. Тут дитина повністю зануриться в світ фантазій кіно (особливо якщо це формат 3D), заряджаючись позитивними емоціями. Батьки ж можуть відпочити і набратися сил: варто пам'ятати, що після гарного мультфільму хлопці вибігають із залу пріободрённимі, готові до нових звершень.
Значних розмірів екран, великі широкі крісла в м'якому кінотеатрі здадуться дітям диванами, де так приємно потопати

А за новими звершеннями і подвигами можна куди завгодно! Хочеш - на екстрим-траси лізь, хочеш - на батутах стрибай. Провести свій день народження в дусі олімпійського або піратського квесту, пограти в лабіринті, на ігрових автоматах або в ігровій кімнаті з аніматором, а потім покуштувати смачну піцу - все до твоїх послуг, тільки скажи. Що, очі розбігаються? Так, це проблема вже іншого роду. Але ви вже знаєте з чого почати!

Що, очі розбігаються?

Новости