Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«АІС» поставить Міністерству охорони здоров'я України партію автомобілів швидкої медичної допомоги

Група компаній «АІС» стала одним з переможців тендеру на поставку Міністерству охорони здоров'я України автомобілів швидкої медичної допомоги Група компаній «АІС» стала одним з переможців тендеру на поставку Міністерству охорони здоров'я України автомобілів швидкої медичної допомоги. У сфері санітарного транспорту автомобілі ГАЗ є безперечними лідерами за масовістю застосування і відрізняються рядом незаперечних переваг, які виділяють їх серед багатьох конкурентів.

Швидкі допомоги на базі ГАЗ активно вже багато років використовуються по всій Україні і зарекомендували себе в ролі надійних авто. Автомобілі не поступаються аналогам серед іномарок, але перевершують їх у вартості обслуговування, ремонтопридатності і в експлуатації. І всі ці переваги Газель Бізнес знайшли втілення в автомобілях швидкої допомоги, розроблених на їх базі.

Автомобілі, які будуть поставлені МОЗ, відносяться до типу А2 і призначені для доставки в лікарню пацієнта, який не потребує інтенсивної медичної допомоги в дорозі. Дуже важливо створити комфортні умови перевезення пацієнтів, тому салон автомобіля має термо- і шумоізоляцію всіх поверхонь, пластикові панелі бічних стінок, покриття для підлоги з гідроізоляцією швів, опалення салону, що працює від системи охолодження двигуна.

Сучасні автомобілі ГАЗель Бізнес мають ряд значних відмінностей від своїх попередників: двостороння оцинковка кузова (гарантія на кузов становить 5 років або 150000 км пробігу), потужний економічний дизельний двигун американської фірми CUMMINS (витрата дизельного палива від 8,5 л), комплектуючі від світових виробників запчастин та ін. Відмінною рисою автомобілів швидкої допомоги на базі ГАЗ також є те, що комплектується електричним диференціалом, що блокується ELocker Eaton. Система ELocker була розроблена для експлуатації в суворих кліматичних і дорожніх умовах, даючи можливість водієві повністю заблокувати вісь для збільшення зчеплення коліс з дорогою. Таким чином, можна виділити основні переваги автомобілів швидкої допомоги на базі ГАЗ перед рядом конкурентів:
- доступна ціна;
- адаптація до українських доріг і кліматичних умов;
- налагоджена система гарантійного і сервісного обслуговування в кожній області України;
- доступність запасних частин і їх присутність в кожному автомагазині.

Таким чином, можна виділити основні переваги автомобілів швидкої допомоги на базі ГАЗ перед рядом конкурентів:   - доступна ціна;   - адаптація до українських доріг і кліматичних умов;   - налагоджена система гарантійного і сервісного обслуговування в кожній області України;   - доступність запасних частин і їх присутність в кожному автомагазині

Все це зробило автомобілі швидкої медичної допомоги на базі ГАЗ найпопулярнішим і найдоступнішим транспортним засобом в мережі вітчизняних лікувальних установ.

Автомобілі також укомплектовані якісним обладнанням. Так, в оснащення швидкої допомоги Газель Бізнес входять: основні носилки (KARTSANA SL, Іспанія), приймальний пристрій для носилок (KARTSANA SL, Іспанія), крісельні носилки (KARTSANA SL, Spain), плащові носилки (Spencer Italia srl, Італія), шийна і верхнеспінное пристрій іммобілізації (SpencerItaliasrl, Італія), портативний кисневий балон (HERSILL SL, Іспанія), дефібрилятор (ZOLL AED Pro, США), сумка для невідкладної допомоги (HERSILL SL, Іспанія) і ін.

Директор ТОВ «ВО« Авто - Холдинг »Сергій Попков зазначив:« Для оснащення автомобілів швидкої допомоги було відібрано найкраще медичне обладнання від провідних світових виробників, яке відповідає тендерній документації, а всі технологічні процеси по виробництву проходили при чіткому дотриманні норм Національного стандарту України ДСТУ 7032 : 2009 для автомобілів швидкої медичної допомоги ».

За словами директора ДП «Політехмед» МОЗ України Ростислава Картавцева «АІС не вперше постачає санітарний транспорт для українських медиків. Ці автомобілі завжди відрізнялися підвищеною надійністю і легкістю в експлуатації. Але вимоги в МОЗ до авто і обладнання дуже високі і правила приймання для всіх постачальників єдині. Тому, експертизу автомобіля протягом 10 днів будуть проводити фахівці держпідприємства і незалежні експерти. Далі швидка допомога на базі Газелі буде проходити випробування на українських дорогах, в умовах максимально наближених до реальної роботи бригад екстреної медичної допомоги: вивчатимуться технічні характеристики транспорту та обладнання, зручності знаходження в салоні лікарів і пацієнтів ».

Далі швидка допомога на базі Газелі буде проходити випробування на українських дорогах, в умовах максимально наближених до реальної роботи бригад екстреної медичної допомоги: вивчатимуться технічні характеристики транспорту та обладнання, зручності знаходження в салоні лікарів і пацієнтів »

Відзначимо, що Група компаній «АІС» має багаторічний досвід роботи з корпоративними поставками, адже компанія неодноразово виконувала поставки як для комерційних, так і для державних компаній, в тому числі і автомобілів медичного призначення. «АІС» має власне підприємство з переобладнання автомобілів. Виробничі потужності дозволяють виробляти близько 4000 од. на рік. З 2007 року налагоджено серійний випуск автомобілів швидкої медичної допомоги на базі автомобілів бренду ГАЗ, технічні умови дозволяють виробляти АСМП типу А1, А2 і в повній відповідності до Національного стандарту України ДСТУ 7032: 2009.

Більш детальну інформацію про автомобілі ГАЗ можна дізнатися на сайтах www.gaz.ua , www.ais.ua , А також за телефоном інформаційної лінії Групи компанії «АІС»: 0-800-500-205 (безкоштовно з усіх стаціонарних телефонів України).
ГАЗ в YouTube
ГАЗ на Facebook

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Новости