Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Криму пояснили масовий інтерес українських туристів

Фото: ПГ / Олексій Васильєв

Українські туристи їдуть до Криму за комфортабельним відпочинком, а також, щоб своїми очима побачити Кримський міст. Про це РІА Новини" розповів глава комітету парламенту республіки по санаторно-курортного комплексу і туризму Олексій Черняк.

«Після відкриття моста президентом Росії Володимиром Путіним багатьом захотілося поїхати подивитися на це масштабне спорудження», - зазначив він.

За словами Черняка, українці також оцінили комфортабельні умови відпочинку в Криму, яких не знайдеш на курортах України. Він підкреслив, що працює «народне радіо», коли побували на півострові люди розповідають про хороший відпочинок.

У п'ятницю керівник Федерального агентства з туризму (Ростуризм) Олег Сафонов розповів про активне зростання турпотоку до Криму з України. Цього літа за станом на даний час на півострові відпочили 806 тисяч українців, зазначив він.

Глава Ростуризму також пов'язав зростання турпотоку до Криму з запуском моста через Керченську протоку. Крім того, він назвав такі чинники, як введення нового аеровокзального комплексу аеропорту Сімферополь, зниження цін в готелях і хороша погода.

«Був введений в експлуатацію новий чудовий аеропорт. Побудований міст, не підвищувалися ціни на обслуговування. Також були хороші погодні умови », - наводить слова Сафронова ТАСС.

Кримський міст - найдовший в країні (19 км), він пов'язує півострів з Краснодарським краєм. Президент Росії Володимир Путін відкрив автомобільну частину моста 15 травня, рух було запущено 16 травня. На мосту постійно оновлюються рекорди трафіку . Останній був встановлений 13 серпня (понад 33 тисяч авто в обидві сторони).

Новости