Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вибір інсталяції для унітазу в 2017 році

  1. Що з себе являє інсталяція, які особливості її пристрою
  2. Відмінності типів конструкцій і способів їх кріплення
  3. блоковий тип
  4. Установка стандартної інсталяції - для необмежених в розмірах приміщень
  5. Установка низькою конструкції - для кімнат з обмеженою висотою
  6. Установка двосторонніх систем інсталяції
  7. Установка кутовий інсталяції
  8. лінійна установка

З огляду на можливі проблеми, з якими може зіткнутися кожен при монтажі навісного сантехнічного обладнання, варто розібратися в нюансах при виборі інсталяції для унітазу. З огляду на можливі проблеми, з якими може зіткнутися кожен при монтажі навісного сантехнічного обладнання, варто розібратися в нюансах при виборі інсталяції для унітазу Так як інсталяції в асортименті є різного типу, що не має навичок в даній сфері установки, може просто «заблукає» при виборі однієї з різноманітних моделей. Адже кожна з них має свою власну характеристику і індивідуальні особливості, які можна обґрунтувати як на складнощі самої конструкції, так і з проведеними з нею монтажними роботами.

Що з себе являє інсталяція, які особливості її пристрою

Інсталяцією називають спеціальну монтажну конструкцію, яка при наявності спеціальних елементів, кріпиться над підвісним унітазом, пісуаром, біде або раковиною, на зовнішню сторону стіни. При установці, всі її складові ховають в товщі стіни. Із зовнішнього боку видно лише частини конструкції, що дозволяють управляти інсталяцією. При знятті елементів управління, відкривається доступ до внутрішніх деталей установки інстялляціонной системи.

Відмінності типів конструкцій і способів їх кріплення

Будь-який з способів монтажу, можна охарактеризувати виходячи з особливостей самої конструкції, а також з місця передачі всього її ваги.

блоковий тип

При наявності можливості кріплення інсталяційною системи до капітальної стіни, фахівці в області сантехніки рекомендують саме блочну систему інсталяції. Монтують її безпосередньо до стіни анкерними болтами, сама конструкція при цьому підвішена.

Як місце установки впливає на особливості і габарити інсталяційною конструкції

Перш ніж робити вибір на користь тієї або інсталяції, варто обов'язково враховувати місце, куди в подальшому будуть її зміцнювати.

Умовно виділяють такі конструкції на підставі їх розмірів:

  • Стандартну систему;
  • Низьку конструкцію;
  • Двосторонню інсталяцію;
  • Систему для кутового монтажу;
  • А також інсталяцію для лінійної установки.

Установка стандартної інсталяції - для необмежених в розмірах приміщень

Стандартний варіант інсталяції Grohe такого плану http://sanok.ru/wgoods_138_f135.html підбирають для великих приміщень, де можливі габаритні конструкції і глибока установка. Найчастіше розміри відповідають приблизно 50 см в ширину, з глибиною вистій монтажу в 12 см. 112 см. Відповідно. Такі кімнати властиві стандартним квартирах з невеликими санвузлами, де на габарити інсталяції звертати уваги немає сенсу.

Установка низькою конструкції - для кімнат з обмеженою висотою

Найбільш поширеними причинами для установки низької інсталяції є наявність в квартирі низьких підвіконь, установок під вікном чи інших особливостей при установці під вікном або конструктивних особливостей приміщення. Саме для таких випадків і були розроблені спеціальні рами з низькою установкою, з висотою, що не перевищує 82 см. Цей параметр і дозволяє встановлювати конструкцію при будь-яких обмежень вільного місця.

Установка двосторонніх систем інсталяції

В основному в приміщеннях - виділених під торгові центри, офісні та інші велелюдні місця, використовують для установки саме двосторонню інсталяцію. Тому виробники прийшли до рішення створення об'єднаних конструкцій. Чаші в основному розташовані по різних сторонах.

Установка кутовий інсталяції

Особливо складними є випадки, коли установка має відбуватись виключно в кутку кімнати. Для вирішення цієї ситуації, передбачено два шляхи: використання монтаж кріплень передбачених для кутів або покупка кутового модуля.

лінійна установка

Стіна може бути передбачена для установки декількох видів сантехніки. Наприклад, потрібно монтаж не тільки підвісного унітазу, а й пісуара або біде в одній лінії. Такі цілі також можна вирішити, для цього розробники ввели в виробництво спеціальних лінійних систем інсталяції.

Новости