Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Профілактика гаджет і інтернет залежності

В силу психолого-вікових особливостей, відсутність критичного мислення, інтелектуальної незахищеності, діти безпосередньо відчувають на собі вплив інформації, що виливається у величезних обсягах на незміцнілу дитячу свідомість, шляхом комп'ютерних ігор, соціальних мереж, відеокліпів, художніх фільмів різних відеороликів, доступ до яких відкриває інтернет .

Таким чином, з метою профілактики інтернет і гаджет залежності, запобігання вступу дітей в різні «групи смерті» фахівці ОГБУСО «КЦСОН ехіріт-Булагатского району» 5 березня 2018 роки провели інформаційне заняття для учнів 8-11 класів МОУ Булусінская ЗОШ. Захід пройшов цікаво і плідно, в рамках діалогу хлопці обговорили різні види інформаційної залежності. Також підлітки дізналися про загрозу, що виходить від інтернету і зокрема від різних груп і співтовариств, що схиляють дітей до небезпечних суїцидальних ігор. За підсумками заходу фахівцем із соціальної роботи Дмитрієвої Л.І. надані консультації щодо забезпечення дітей літнім відпочинком та оздоровленням. Школярам вручені буклети: «Гаджет-залежність», «Безпечний інтернет - дітям», «Адаптація дитини в таборі», «Як вибрати табір?».

Post Views: 59

Школярам вручені буклети: «Гаджет-залежність», «Безпечний інтернет - дітям», «Адаптація дитини в таборі», «Як вибрати табір?

Новости