Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

AI RoboForm

13 років тому 17 жовтня 2006 о 10:49 245

Нещодавно до мене звернулася читачка журналу, яка просила допомогти розшукати гідну програму для автозаповнення форм на сайтах. Працює дівчина в рекрутинговому агентстві і дуже просить допомогти з функціональної програмою-роботом, яка допомогла б полегшити щоденну роботу з розміщення вакансій на сайтах. До речі, вона ж написала і про те, що описана мною колись програма "Кеш" (ведення домашнього бюджету) допомагає їм тепер з чоловіком економити гроші, не кажучи вже про те, що їм доводиться купувати по два номери нашого журналу, щоб не побитися в момент читання за важливі для них абзаци і пропозиції. Ось такий кардинальний спосіб.

Зізнатися, коли я описую якийсь вже дуже "вузький" софт такого типу, як той же "Кеш", я знаю, що, природно, не всі настільки скрупульозно й розважливі, щоб займатися веденням домашньої бухгалтерії або, наприклад, підраховувати, скільки годин на добу вони витрачають на сон, їжу і розваги. Однак підозрюю, що не всіх цікавить тільки софт системний, мережевий або мультимедійний. Ви сигналізуйте частіше в своїх листах, мені буде легше, а вам корисніше.

Тепер, власне, до справи.
AI RoboForm (1,2 Мб) розробники любовно забезпечили коментарем "with some serious Artificial Intelligence inside". Щоб повірити в це, програму потрібно завантажити, покористуватися пару тижнів, здивуватися "чого придумали", потім спробувати зрозуміти, навіщо саме вам це потрібно, потім, не зрозумівши, деінсталювати, а потім знову встановити. Приблизно в такій послідовності і відбувалася наша з нею взаємна любов, тому що, влаштувавши AI RoboForm важкі випробування хоча б один раз, хочеться залишити її на комп'ютері, ну ... хоча б для краси.

Ті чарівні місця, куди AI RoboForm зберігає паролі (логін на сайт програма присвоює сама) і поля інтернет-форм, називаються "інфокарти"; інформація для заповнення реєстраційних форм береться програмою з "Персона" - тут містяться персональні дані, розбиті за категоріями (ну, наприклад, софт, покупки в інтернет-магазинах, замовлення таксі, робота, будинок і т. п.). Після інсталяції програми в браузері з'являється надбудова, де відображені всі головні елементи AI RoboForm, - дуже зручно.

А тепер найголовніше - увагу, барабанний дріб - розробники програми поважають користувачів, тому не тільки програму забезпечили російськомовним інтерфейсом (перемикається в процесі інсталяції), але і помістили закладку на сайті - посилання на майже повністю перекладений на російську мову хелп-файл ( "Мануал і ЧаВо ").

До речі, і сам сайт майже повністю переведений на російську мову, точніше, переведені деякі елементи, яких, втім, більш, ніж достатньо, щоб зрозуміти, навіщо взагалі потрібні такого роду програми, і повністю усвідомити всю красу цієї програми зокрема. Тому я просто дам посилання на "рідний, російський", а ви самі будете вникати і розбиратися. Будь ласка - www.roboform.com/ru , www.roboform.com/ru/manual.html#passcards .

Новости