Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кесарія Абрамідзе представить Грузію на конкурсі краси трансгендерів Miss Trans Star International 2018

  1. «Успішно пройдено кастинг, мені прийшов вітальний лист, я - офіційний представник Грузії на Міс Світу»,...
  2. Miss Trans Star International проводиться з 2010 року. Вперше конкурс пройшов в Іспанії, в Каталонії.

ТБІЛІСІ, 8 березня - Новини-Грузія

ТБІЛІСІ, 8 березня - Новини-Грузія. Відома в Грузії модель-трансгендер Кесария Абрамідзе представлятиме Грузію на конкурсі краси трансгендерів Miss Trans Star International 2018. Про це Абрамідзе повідомила на особистій сторінці в фейсбуці, де розмістила офіційний лист від організаторів конкурсу.

«Успішно пройдено кастинг, мені прийшов вітальний лист, я - офіційний представник Грузії на Міс Світу», - написала Абрамідзе.

«Успішно пройдено кастинг, мені прийшов вітальний лист, я - офіційний представник Грузії на Міс Світу», - написала Абрамідзе

«Вітаємо, ви будете представляти вашу країну на Miss Trans Star International 2018. Ми раді повідомити, що ви прийняті в нашу сім'ю. У найближчі дні наша організація зв'яжеться з вами і представить більш повну інформацію, а зараз можете повідомити всім, що ви є офіційним представником вашої країни на Конкус », - йдеться в листі організаторів конкурсу.

წარმატებით გავიარე კასტინგი, მოსალოცი წერილი მომივიდა ოფიციალური წარმომადგენელი ვარ საქარათველოს სახელით მის მსოფლიოზე 🤗

Gepostet von Kesaria Abramidze am Dienstag, 6. März 2018

Miss Trans Star International проводиться з 2010 року. Вперше конкурс пройшов в Іспанії, в Каталонії.

Конкурс краси «Інтернаціональна міс Транс» багато в чому повторює традиційні жіночі конкурси. Представники трансгендерного спільноти змагаються за корону і великий грошовий приз.

Всі учасники проходять кілька стадій відбору та їх оцінює професійне журі. В ході змагань вони повинні постати перед суддями в різних сукнях, а також пройти конкурс бікіні. Всі ці етапи передує тривала підготовка і хореографічні майстер-класи.

Як правило, найбільше конкурсантів прибуває з Бразилії, але серед учасників також досить багато представників різних країн, включаючи Росію.

Трансгендерність - це розбіжність гендерної ідентичності людини з приписаним при народженні підлогою. Деякі трансгендерні люди ідентифікують себе з підлогою, протилежним приписаного і навіть придумують власний підлогу.

Новости