Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Школа Таро. Центр «ЕРЦГАММА»

  1. Курс "Астропсіхологіческое Таро" , Від психології до передбачення.

Запрошуємо в світ пізнання себе і своїх можливостей, через вивчення карт Таро, що є джерелом знань і мудрості Запрошуємо в світ пізнання себе і своїх можливостей, через вивчення карт Таро, що є джерелом знань і мудрості. Кожна карта є ключем до багатьох дверей, відкриваючи які, ви отримаєте доступ до відповідей на багато питань.

Таро - це дивовижний світ. Найчастіше, застосування карт Таро зводиться до ворожильна аспекту, при цьому, не береться те, що спочатку Таро не призначалися для цих цілей. Таро - це закодований джерело всіх Вселенських знань. Це джерело мудрості. Значно пізніше карти стали застосовуватися в грі, а потім і в ворожінні. І зараз часто, коли людина чує про Таро, виникає асоціація з ворожінням. Таро - це інструмент, який можна використовувати по-різному. І тут уже більше значення буде мати саме те, в чиїх руках знаходиться цей інструмент.

Що таке Таро? Детальніше"

Наші програми по Таро предназназначени для тих, хто хоче розкрити свій потенціал, розвинути інтуїцію, зрозуміти себе і навколишній світ, поліпшити якість життя, навчитися вирішувати, що виникають проблеми. Що таке зовнішня ситуація? Це відображення нашого внутрішнього стану. Зовнішнє притягує внутрішнє. Енергії взаємодіють між собою, щоб змінити щось зовні, потрібно змінити себе. Змінюючись сам, людина змінює навколо себе і простір.

Ми будемо вивчати Таро, як систему, що містить закони і принципи Всесвіту. таро - це книга знань; банк даних, що містить відповіді на всі питання, що виникають в житті людини, як в минулому, так і в майбутньому. Але будь-який банк має свій шифр, ключ і сейф. Саме таким сейфом є ​​сама колода карт, шифр - зображення, картинка, а ключ - це вміння і навички, які вимагають розвитку і практичного застосування.

таро - багатогранний інструмент, шрифт якого кожен читає в контексті власних програм, установок - суб'єктивне бачення. Щоб читати карти більш об'єктивно, потрібна точка опори. Цією точкою опорою в картах Таро, як системи, є першооснови, з якими ми будемо знайомитися, і отримувати інформацію з банку даних таким, яким воно є. У подальшій практиці, такий підхід сприяє роботі з будь-колодою, незалежно від спрямованості. Головне - вміння читати шрифт і користуватися ключами.

Двоїстість пізнання Таро. Детальніше""

Курс "Астропсіхологіческое Таро" , Від психології до передбачення.

Курс для тих, хто хоче пізнати Таро як систему, хто хоче навчитися бачити і розуміти основи формування нашої реальності, для того, щоб навчитися змінювати те, що може бути змінено Курс для тих, хто хоче пізнати Таро як систему, хто хоче навчитися бачити і розуміти основи формування нашої реальності, для того, щоб навчитися змінювати те, що може бути змінено.

Базовий рівень, мета якого - напрацювання практичних знань і умінь роботи з картами Таро, як для себе, так і в консультаційній практиці. Системний підхід. Навчання з нуля. Навчання проводиться на колодах: Райдера і "МІСТЕРІЯ ТАРО".

Тривалість курсу 10 місяців.

Викладачі базового курсу:

Галина Іванівна Нікульнікова - керівник Центру.

Галина Іванівна Нікульнікова   - керівник Центру

Тих, хто хоче поглибити свої знання Таро, стати професійним Таролог, запрошуємо в авторську школу поглибленого вивчення Таро «МИСТЕЦТВО Таролог». Детальніше""

Шлях в нашу школу професійного таро починається ТІЛЬКИ з базового курсу "АстроПсіхологіческое Таро". При наявності базових знань - з другого ступеня. Зважайте на те, у нас СИСТЕМНИЙ підхід до таро, який набагато глибше, ніж просто вивчення Арканов і їх значень. Тому багато учнів, пройшовши навчання в інших школах, починається шлях поглиблення саме з базового курсу. Якщо ви вивчали таро самостійно, то тільки з базового курсу!

На магічні практики і поглиблені програми можна потрапити ТІЛЬКИ при навчанні з першого ступеня!

Повна програма навчання: Повна програма навчання:

1 щабель - базовий: курс "АстроПсіхологіческое Таро" . Сертифікація.

2 ступінь - спец курс по колоді "МІСТЕРІЯ ШЛЯХИ". корінь Таро . Сертифікація: таролог-консультант (базовий курс обов'язковий!).

3 ступінь - Прогностика, діагностика, корекція: програма по Аркан - кодами Долі. Знайомство з Методами Розрахункової Таролог. Поглиблена предсказательная практика і знайомство з корекціями. Після закінчення 2 Сертифікату: офіційний дозвіл на використання методів МРТ і Сертифікат: Майстер Таро 1 ступені.

4 ступінь - Магічна і енергетична робота: спец програма "Таємниці Сефірот". сефіротіческого Магія . Розвиток магічних навичок і умінь. Сертифікація: Майстер-Таро 2 ступені (обов'язково: проходження 3 ступені і присвят)

5 ступінь - Кармічні корекція: програма "КармоАналіз". Енергетична Голограма. Трансформаційні техніки зміни реальності. Сертифікація: Майстер Таро 2 ступені.

6 щабель -ритуальні практики роботи з таро. Спец-програма "Тайноведенія" . Спецкурс для присвячених. Закрита міні-група. Диплом Магістра Таро

  • Також, у нас проводяться додаткові факультативні заняття по напрацювання навичок читання карт на різні теми: відносини, бізнес, здоров'я, психологічний розвиток і інші. Детальніше". Для всіх учнів школи, починаючи з другого ступеня.
  • проводяться тренінги по психологічної та енергетичної роботі з Арканамі Таро. Психомагія Таро. Участь у тренінгах, так само, можливо з другого ступеня.
  • Для поглиблення знань та напрацювання практичних навичок роботи в кармічну аналізі, проводяться семінари на різні теми. ЕнергоТаро. КармоКоррекція. Участь можливо після проходження третього ступеня.

ПРОГРАМИ: ПРОГРАМИ:

Що таке Таро?
Що таке зовнішня ситуація?

Новости