Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як купити тур на Кіпр в 2019 році: шукаємо гарячі путівки на Кіпр

  1. Розбираємося, що дешевше: тур на Кіпр або самостійна поїздка?
  2. Де знайти гарячий тур на Кіпр самостійно?
  3. Самостійний пошук туру на Кіпр: інструкція
  4. Спосіб 1. Шукаємо гарячі тури на Кіпр
  5. Спосіб 2. Напрямок тижні
  6. Спосіб 3. Календар низьких цін на путівки на Кіпр
  7. Спосіб 4. Самостійний підбір туру на Кіпр
  8. Дивимося деталі туру на Кіпр
  9. Бронюємо і купуємо тур на Кіпр
  10. Ще про Кіпрі на блозі

Відпочинок на Кіпрі - ідеальний спосіб провести літню відпустку. Можна, можливо поїхати на Кіпр самостійно , А можна купити тур пакет і позбавити себе від зайвого головного болю. Скрізь є свої плюси і мінуси, тому пропоную розібратися, чи завжди тур на Кіпр дорожче самостійної подорожі, і так чи багато переваг у самостійної поїздки перед тур путівкою? Відпочинок на Кіпрі - ідеальний спосіб провести літню відпустку

Зі статті ви дізнаєтесь:

Розбираємося, що дешевше: тур на Кіпр або самостійна поїздка?

Сподіваюся, вас не сильно здивував заголовок. Але тури дійсно можуть бути вигідніше самостійного подорожі, і не тільки якщо їхати кудись ненадовго або в кінці сезону.

У самостійну подорож хороша гнучкість і спонтанність, але не завжди цього хочеться. Іноді хочеться просто розслабитися, полетіти на два тижні кудись до моря, пити каву, дивитися в небо і слухати прибій ... У таких ситуаціях краще купити тур, ніж планувати самостійну подорож.

Спеціально для читачів Life-thai.com Тревелата дарує дисконтні промокодом:

LIFETHAI500 - знижка 500 рублів на тури від 10000 рублів
LIFETHAI1000 - знижка 1000 рублів на тури від 20000 рублів
LIFETHAI1500 - знижка 1500 рублів на тури від 30000 рублів

Знайти гарячий тур на Тревелате >>

Для прикладу будемо розраховувати поїздку на Кіпр на 2-х чоловік з вильотом з Москви.

Тури я зазвичай шукаю на level.travel : У них більше всіх гарячих пропозицій і відмінний календар низьких цін. Так що приступимо.

Найдешевший тур на Кіпр на 7 ночей обійдеться в 59 тис. Рублів. Сюди включено готель (2 зірки) з басейном (120 метрів до моря), переліт, трансфер з аеропорту і страховка.

Тепер на ці ж дати зберемо самостійну подорож.

самий дешевий переліт на Кіпр : 31814 руб. (Авіаперевізник «Перемога» тобто багаж не передбачений):

готель Boronia Hotel Apartments : 28 тис. Руб.

Руб

Страховка на Кіпр ( Ліберті на Черехапе ): 916 руб.

Страховка на Кіпр (   Ліберті на Черехапе   ): 916 руб

Разом самостійно подорож на Кіпр обійдеться в 61251 рубль. І це я ще не вважала за таксі з аеропорту в готель.

Як бачите, самостійно виходить трохи дорожче, ніж тур. Якщо повернутися до вибору туру на левел.тревел, то за 62 тис. Рублів на ті ж дати можна вже взяти тур з напівпансіоном.

Давайте я розповім, як знайти і купити дешевий тур на Кіпр самостійно.

Де знайти гарячий тур на Кіпр самостійно?

Що таке «гарячий тур»? Це тур, який туроператор не зміг продати в термін, і тепер тур продається з великою знижкою. Іншими словами, гарячий тур - це дуже вигідний тур.

На яких сайтах можна знайти гарячий тур самостійно? Я зазвичай шукаю тури на Левел.тревел, але є ще два сайти зі знижками на тури. Це Тревелата і Онлайн турс. Онлайн турс хороший тим, у них є розділ з ексклюзивними пропозиціями, які часом бувають дуже привабливими. Нижче посилання на кожен з сайтів:

Оскільки я віддаю перевагу Левел.тревел, то на ньому і буду показувати, як відбувається самостійне бронювання туру.

Самостійний пошук туру на Кіпр: інструкція

Знайти тур можна кількома способами: в палаючих турах, у напрямку тижні, через календар низьких цін або в ручну. Спочатку я покажу і поясню все способи як і де купити дешевий тур на Кіпр, а потім докладно зупинюся на тому, як забронювати тур на Кіпр без допомоги турагента. Все, що для цього потрібно, - інтернет.

До 13 серпня 2018 року використовуйте один з промокодом при оплаті туру на Левел-тревел :

LT-HAPPY-PEOPLE1 - 1000 ₽ на 1 дорослого;
LT-HAPPY-PEOPLE2 - 2000 ₽ на 2 дорослих;
LT-HAPPY-PEOPLE3 - 3000 ₽ на 3 дорослих;
LT-HAPPY-PEOPLE4 - 4000 ₽ на 4 дорослих.

Промокодом працюють для будь-яких турів з датою вильоту з листопад, грудень, січень, лютий.

Спосіб 1. Шукаємо гарячі тури на Кіпр

Отже, з чого починається пошук? З переходу за посиланням на сайт з палаючими турами →

В цьому розділі Левел-тревел зібрані пропозиції по всіх напрямах: від турів до Абхазії до турів в Ямайку. Щоб знайти гарячий тур на Кіпр, скористаємося фільтрами, які знаходяться зліва збоку:

Щоб вибрати кілька країн, просто натискаємо на них по черзі, і всі вони додадуться в фільтр.

У цих же фільтрах можна змінювати кількість ночей і зірковість готелю. Потрібно просто посувати повзунки і вибрати країну (натискаємо на неї), та список турів зміниться під вибрані параметри.

Все найвигідніші тури зібрані саме в розділі hot >> , а на цій сторінці >> є інструкція від самого Левел-тревел, як знайти кращу ціну на тур.

Щоб подивитися детальну інформацію про турі, який сподобався, тиснемо помаранчеву кнопку «Детальніше». Що робити далі, крок за кроком розписано трохи нижче в розділі «Дивимося деталі туру». Як забронювати вподобаний тур, читайте трохи нижче. А поки давайте подивимося підбірку гарячих турів на Кіпр, раптом щось сподобається?

Спосіб 2. Напрямок тижні

На Левел-тревел є ще одна класна штука. Називається напрямок тижні. Зазвичай на тури в країну, яка стає напрямком тижні, дається промокод з додатковою знижкою. Цей промокод вводиться на етапі оплати туру (див. Розділ « Самостійне бронювання туру »Нижче).

Для того, щоб дізнатися напрямок тижні, просто заходимо на головну Левел-тревел >>

Там висить великий банер під формою пошуку, його важко не помітити:

Там висить великий банер під формою пошуку, його важко не помітити:

Коли я писала статтю, напрямком тижні була Іспанія, і промокод Spaintime давав знижку на тури в Іспанію.

Спосіб 3. Календар низьких цін на путівки на Кіпр

Календар низьких цін - це скарб. Він дозволяє побачити, коли на тури найнижча ціна. Посилання на календар >>

Дивіться, купити тур на Кіпр у вересні і жовтні можна всього за 20 тисяч рублів! А адже погода в ці місяці на острові стоїть ще тепла.

Якщо нічого не підійшло, то переходимо на «важку артилерію»: шукаємо тур самостійно вручну.

Спосіб 4. Самостійний підбір туру на Кіпр

У пошуковій формі на головній сторінці левел-тревел → вводимо країну, кількість людей (в нашому прикладі, ми шукаємо тур на двох), дату вильоту і кількість ночей. При чому, можна вводити не країну, а конкретний курорт. Наприклад, не «Кіпр», а «Лімасол», «Пафос» або «Айя-Напа». Тиснемо кнопку знайти.

Тиснемо кнопку знайти

На сторінці з результатами пошуку тури відсортовані за ціною. Тобто спочатку найнижча ціна і по зростаючій. Гарячі тури позначені вогником:

Гарячі тури позначені вогником:

На сторінці зліва є цілий набір фільтрів, який допомагає швидко показати тільки тури «все включено» або тільки тури, у яких готель на першій лінії з піщаним пляжем.

На сторінці зліва є цілий набір фільтрів, який допомагає швидко показати тільки тури «все включено» або тільки тури, у яких готель на першій лінії з піщаним пляжем

Якщо сподобався якийсь тур, то можна подивитися пропозицію докладніше, натиснувши помаранчеву кнопку з ціною:

Якщо сподобався якийсь тур, то можна подивитися пропозицію докладніше, натиснувши помаранчеву кнопку з ціною:

Дивимося деталі туру на Кіпр

Відкриється сторінка з детальним описом туру, з фотографіями готелю і - що дуже важливо - з календарем цін на тур. Календар може заощадити вам пару тисяч рублів. У нашому прикладі, я шукаю тур на двох на Кіпр з вильотом 1 серпня, але левел-тревел каже, що якщо вилітати 2-ої серпня, то ціна туру майже на тисячу рублів дешевше:

У нашому прикладі, я шукаю тур на двох на Кіпр з вильотом 1 серпня, але левел-тревел каже, що якщо вилітати 2-ої серпня, то ціна туру майже на тисячу рублів дешевше:

Тепер залишається вибрати харчування і тип кімнати. Раджу брати хоча б сніданок. Кількома по варіанту з відповідним харчуванням і переходимо до бронювання.

Кількома по варіанту з відповідним харчуванням і переходимо до бронювання

Бронюємо і купуємо тур на Кіпр

На сторінці бронювання левел-тревел покаже вам деталі туру і запропонує ввести паспортні дані відпочиваючих. Якщо тур обраний правильно, то переходимо до заповнення даних:

Якщо тур обраний правильно, то переходимо до заповнення даних:

Важливо все правильно ввести і перевірити, перед тим, як поставити галочку біля «Я приймаю умови»:

Важливо все правильно ввести і перевірити, перед тим, як поставити галочку біля «Я приймаю умови»:

Якщо ви щось не так заповніть і помітите це до вильоту, обов'язково зателефонуйте в турагенство, щоб виправити неточність.

Нижче Левел-тревел пропонує застрахувати тур від скасування поїздки. Тобто якщо ви раптом не зможете поїхати, то вам повернуть гроші за поїздку. Я звичайно не беру цю страховку. Вона може стати в нагоді, якщо ви їдете в країну, у якій строгий візовий режим, і є шанс, що візу не дадуть.

Далі потрібно вибрати спосіб оплати. Левел-тревел пропонує навіть тури в розстрочку. Я зазвичай плачу банківською картою:

Я зазвичай плачу банківською картою:

Залишився останній крок перед тим, як тур буде заброньовано. Справа, над великою помаранчевої кнопкою, є маленька посилання «Є сертифікат або промо-код?»:

»:

Якщо ви летите у напрямку тижні, про який я розповідала трохи вище, то обов'язково тисніть на це посилання і в вікні введіть промокод (наприклад, Cyprustimes) і натисніть кнопку «Активувати код». Це дасть вам додаткову знижку:

Це дасть вам додаткову знижку:

Тепер можна тиснути велику помаранчеву кнопку «Забронювати» і оплачувати тур. Після оплати на пошту має прийти підтвердження, а на телефон - смс. Ура, можна збирати валізи! Перед вильотом обов'язково роздрукуйте документи, які прийдуть на пошту. Ось і все 🙂

Якщо щось незрозуміло чи залишилися якісь питання, з радістю відповім на них в коментарях.

Ще про Кіпрі на блозі

Якщо ви збираєтеся на Кіпр, то вам будуть цікаві і корисні інші статті про Кіпр на нашому блозі:

Привіт!
Мене звуть Тетяна, і я рада бачити вас на блозі «Життя непередбачуване!».
Я люблю подорожувати, а в блозі ділюся своїми враженнями, порадами та іншими корисними нотатками.

Сподобалася стаття? Поділіться їй!

Буду дуже вдячна, якщо ви оціните цю статтю:

Сайти, які допомагають мені:

  • Знайти дешеві авіаквитки - Aviasales і SkyScanner .
  • Заощадити гроші на готелі - RoomGuru .
  • Зняти квартиру у господаря - Airbnb .
  • Взяти авто в оренду в будь-якому аеропорту або місті - Rentalcars .
  • Знайти квитки на автобуси, пороми і потяги по Азії - 12go.asia .
  • Забронювати таксі з / в аеропорту - Kiwitaxi .
  • Купити вхідні квитки та екскурсії зі знижками - Klook .
  • Знайти екскурсії від місцевих жителів - Tripster .
  • Вибрати Турстраховки - Instore.travel і Cherehapa .
  • Знайти тур за найкращою ціною - Travelata і Level.Travel .

Ще цікаві статті про подорожі:

Розбираємося, що дешевше: тур на Кіпр або самостійна поїздка?
Де знайти гарячий тур на Кіпр самостійно?
Скрізь є свої плюси і мінуси, тому пропоную розібратися, чи завжди тур на Кіпр дорожче самостійної подорожі, і так чи багато переваг у самостійної поїздки перед тур путівкою?
Де знайти гарячий тур на Кіпр самостійно?
Що таке «гарячий тур»?
На яких сайтах можна знайти гарячий тур самостійно?
А поки давайте подивимося підбірку гарячих турів на Кіпр, раптом щось сподобається?
Справа, над великою помаранчевої кнопкою, є маленька посилання «Є сертифікат або промо-код?
Сподобалася стаття?

Новости