Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Легкі для проведення ворожіння: що можна зробити швидко

  1. Ворожіння на папері
  2. Волоський горіх - оракул майбутнього
  3. Кільце розповість про шлюб
  4. книга майбутнього
  5. Ворожіння на яблуках

Хочете дізнатися майбутнє? Тоді напишіть на листочках паперу різні передбачення, наприклад - багатство, достаток, бідність, любов, кар'єрний ріст. Складіть папір навпіл, щоб не бачити написане, в хаотичному порядку прикріпіть до країв миски, яку попередньо наповніть водою. Після візьміть половинку шкаралупи волоського горіха, зробивши з неї човник, і пустіть на воду.

В цій статті:

Легкі ворожіння - це доступність всім і кожному, простота виконання ритуалу і така ж проста трактування. Ми за доступність магії! Якщо ви теж, тоді ми запрошуємо вас до прочитання цієї статті, де ви знайдете багато різних способів дізнатися про свою долю.

Ворожіння на папері

Це ворожіння зазвичай проводиться в Різдво, але ви можете провести його в будь-який зручний для вас час. За допомогою простого ритуалу ви можете дізнатися ім'я свого судженого або судженої. Для цього - напишіть на великій кількості листочків по одному імені протилежної статі, складіть в ємність (вона повинна бути непрозорою) і витягніть першу-ліпшу папірець, а потім прочитайте ім'я майбутнього чоловіка або дружини.

Ворожіння на везіння і удачу

Для обряду необхідно взяти одну воскову ...

Варіанти ворожіння на здоров'я людини

Існує велика кількість спеціальних ...

Волоський горіх - оракул майбутнього

Хочете дізнатися майбутнє? Тоді напишіть на листочках паперу різні передбачення, наприклад - багатство, достаток, бідність, любов, кар'єрний ріст. Складіть папір навпіл, щоб не бачити написане, в хаотичному порядку прикріпіть до країв миски, яку попередньо наповніть водою. Після візьміть половинку шкаралупи волоського горіха, зробивши з неї човник, і пустіть на воду.

Та папірець, до якої припливе човник і буде вашим прогнозом на наступний рік. Щоб не засмучуватися заздалегідь постарайтеся не писати поганих прогнозів. Це ворожіння матиме успіх у великій компанії - воно одночасно може розважити і вбити час, особливо, якщо передбачення будуть смішними і знати про них буде тільки одна людина, яка напише їх в таємниці від решти компанії.

Кільце розповість про шлюб

Цей нехитрий ритуал розповість вам про те, в якому віці ви вступите в шлюб. Для цього треба налити в стакан води, поруч поставити і запалити дві церковні свічки, після чого прив'язати до обручці бабусі або мами нитку і опустити його в склянку таким чином, щоб воно не доторкалося до води. Тепер прислухайтеся до стуку кільця об стінки склянки, не забувши перерахувати кількість ударів, поки воно не зупиниться. Скільки ударів налічите в стільки років вийдете заміж або одружитеся.

книга майбутнього

Гадати по книзі легко, швидко, цікаво! Для цього треба взяти будь-яку книгу, але краще духовного або філософського змісту, книгу з афоризмами, цитатами. Закривши книгу, зосередьтеся на вас цікавить питанні або ситуації, загадайте сторінку і рядок зверху чи знизу, після чого відкрийте її в заданому місці і прочитайте пророкування або рада.

Ворожіння на яблуках

Візьміть яблуко, бажано те, яке ви зірвали самі або його виростили родичі на дачі або городі, але не купили в магазині, в тому числі, скільки у вашому житті сьогодні є чоловіків. На кожному яблуці напишіть ім'я чоловіка або шанувальника, краще - видряпати нігтем ініціали. Ні в якому разі не використовуйте гострі предмети типу ножа, виделки, пилочки. Залиште яблука на свіжому повітрі, наприклад, винісши на балкон або в сад.

Залиште яблука на свіжому повітрі, наприклад, винісши на балкон або в сад

Найкращий фрукт і шанувальник - це незайманий птахами, що залишився на місці, найменш пошкоджений після падіння

Вранці огляньте яблука. Якщо яблуко або яблука ісклевани птахами, значить, у чоловіка або чоловіків щодо вашої персони відносини несерйозні, і вони не будуть зберігати вам в шлюбі вірність. Половина склювати яблука до серцевини розповість про наявність суперниці.

Якщо яблуко виявиться не там, де ви його поклали, а на землі або підлозі - це поганий знак, відносини з людиною, яку ви позначили цим яблуком треба припинити, інакше вони можуть принести дуже багато горя і болю обом сторонам. Безвісти зниклий яблуко говорить про невпевненість шанувальника, невмінні боротися за жінку, в даному випадку - за вас улюблену.

На цьому ритуал не закінчений. Тепер можна приступити до його другої частини, яка допоможе виявити самого послідовного і наполегливого залицяльника. Вийдіть на рівну місцевість і якомога вище підкиньте ваші яблучка. Коли вони впадуть, можете діагностувати «діагноз» претендентів на ваше серце. Розкололися яблука кидайте в компот, а людини - геть із життя, так як він не витримає конкуренції і життєвих баталій, постійно ховаючись за вашу спідницю.

Новости