Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Samsung Galaxy S8 нищівно рухнув в ціні так сильно, як тільки міг

Ще в квітні минулого року в продаж по всьому світу, в тому числі в Росії, вступив смартфон під назвою Samsung Galaxy S8, який представляє з себе мобільний пристрій топового рівня, оснащене за останнім словом техніки. Цей апарат хотіли купити дуже багато, тому як він був і залишається одним з кращих телефонів на базі Android, проте багато хто був змушений відмовитися від ідеї його покупки через занадто високу вартість, адже на старті продажів за нього потрібно було викласти 54 990 рублів.

Як вдалося з'ясувати виданню AKKet.com, смартфон Samsung Galaxy S8 нищівно рухнув в ціні так сильно, як тільки взагалі міг. Тепер купити цей апарат у версії з 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш-пам'яті можна вдвічі дешевше, ніж раніше. Зокрема, мобільний пристрій реалізують за 27 990 рублів, тобто по вкрай доступною ціною. На вибір покупців є цілих шість кольорів, в число яких увійшли червона, блакитна, золотиста, рожева, фіолетова і звичайно ж чорна.

За зниженою ціною флагман компанії Samsung зразка 2017 року продають десятки магазинів, деякі з яких навіть обіцяють офіційну гарантію від виробника в РФ. Чи так це насправді - слід уточнювати при покупці особисто в кожному конкретному випадку. Цей мобільний пристрій може похвалитися модулем NFC, завдяки чому апарат можна використовувати для оплати покупок через платіжну систему Samsung Pay. Корпус із захистом від води IP68 забезпечує можливість занурень на глибину до двох метрів.

В іншому, смартфон оснащений 5,8-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +), восьмиядерна процесором Exynos 8895 з тактовою частотою 2,3 ГГц, 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ ПЗУ, слотом для карт пам'яті microSD до 512 ГБ включно, 12 Мп основною і 8 Мп фронтальною камерами, роз'ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, підтримкою одночасної роботи з двома SIM-картами, модулями Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, A-GPS, 4G VoLTE і NFC, а також акумулятором ємністю 3000 мАг з підтримкою швидкої зарядки.

Дізнатися про те, як купити Samsung Galaxy S8 за мінімальною ціною в Росії, можна тут .

Приєднуйтесь до нас в Twitter , Facebook , ВКонтакте , YouTube , Google+ і RSS щоб бути в курсі останніх новин зі світу технологій майбутнього.

Новости