Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Прикмети за місячними у дівчини

  1. Правила тлумачення
  2. Розшифровка дня тижня
  3. Передбачення по годинах
  4. Значення кожного дня
  5. комбінування чисел
  6. Чого не можна робити
  7. Стригти або не стригти

Колись будь-яка дівчина точно знала, чи чекає її в наступному місяці любов та радість чи доведеться добре і без користі поклопотатися. Невже і справді, в прадавні епохи все жінки були відьмами? Нічого подібного, вони просто вміли грамотно тлумачити прикмети по місячним і не більше.
Сьогодні дізнатися прогноз на день, тиждень або місяць можна різними способами. Але, на жаль, найчастіше ці передбачення виявляються порожніми і марними. Так чому б не використовувати народні прикмети під час місячних, перевірені не одним жіночим поколінням і не впізнати свою долю на найближчий місяць?

Правила тлумачення

Колись будь-яка дівчина точно знала, чи чекає її в наступному місяці любов та радість чи доведеться добре і без користі поклопотатися

Прикмети за місячними

Перш ніж починати ворожіння, слід врахувати, що народні прикмети по місячним працюють виключно при дотриманні спеціальних правил:

  1. Тлумачення прикмет і повір'їв, пов'язаних саме з місячними, дозволяє отримати загальне уявлення про основні події тільки одного наступного місяця.
  2. Для отримання найбільш точного результату слід використовувати відразу кілька методів.
  3. Ворожіння роблять в перший день місячних і тільки один раз в поточному циклі.
  4. Отриманими відомостями, особливо хорошими не рекомендується ділитися з подружками.

Важливо: Ворожіння по місячним на ранніх термінах вагітності цілком можна розглядати як прогноз на найближчий рік.

Розшифровка дня тижня

Взагалі про місячні існує безліч прикмет, але для ворожіння використовується лише час доби, відповідне початку менструації, а також день тижня і дата календарного місяця.

Для початку слід розглянути прикмети по місячним по днях тижня:

  1. Якщо «ці» дні почалися на понеділок, то зберіться з силами. Настають нервові дні, наповнені переживаннями і занепокоєнням. Однак є велика ймовірність, що клопоти здадуться вам приємними і будуть пов'язані з чимось хорошим.
  2. Кровотеча, що почалося у вівторок, символ вдалих починань у всьому. Без сумнівів міняйте те, про що раніше тільки мріяли. Знайомтеся з новими людьми, ходите по магазинам, починайте нові проекти. Фортуна благоволить до вас.
  3. Досить підступним днем ​​вважається середу. Якщо чергові жіночі дні почалися в середу, то поспіх ваш найнебезпечніший противник. Тому не поспішайте робити висновки і діяти без попереднього роздуми. Думайте, шукайте знаки, слухайте інтуїцію.
  4. Місячні, які застигли в четвер, попереджають про гостях, вечірках і застіллях. Будьте готові до несподіваного візиту або самі підготуйтеся відвідати когось.
  5. Місячні, які почалися в п'ятницю, гарантують досить насичений місяць з незвичайними ситуаціями і несподіваними подіями. Правда, заздалегідь сказати будуть вони добрими чи поганими важко. Шукайте додаткові підказки.
  6. Якщо до початку критичних днів настала субота, то це найкращий варіант. Вам уготовано приємна подія в особистому житті. Крім того можна загадати бажання. Вважається, що воно неодмінно здійсниться.
  7. Неділя найзагадковіший день для отримання прогнозів. Точніше, прийдешні події обов'язково будуть світлими і позитивними, але якій області вони торкнуться - велике питання.

Передбачення по годинах

значення циклів

Як стверджують народні прикмети по місячним - час доби, коли почалася кровотеча, має особливий сенс.

  • Найкраще, якщо подія сталася за часом рано вранці або в першій половині дня до 11 годин. Цей період вважається найбільш благополучним і дарує не тільки відмінний настрій, але нове любовну пригоду, зустріч з дорогими людьми і приємне спілкування.
  • Якщо перші ознаки менструації застали вас до початку обіду і до 16 годин вечора, то прийдешній місяць буде відносно рівним і спокійним. Не варто чекати чогось чудового, але і поганого не трапиться. Однак бажано частіше слухати власну інтуїцію, щоб не наробити дурниць і не прийняти поспішних рішень.
  • Якщо місячні починаються увечері аж до 23-ї години, то готуйтеся до нудьги і зневіри. Весь місяць вас буде нести хвиля безпричинного смутку і тяжких роздумів.
  • Жіночі критичні дні, які почалися в нічні години, обіцяють погані новини, розлуку з коханим і самотність. Втім, переживати не варто, все це триватиме лише кілька тижнів. А вільний від любові і спілкування час можна використовувати для роздумів і планування.

Найгірше, якщо початку менструації супроводжує повний місяць. Ні, нічого поганого з вами не трапиться, але оточуючі можуть запідозрити в зв'язку з темними силами і чаклунстві. Хоча, є шанс лише один місяць побути відьмою і попрактикуватися в магії.

Важливо: До речі, затримка місячних на пару-трійку днів, хоча і входить в ранні ознаки вагітності, але не завжди її гарантує.

Можливо, Вищі сили просто підганяють обставини під вашу долю. Те ж саме можна припустити, якщо місячні ранні і явно несподівані.

Значення кожного дня

І тепер розглянемо наступну прикмету: початок місячних випадає на певну дату календаря.

  • 1 - Вдалий і світлий місяць з перспективами і можливостями.
  • 2 - Якась особистість буде дратувати і злити вас.
  • 3 - Настають безперервні сварки і лайка. Причому наслідки можуть виявитися надзвичайно поганими, і навіть дріб'язкова сварка може привести до розриву. Особливо, якщо календарна дата припадає на п'ятницю або середу.
  • 4 - Готуйтеся добре відпочити, плідно провести дозвілля і багато радіти.
  • 5 - Є ймовірність, що доля піднесе вам справжній сюрприз, причому в абсолютно несподіваною області. На худий кінець, вам подарують щось цікаве або потрібне.
  • 6 - Плітки, розмови, пересуди, чутки - все це стане звичною частиною життя. Якщо дата припала на недружній понеділок, то розмови будуть злісними і принесуть чимало переживань. Якщо на легкий четвер, то обійдеться лише порожньою балаканиною.
  • 7 - Ваша половинка раптово почне бунтувати. Подумайте, може, ви чогось не помічаєте, або навпаки надто носитеся зі своєю любов'ю? Особливо негативним буде пророкування, якщо кровотеча почалася ближче до нічного часу. На жаль, можливий скандал і навіть повний розрив.
  • 8 - Постарайтеся не дати приводу для ревнощів і готуйтеся до того, що навіть швидкоплинна усмішка буде витлумачена як зрада. Особливо це актуально, якщо початок кровотечі довелося на негативний день тижня або пізній вечір.
  • 9 - Весь новий місяць доведеться приймати вкрай непрості рішення і розбиратися з неприємними проблемами.
  • 10 - Відносинам нічого не загрожує, якщо ви таких не маєте, то з'явиться шанс їх почати.
  • 11 - Число вірності, причому не тільки в любові. Друзі, родичі і навіть партнери раптом виявлять чудеса надійності, чуйності та відданості.
  • 12 - Новий місяць запам'ятається палкою любов'ю. Але будьте обережні, якщо початку менструації супроводжувало погане час дня чи тижня, то раптово спалахнула пристрасть доставить чимало складнощів. Якщо місячні нагрянули в добрий час, то романтичну пригоду швидко закінчиться, але залишить світлі спогади.
  • 13 - Навіть не сподівайтеся, що це число може обіцяти щось хороше і приємне. А ось проблеми на найближчі чотири-п'ять тижнів забезпечені.
  • 14 - Тут все просто: отримаєте новина здалеку, причому дуже приємну. Можливо якесь торжество або радість.
  • 15 - Тлумачення дня нагадує попереднє, але строго зі знаком мінус.
  • 16 - Як це не важко, але постарайтеся зберігати мовчання, навіть якщо дуже хочеться щось ляпнути. Всього одне слово може припинити давні відносини, особливо якщо календарне число місячних співпаде з поганими днями тижня.
  • 17 - На жаль, гряде неминуче розставання. Якщо «ці» дні прийшли в неділю або суботу, то після недовгої розлуки відбудуться райдужні зміни, можливо, навіть весілля. Якщо початку місячних супроводжувало темний час доби, то союз буде остаточно зруйнований. Якщо на світле, то розлука буде тимчасовою.
  • 18 - Ви здивуєтеся і будете шоковані, а незвичайні ситуації стануть поворотним моментом у подальшій долі.
  • 19 - Гармонія у відносинах, повне взаєморозуміння між партнерами і стабільність. Можливо, обзаведетеся новим коханням.
  • 20 - В новий місяць ви ризикуєте закохатися остаточно і безнадійно. На жаль, ваші почуття не знайдуть відповіді.
  • 21 - Ця календарна дата попереджає про зраду і підступність, особливо якщо вона збіглася із середовищем. На найближчий місяць ваш девіз - увагу і обережність.
  • 22 - Новий місяць багатий на прибуток, але зароблена вона буде чесним і довгим працею. Ніяких лотереек і відвідувань казино, зате саме час запитати начальника про надбавку.
  • 23 - Гряде радість, порівнянна з радістю. Навіть плани, які здавалися нереальними, втіляться самим чудесним чином. Дерзайте, і буде вам щастя!
  • 24 - Несподіванки, дивні події, вдалі візити.
  • 25 - Вам уготований місяць знайомств. Заведете нових друзів, покровителів або коханця.
  • 26 - Не дивлячись на те, що майбутній період виявиться досить складним, ви завжди знайдете підтримку у друзів.
  • 27 - Давно обмірковуєте якийсь план або плекаєте мрію? Є шанс, що все це здійсниться з вражаючою точністю. Але якщо критичні дні почалися в суботу, то забудьте про все, про що мріяли. Як мінімум на час.
  • 28 - Життя буде текти гладко і спокійно, але отримаєте несподівані гроші.
  • 29 - Досить підступне число, яке несе лише погані події. Навіть при поєднанні з хорошим днем ​​тижня, вам гарантований занепад сил і хандра.
  • 30 - Зустрінете дуже цікаву людину. Ця зустріч з однаковою ймовірністю може закінчитися і міцною дружбою, і палкою любов'ю.
  • 31 - Станеться щось приголомшливе і хороше.

Прикмети про місячні радять застосовувати представлені розшифровки з урахуванням місячного календаря. Але пам'ятайте: ворожіння за місячними по числах місячного циклу більш туманно і дає менш чіткі прогнози.

комбінування чисел

Як користуватися запропонованими методами? Можна гадати тільки по дню, числу або тільки часу. Але найкраще працює ворожіння, коли поєднано три варіанти.

Як тлумачиться прикмета про місячні після комбінування числа? Зіставте все три передбачення. Якщо вони збігаються хоча б приблизно, то отримане значення посилюється в три рази.

Якщо суперечать одне одному, то, швидше за все, нічого не відбудеться. Якщо три значення різні, але не виключають один одного, то події з великою часткою ймовірності трапляться послідовно одне за іншим.

Текст тут: http://vdohnovenie.kiev.ua/poety/den-kriticheskiy-den-magicheskiy/

Beauty-експерт Віра Shtukensia сьогодні розповідає своє мені

Прикмети і магія.Ясновідящая змінює долі людей.https: //

Віртуальні ворожіння на SunHome.ru: http://www.sunhome.ru/fortunetelling На

Ранні ознаки вагітності до затримки місячних н

Що не можна робити перед весіллям. # Прикмети перед вес

https://www.youtube.com/watch?v=QXfDPz8PSj4&t=19s Частина 1.

Поради від баби Ніни - Чому зуби не можна вважати? Поче

Визначити стать дитини за останніми місячним? Є окремі норми

Відео про іспити (від найновіших до старих): 1. https: // you

Чого не можна робити

До речі, якщо у дівчинки перші місячні почалися в відносно ранньому віці, то вона ризикує стати багатодітною матусею. А щоб позбутися від менструального болю, рекомендується отримати хльостку ляпас від старшої жінки. Причому статися це має строго несподівано.

Але розглядаючи прикмети про місячних, неможливо згадати і ті, які забороняють жінкам що-небудь робити в цей критичний період.

Наприклад, здавна жінок з місячними захищали від ряду домашніх справ, особливо пов'язаних з важкою фізичною працею або приготуванням. Прикмети, пов'язані з менструацією, актуальні і в наш час, хоча багато панянки успішно їх ігнорують. І роблять це абсолютно марно.

Справа в тому, що місячний цикл носить особливий містичний сенс і в момент кровотечі, через тіло жінки проходить потужний потік енергії, який згідно з деякими забобонам може нашкодити оточуючим. Більш того, під час менструації дама частково втрачає природний захист і вразлива для всякої нечисті і потойбічного зла.

  • Тому, якщо вірити народним прикметам за місячними, то чи не можна:
  • Працювати на городі - згниє і зіпсується урожай.
  • Лізти на дерево - висохнуть фрукти.
  • Готувати обід - вийде несмачно.
  • Займатися заготовками і консервацією - банки «вибухнуть», сухі продукти пропадуть.
  • Пекти пироги і хліб - тісто не підійде.
  • Підходити до посуду, в якій стоїть молоде вино, сік, оцет - все скисне.
  • Займатися коханням. Тут, як то кажуть, без коментарів.
  • А ще не можна дивитися на голих людей, бо їх шкіра покриється невідомої висипом. З тієї ж причини не рекомендується жінці мити власну дитину.

Список прийме про те, що не можна робити жінці при місячних, завершується самим грізним забороною. Колись нещасним бабам категорично заборонялося навіть ступати на церковну землю в жіночі дні. Існує різні думки з цього приводу, але жодне з них так і не дає зрозумілої відповіді, чому ж саме.

На щастя, сучасні священнослужителі більш лояльні в цьому відношенні. І цілком допускають, що жінка може в будь-який звичайний день заглянути в храм і тихенько помолиться в спокутування своїх гріхів. А ось від походу до церкви на велике свято і такі таїнства, як хрещення, вінчання чи причастя, дійсно краще відмовитися.

Не варто забувати, що в давні часи кров, отримана від місячних, вважалася найпотужнішим оберегом. Нею мазали поріг, щоб захистити домочадців від бід і поганих подій, а худобу для захисту від пристріту. Самій жінці кожен новий місяць пропонувалося тричі обходити хату, щоб захистити її від пожежі.

Сьогодні настільки екстремальні прикмети, пов'язані з місячними, надійно забуті, зате сама кровушки частенько використовується в чаклунських ритуалах і наведенні любовних чар.

Стригти або не стригти

І наостанок рекомендації, які стосуються питання: чи можна стригти волосся при місячних. Насправді ніяких особливих заборон на цей рахунок немає, і займатися своєю зачіскою жінка вільна на власний розсуд.

Важливо: Однак з точки зору езотерики стрижка під час місячних наводить на досить цікавий висновок. Як вже говорилося, при місячних відбувається величезний сплеск енергії, природа якого мало вивчена. Саме цей потік і ризикує перерізати майстер.

Тому особливо забобонним панночкам варто прислухатися до пари рад:

  1. Стригтися краще не раніше 3-4 дня менструації.
  2. Стрижку повинен робити майстер з легкої і світлою енергетикою.
  3. Якщо з якоїсь причини ви відчуваєте дискомфорт або інтуїція противиться процедурою, то краще відмовитися від стрижки, навіть якщо ви записалися до майстра з великими труднощами ще місяць тому.

Звичайно, передбачення долі за місячними - заняття досить дивне і незвичне. Але якщо ви дійсно хочете знати про майбутнє, то це відмінний спосіб відкрити завісу, не вдаючись до допомоги меркантильних ворожок або сумнівних гороскопів.

Невже і справді, в прадавні епохи все жінки були відьмами?
Так чому б не використовувати народні прикмети під час місячних, перевірені не одним жіночим поколінням і не впізнати свою долю на найближчий місяць?
Подумайте, може, ви чогось не помічаєте, або навпаки надто носитеся зі своєю любов'ю?
Давно обмірковуєте якийсь план або плекаєте мрію?
Як тлумачиться прикмета про місячні після комбінування числа?
Com/watch?

Новости