Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

10 правил оренди житла в Таїланді

  1. Правила зняття житла в Таїланді
  2. На що звернути увагу при оренді житла
  3. Спілкування з власниками

Давайте розберемося, як правильно зняти житло в Таїланді і при цьому не залишитися з носом. Адже через незнання можна витратити купу часу, грошей і нервів. Нижче наведена інформація вам дасть основні навички зняття житла. І так ...

Правила зняття житла в Таїланді

1. Заздалегідь забронюйте готель в Таїланді на тиждень, щоб було, де зупинитися для пошуків. Будьте в курсі, якщо ви вирішите приїхати в Тай в пік сезону і без броні, вам потрібна неймовірна удача, щоб знайти житло.

2. До приїзду, добре вивчіть райони курорту ( карти курортів Таїланду ), Пляжі і острови, де збираєтеся зупинитися. Чим краще ви будете знати місцевість, тим менше шансів у вас буде заблукати і відповідно, швидше знайти житло.

3. Візьміть в оренду байк або автомобіль, а краще байк, так як автомобілі на тайських островах і провінційних містах не так популярні, так і дороге це задоволення. На байці ви заощадите величезну масу часу в пошуку житла. правильна оренда байка в Таїланді , Це вже окрема тема.

4. У пошуках оренди житла в Таїланді, катайтеся не тільки по головним дорогам, заїжджайте в усі закутки, повороти, навіть якщо вам здасться, що там немає нічого путнього. Саме якраз у таких місцях воно і є. А також запитуйте інформацію у місцевих тайців , Часом вони знають непогані варіанти. До речі, останнім часом став популярним спеціальний сайт для бронювання житла Airbnb , За допомогою якого можна забронювати житло у того ж приватника, тільки через інтернет.

5. Якщо ви вже знайшли потрібне вам житло в Таїланді, будьте готові, що господарі можуть попросити залишити гроші в заставу за 1-2 місяці, а ще й запорука за можливе вами зіпсовані предмети побуту, як правило, якщо ви за цей час нічого не ламаєте, ці гроші повертаються.

Якщо ви вже знайшли потрібне вам житло в Таїланді, будьте готові, що господарі можуть попросити залишити гроші в заставу за 1-2 місяці, а ще й запорука за можливе вами зіпсовані предмети побуту, як правило, якщо ви за цей час нічого не ламаєте, ці гроші повертаються

Ось такий будинок в Таїланді можна зняти всього за 30000 бат в місяць

На що звернути увагу при оренді житла

1. Вартість комунальних послуг. Комунальні платежі в Таїланді можуть помітно відрізнятися залежно від курорту, провінції, близькості до моря, класу житла.

2. Наявність інтернету. Якщо вам важливий інтернет в Таїланді , То при пошуку житла, обов'язково уточнюйте цей пункт. Уточніть його якість, якщо в будинку підключений один роутер на всіх мешканців або ваш будинок до нього розташований не так близько, швидкість передачі даних вас не потішить. Також поцікавтеся, чи можна буде до вас провести виділену лінію. У цьому випадку швидкість буде достатня, але можливо вам доведеться за все це задоволення заплатити відразу за рік.

3. Зміна білизни, прибирання, тощо. При оренді житла в Таїланді, уточніть, чи входять у вартість ці послуги, якщо вони для вас важливі.

4. Цвіль. При огляді приміщення, заглядайте в різні темні місця, шафи, принюхується. Цвіль важко виводиться, тим більше вона може виявитися на ваших речах.

5. Кондиціонер і ін. Побутові прилади. Не забудьте запитати про наявність кондиціонера, чайника, пральної машини, плити, ванни та інше ще до підписки договори з оренди житла. Ці прилади повинні бути хоча б на території будинку, крім кондиціонера, звичайно, бажано, щоб він був саме у вас.

Після оренди житла, можете починати пошуки роботи в Таїланді. А також раджу ознайомитися зі статтею " Як не втратити гроші на відпочинок ".

Спілкування з власниками

При оренді житла в Таїланді дуже важливо знати англійську мову . Так як, якщо через його незнання, у вас не вийде домовитися про ціну і інші нюанси (якщо ж ви, звичайно, не орендуєте у росіян в Таїланді ), А також не зможете зрозуміти відповідь, готуйтеся до сюрпризів після заселення. В іншому випадку краще звернутися в спеціальні російськомовні контори. Але врахуйте, що доведеться переплатити пару тисяч бат.

Новости